- 13 Haziran 2019
- 2.433
- 4.759
- 83
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #53.521
Patla patla, rahatlıyorsun
Çalışmaya başlayınca evdeki sorumlulukları başka birisine devredebiliyorsan bence ok de, tüm sorumluluklarla birlikte bir de çalışıyorsan o iş çok zor. Anladığım kadarıylaAtomiks biraz öyle, maşallah diyorum ve hayranlıkla izliyorum kendisini ama ben dayanamazdım sanırım
huniyi takmıştım çoktan.
Bir yerle görüşüyordum ki, küçülmeye gitti şirket. Orası olsun isterdim, olmadı. Onun dışında bir şey çıkmadı henüz. Evden çalışabileceğim bir iş arıyorum, o yüzden de biraz alan değiştirmeye çalışıyorum aslında. O yüzden de çok daha zor oluyor tabi iş bulmak. Şimdi bir eğitim falan alıyorum işte. 15 Ekim-15 Kasım Antalya’ya gitmeyi düşünüyoruz, eşimin yıllık izni var, ondan sonra yardıracağım, online, on-site artık şansıma ne çıkarsa![]()
evetAtomiks in maşallahı var. zoru başarıyor. ben de havlu atardım.
ya bizim türk şirketlerinden gördüğüm home officei iptal eden çok oldu. iyi ihtimalle hybrid. umarım gönlüne göre bir iş çıkar.
Bazen hayat akıp gidiyor ve ben kurumsal hayatın bir parçası olmakla meşgulüm diye düşünüyorum.
Çocuklar büyüyor ve bazen günde beni 2 saat anca görüyorlar diyorum ama öteki yandan da onlara vermem gereken bazı şeyleri maddi manevi bu şekilde sağlayabiliyorum diye düşünüyorum. Zor, zorlanıyorum da Valla 3 saatlik uykuyla işe gittiğim oluyor .işte evi evde işi düşünüyorum ,hep Bi yetişme telaşı ama özetle su soğuktu girince alıştım
Home ofis çok zor bebekle işe başlayınca daha rahat ettim bu arada. Çünkü evdeyken sorumluluk işle de birleşiyor .Tam kafayı yemelik