• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Patla patla, rahatlıyorsun 😂
Çalışmaya başlayınca evdeki sorumlulukları başka birisine devredebiliyorsan bence ok de, tüm sorumluluklarla birlikte bir de çalışıyorsan o iş çok zor. Anladığım kadarıyla Atomiks Atomiks biraz öyle, maşallah diyorum ve hayranlıkla izliyorum kendisini ama ben dayanamazdım sanırım 😬 huniyi takmıştım çoktan.
Bir yerle görüşüyordum ki, küçülmeye gitti şirket. Orası olsun isterdim, olmadı. Onun dışında bir şey çıkmadı henüz. Evden çalışabileceğim bir iş arıyorum, o yüzden de biraz alan değiştirmeye çalışıyorum aslında. O yüzden de çok daha zor oluyor tabi iş bulmak. Şimdi bir eğitim falan alıyorum işte. 15 Ekim-15 Kasım Antalya’ya gitmeyi düşünüyoruz, eşimin yıllık izni var, ondan sonra yardıracağım, online, on-site artık şansıma ne çıkarsa 🤷‍♀️

evet Atomiks Atomiks in maşallahı var. zoru başarıyor. ben de havlu atardım.
ya bizim türk şirketlerinden gördüğüm home officei iptal eden çok oldu. iyi ihtimalle hybrid. umarım gönlüne göre bir iş çıkar.
misophonia_ misophonia_ (seni alıntılanmamış) Huni mi dedi biri 🥳🥳🥳 koşarak geldim 🤣
Bazen hayat akıp gidiyor ve ben kurumsal hayatın bir parçası olmakla meşgulüm diye düşünüyorum.
Çocuklar büyüyor ve bazen günde beni 2 saat anca görüyorlar diyorum ama öteki yandan da onlara vermem gereken bazı şeyleri maddi manevi bu şekilde sağlayabiliyorum diye düşünüyorum. Zor, zorlanıyorum da Valla 3 saatlik uykuyla işe gittiğim oluyor .işte evi evde işi düşünüyorum ,hep Bi yetişme telaşı ama özetle su soğuktu girince alıştım 🤣 🥳😍
Home ofis çok zor bebekle işe başlayınca daha rahat ettim bu arada. Çünkü evdeyken sorumluluk işle de birleşiyor .Tam kafayı yemelik 🤪

Son 11 ayın özeti aynen bu şekilde 🥳
misophonia_ misophonia_ yalnız değilsin
Gidip kediye sataşıyor sonra da payına düşeni alıyor 🤣 parmağı sallayıp hayır yapma diyoruz bizi taklit edip o da sallıyor elini başını ama diğer elle kuyruk kulak çekmeye devam 🤣🤣🤣

Eklentiler

• 0FA08BB0-FC12-402B-BF5E-29CF3ED767C7.webp
    0FA08BB0-FC12-402B-BF5E-29CF3ED767C7.webp
    93 KB · Görüntüleme: 62
  • 2B0DD25A-5D7F-4FE2-81E8-6D90B85C5DC4.webp
    2B0DD25A-5D7F-4FE2-81E8-6D90B85C5DC4.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 55
J joynss tahlil istemediler bizden de.
Yaşına girince bakarız dedi doktor
Onun dışında ben Demir hiç vermedim.
Yaz olunca da d vitaminini bıraktım istemeden.
Bulursanız gezen tavuk yumurtası yedirin
Solucan yiyen tavuk yumurtası da iyi d vitamini kaynaklarından. Çamaşırı güneşte kurutmak ve beybiye öyle giydirmek de iyi diye okudum.

