- 4 Ocak 2021
- 498
- 458
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #54.321
İştah içn ben karamürver özü duydum. Kullanan veya duyan var mı hiç daha önceden?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay cnm sut konusunda benimde kafam karışık. Ben.soramadim demirimiz çok iyi değildi doktor.kizmqsin diye soramadım bu ay.Ben sütü çok faydalı bulmuyorum zaten ama dr ısrarla her gün 1 bardak süt içmeli dedi. 2 bardak beyaz olmalı diye tabir etti. 1 bardak kadar yoğurt ve 1 bardak süt. Süt içmezse onun yerine de yoğurt yedirsem çocuk yoğurttan tiksinir iyice. Zaten onu da çok yediremiyorum. Her dr farklı bir şey diyor işte. Mesela d vitamini konusunda da kafam karışıyor. 1 yaşına kadar 400 IU idi. Sağlık ocağında şişe bitince bırak dediler, hastanede dr 1 yaşından sonra 2 yaşına kadar 600 IU olacak diyor. Ecz ise 2 yaşından sonra 600 IU olur, öncesinde olmaz diyor. Doğumda masada aklımın yarısını bırakmış gibiyim zaten, kalanı da bunlar alacak![]()
Ben d vitaminini kullanırım 2 yaşına kadar. Benim d vitaminim çok düşük, yukseltemiyorum hiç. O yüzden kullanırım çocuğuma da. Günlük 3 damlanin d vitamini fazlalığı gibi bir sonuç doğuracağını düşünmüyorum açıkçası. Fazlası zararlı ama zaten çok yüksek çıkmıyor değerleri. Bu arada bu d vitaminine baktırmak neden bu kadar zor yıllardır anlamış değilim. Gss primlerim ne işe yarıyor diye sorgularken özel sigortanın karşılamaması daha da saçma. Allah yardımcımız olsun.Ay cnm sut konusunda benimde kafam karışık. Ben.soramadim demirimiz çok iyi değildi doktor.kizmqsin diye soramadım bu ay.
D vitamini konusu sağlık.kcagi dr. Baksın 1 yaşından sonra bırakabilir dedi.
Kendi doktorumuz 2 yaşına kadar devam dedi. Test istedi yaptırdık vitaminleri de özel sağlık olmasına rağmen d vitamini yaptırmadık 400 kusur istediler özel sağlık. Karsilamiyormuseşimde kızdım yaoturmadi zaten özel.saglik ödemesiz 3 kusur birde kan testinde ilave ücret saçma. O yüzden devam ediyorum fazlası da zarar diyorlar
Internette bir.cocuk.dr. 2yasina kadar devam.egerki herseyi yiyor tüm.degerlwri.d vitamini falan iyiyse bile kış.aylarinda kullanın bağışıklık için diyor açıklaması var.linki bulursam atarım.
Sanırım 3 annemiz hamilebenim gibi eylül annelerinden olup hamile kalan varmı acaba![]()
ah hamile değilim ama istiyorumSanırım 3 annemiz hamileHayırlı olsun senin de. Yeni mi öğrendin? Ne kadarlık bebiş?
Genelde 7 civarı uyanıyorlar. Tek uyku yapacaklarsa 12 gibi 2 uyku yapacaklarsa 10.30 gibi uyuyorlar. 2 uykunun 2.si 14.30-15 te falan anca oluyor. Tek uykuda 19-19.30 gibi çiftte 20den önce uyumuyorlar. Ama tek çok zorluyor gece çok uyanıyorlar o yüzden geç de olsa 2.yi yaptırıp gerekirse akşam geç uyusunlar modundayım artık.nicecream sabah kacta uyanip aksam kacta yatiyorsunuz?aradaki uyku saatleriniz neler?onceden paylasilmis bir uyku duzeni vardı 12 aydan sonra gece uyku saati 19 20 arası diyor biz 10 1030 u buluyor 9 930 en erken.genelde sekizde kalkiyoruz bugun henuz uyanmadi ama sabah ben lavaboya giderken uyanmisti o nedenle uzadi sanirim birde benim gibi ya bogazi agridi ya disi bu gece agladi.
20 geç miiii benimki iki uyku yaparsa 12 olmadan uyumuyorGenelde 7 civarı uyanıyorlar. Tek uyku yapacaklarsa 12 gibi 2 uyku yapacaklarsa 10.30 gibi uyuyorlar. 2 uykunun 2.si 14.30-15 te falan anca oluyor. Tek uykuda 19-19.30 gibi çiftte 20den önce uyumuyorlar. Ama tek çok zorluyor gece çok uyanıyorlar o yüzden geç de olsa 2.yi yaptırıp gerekirse akşam geç uyusunlar modundayım artık.
