- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #53.441
Patla patla, rahatlıyorsunbana da uyumak zorunda mı? Boşver uyumasın diyorlar.arada öyle ptlamalar lazım ya.
Aslında bana sürekli evde olmak sanki daha zormuş gibi geliyor. Çalışmadığım için yanılsama olabilir, çalışırken de bilmediğim türlü zorluk vardır eminim. En büyüğü bebeğini bırakıp gitmek, onu öZlemek. Diğer taraftan çalışmak kafa dağıtma şansı veriyordur gibi geliyor. Ben bı ara bebeğim uyurken biraz çalışıyorum, hala işe yarıyorum diye mutlu oldumaklına yatan bir iş bulabildin mi bakınıyordun?
![]()
Çalışmaya başlayınca evdeki sorumlulukları başka birisine devredebiliyorsan bence ok de, tüm sorumluluklarla birlikte bir de çalışıyorsan o iş çok zor. Anladığım kadarıyla
Bir yerle görüşüyordum ki, küçülmeye gitti şirket. Orası olsun isterdim, olmadı. Onun dışında bir şey çıkmadı henüz. Evden çalışabileceğim bir iş arıyorum, o yüzden de biraz alan değiştirmeye çalışıyorum aslında. O yüzden de çok daha zor oluyor tabi iş bulmak. Şimdi bir eğitim falan alıyorum işte. 15 Ekim-15 Kasım Antalya’ya gitmeyi düşünüyoruz, eşimin yıllık izni var, ondan sonra yardıracağım, online, on-site artık şansıma ne çıkarsa