Banucum K Kbo4 son Bi saattir (Gece 3-4) arası uyan ağla, em uyu gene ağla, biraz daha ağla, uyu uyan şeklinde sürdü. Su çiş salla yatır kaldır faydasız gene ve ille de meme. Bu açlıktan değil de sanki korku endişe özleme belki Bi rüya bizleri yanlarında Hissetme isteği her şey olabilir. Sen boşver parktaki teyzeleri sosyal medyadaki klavye annelerini . İçin nasıl rahatsa, sen nasıl rahatsan öyle yap.
Benim de Keskin çizgilerim yok ama özlediğim için memeden gece kesmek bana çok iyi gelmeyecek zaten gündüz hiç emmiyor diye düşünüp yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum 🤷🏻‍♀️

Arkadaşlar merhaba burada paylaşmış olduğum bebeğimiz için kampanya başlatılmış ve yaklaşık bir yıldır bebeğimiz bu hastalıkla mücadele ediyor bu gruplardaki herkes anne ve anne adayı eminimki kimse kayıtsız kalmayacak bu bebeğimiz maalesef çok zor durumda beş 10 TL demeyelim elimizden ne gelirse Kampanyaya bağışta bulunalım Rabbim hepimizi bu rahatsızlıktan muhafaza buyursun hiçbir şey yapamıyorsak biz de paylaşalım ki daha fazla insana ulaşabilelim
78F0D868-160C-4B2B-B21E-FBAB8AD3ABF0.webp

Banucum K Kbo4 son Bi saattir (Gece 3-4) arası uyan ağla, em uyu gene ağla, biraz daha ağla, uyu uyan şeklinde sürdü. Su çiş salla yatır kaldır faydasız gene ve ille de meme. Bu açlıktan değil de sanki korku endişe özleme belki Bi rüya bizleri yanlarında Hissetme isteği her şey olabilir. Sen boşver parktaki teyzeleri sosyal medyadaki klavye annelerini . İçin nasıl rahatsa, sen nasıl rahatsan öyle yap.
Benim de Keskin çizgilerim yok ama özlediğim için memeden gece kesmek bana çok iyi gelmeyecek zaten gündüz hiç emmiyor diye düşünüp yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum 🤷🏻‍♀️
Canım teşekkür ederim 🙏 bende gece hem o hem ben sağlıklı uyuyalım diye çıktım bir yola işte. Bazen duygusal gek gitler yaşıyorum, aç olmadığını düşünüyorum yoksa geri uyumaz ama insan bazen yine de acaba ni diyor. 4.gün bitti henüz kalkmaları bitmedi bakalım 10 gün verdim kendime ne duruma geleceğiz o süreçte. Zaten eşim gelince doktora da gideceğiz onunla konuşmakta iyi gelecektir diye düşünüyorum.

Senin durumun apayrı ya bende kesemezdim öyle olsaydı, gerçekten çok güçlüsün ♥️🧿

Güzel anneler 🌼 uzun zamandır yoktummm koşturmaca problemler derken buraya giremedim bile 🙈 artık dönüş yaptımmm neler yapıyorsunuz nasılsınız ☺️
Valla biz mücadeleye devam ediyoruz her gün yeni bir şey çıkıyor 😅 sen nasılsın nasıl gidiyor

Fazlasıyla yorucu 🙈 yakında işe başlayacağım için birazda duygusal 😂 şu 1 yıl nasıl geçti anlayamadım bende 😂
Yaa sorma bende hiç anlamadım 😅 kağanın duvarda bebeklik fotoları var onları gösteriyor eliyle Bebek Kağan nerde diyince, sonra diyorum sanki çok büyüksün de onlar bebek Kağan 😍😍 1 yıl ya dike kolay nasıl geçti.

İşe başlamak da ayrı bir telaş gerçekten ya hem de duygusallık nirvana, çalışan anneler gerçekten çok güçlü ♥️🧿

Kızlar napiyosunuz ?
Bizim bebis azda olsa raporlu.mamalarla topladi.kendinj yalnız boyu hala 67 cm. Bir kaç aydır aynı boyda sizlerin.ki.kac cm oldu?
Doktor gelisme geriliği olmasın falan demişti de korkuyor insan. Yemesi biraz düzeldi ek gıda alıyor şükür 🙏🙏gerçi bizde uzun boylu anne baba değiliz yani 😁😃😂

Kızlar napiyosunuz ?
Bizim bebis azda olsa raporlu.mamalarla topladi.kendinj yalnız boyu hala 67 cm. Bir kaç aydır aynı boyda sizlerin.ki.kac cm oldu?
Doktor gelisme geriliği olmasın falan demişti de korkuyor insan. Yemesi biraz düzeldi ek gıda alıyor şükür 🙏🙏gerçi bizde uzun boylu anne baba değiliz yani 😁😃😂
Maşallah bebise inşallah daha da açılır iştahı 🙏 doktorlar her ihtimali söylüyor korkma canım, bizimde 3 aydır aynı kiloda hep boyuna gidiyor 200 Gr falan ancak almıştır 1 ayda.

Güzel anneler 🌼 uzun zamandır yoktummm koşturmaca problemler derken buraya giremedim bile 🙈 artık dönüş yaptımmm neler yapıyorsunuz nasılsınız ☺️
Hoş geldin 🤗 Seni tekrar görmek çok güzel. Nasılsın?
Biz üst diş sancısı ile uğraşıyoruz. Uykusuz geceler... Geçecek bugünler tesellileri falan 🙈

Son 11 ayın özeti aynen bu şekilde 🥳
misophonia_ misophonia_ yalnız değilsin
Gidip kediye sataşıyor sonra da payına düşeni alıyor 🤣 parmağı sallayıp hayır yapma diyoruz bizi taklit edip o da sallıyor elini başını ama diğer elle kuyruk kulak çekmeye devam 🤣🤣🤣
Sizin patili yavrunun bebise karşı durumu nasıl? Bi ara cani diyorduk ya 😂
Bizimki maaşallah hiç zarar vermiyor, sakince uzaklaşıyor. Ama garibim rahatsız oluyor sürekli. O da benim gibi uykusundan oluyor🙈

Maşallah bebise inşallah daha da açılır iştahı 🙏 doktorlar her ihtimali söylüyor korkma canım, bizimde 3 aydır aynı kiloda hep boyuna gidiyor 200 Gr falan ancak almıştır 1 ayda.
Bizimde kilo öyleydi almıyor gibj biseydi az kilo aldirdik boy aynı 🤣🤣🤭hepsi bi arada olmuyo herhalde çokta hareketli bebis.ondqn.almiyot da olabilir

Bizimde kilo öyleydi almıyor gibj biseydi az kilo aldirdik boy aynı 🤣🤣🤭hepsi bi arada olmuyo herhalde çokta hareketli bebis.ondqn.almiyot da olabilir
Bizimki de çok hareketli ya hiç oturmuyor popişinin üzerine 😅 valla 1 yaş kontrolünde bakacağım nedir ne değildir göreceğiz umarım bu defa kiloya da gider 😅 boy uzun olunca zayıf duruyor öyle olsun da istemiyorum valla 😏

Hoş geldin 🤗 Seni tekrar görmek çok güzel. Nasılsın?
Biz üst diş sancısı ile uğraşıyoruz. Uykusuz geceler... Geçecek bugünler tesellileri falan 🙈
Ateş yaptı mı hep diyorlarya ateş yapiyor diye bizim biraz ateş var dun geceden beri calpol verdim saglik ocagina götürdüm onlarda farklı farklı ölçtüler ateşi biri 37.3 biri 36.5 olctu

Ateş yaptı mı hep diyorlarya ateş yapiyor diye bizim biraz ateş var dun geceden beri calpol verdim saglik ocagina götürdüm onlarda farklı farklı ölçtüler ateşi biri 37.3 biri 36.5 olctu
Yok ateş yapmadı. Alt 2 dişte de olmadı. Ama dün calpol verdim ağrısı olmasın diye. Kafama göre 2,5 ml verdim. Sürekli vermiyorum zaten. Normalde aşıdan aşıya ama dün dayanamadım artik.

Back
X