20 değil de 21-21.30a sarkıyor ona geç dedim20 geç miiii benimki iki uyku yaparsa 12 olmadan uyumuyorama sabahları geç kalkıyo tabi 11e doğru
Fiyatı uçuk kaçık ama ayaklı olarak kidzeeler güzel. Kalıbı dar ama bi beden büyük almak lazım. Dolapta falan 2. Elleri daha uygun. Ebebek ve lcw nın da düşük toglu tulumları var. Onlar biraz daha uygun fiyatlı. Bizdeki kidzee 1 tog içine sadece kısa kollu badi giydiriyorım. Oda 25 derece.Günaydın kızlar, biz sıcak bi yerde yaşıyoruz. Klimanın altında bile hiç bisey ortmeden yatiriyordum şimdi hava soğudu üstünü örtünce sinir oluyor. Dün gece sürekli uyandı diş mi örtüye mi sinirinden bilemedim ama uyumadık diyebilirim :) zaten döndükçe altında kalıyor. Kullanıp memnun kaldığınız uyku tulumu önerebilir misiniz bana?( içine ne giydiriyorsunuz kaç derecede kullaniyorsunuz yazarsaniz cok sevinirim)
Ben de aynı dertten muzdariptim. Üstünü örttüğüm an uyanıyordu. Lcw den 1.6 tog olan uyku tulumu aldım. İçine de askılı atlet giydirip uyutuyorum. Odası 23 24 arası ama sabaha karşı baya soğuyor.Günaydın kızlar, biz sıcak bi yerde yaşıyoruz. Klimanın altında bile hiç bisey ortmeden yatiriyordum şimdi hava soğudu üstünü örtünce sinir oluyor. Dün gece sürekli uyandı diş mi örtüye mi sinirinden bilemedim ama uyumadık diyebilirim :) zaten döndükçe altında kalıyor. Kullanıp memnun kaldığınız uyku tulumu önerebilir misiniz bana?( içine ne giydiriyorsunuz kaç derecede kullaniyorsunuz yazarsaniz cok sevinirim)
Bizimki de sevmiyor üzerini örtmeyi, gece bakıyorum üstü açık yatıyor hasta olmasından korkuyorum. Gerçi bizim buralar hala 30 derece ama gece 19 falan oluyor. Lcw den tulum almayı düşünüyorum bu ay tabi bulabilirsem, burda e bebek de vs yok. Uyku tulumu baya kurtarır bizi bence. İçine de soğukluğa göre sadece zıbın ya da belki ince bir kat kıyafet olabilir iyice kışa girince.Günaydın kızlar, biz sıcak bi yerde yaşıyoruz. Klimanın altında bile hiç bisey ortmeden yatiriyordum şimdi hava soğudu üstünü örtünce sinir oluyor. Dün gece sürekli uyandı diş mi örtüye mi sinirinden bilemedim ama uyumadık diyebilirim :) zaten döndükçe altında kalıyor. Kullanıp memnun kaldığınız uyku tulumu önerebilir misiniz bana?( içine ne giydiriyorsunuz kaç derecede kullaniyorsunuz yazarsaniz cok sevinirim)
Gece kesintisiz uykuya geçtiniz mi? Lütfen artık birileri geçsin ve bize de ümit versin yol göstersin ya20 değil de 21-21.30a sarkıyor ona geç dedimçünkü 10da da uyusalar 7de kalkıyorlar
![]()
İnternetten alabilirsin aslında. Lcw kendi sitesinde güzel indirimler oluyor. Normalde uyku tulumu 350 liraydı, saatlik indirimle 250 ye aldım benBizimki de sevmiyor üzerini örtmeyi, gece bakıyorum üstü açık yatıyor hasta olmasından korkuyorum. Gerçi bizim buralar hala 30 derece ama gece 19 falan oluyor. Lcw den tulum almayı düşünüyorum bu ay tabi bulabilirsem, burda e bebek de vs yok. Uyku tulumu baya kurtarır bizi bence. İçine de soğukluğa göre sadece zıbın ya da belki ince bir kat kıyafet olabilir iyice kışa girince.
Benim kızım geçen iki gün sadece bir kere uyandı gece. O kadar alışmışım ki uyanmaya arada kalkıp baktımGece kesintisiz uykuya geçtiniz mi? Lütfen artık birileri geçsin ve bize de ümit versin yol göstersin yageçen gün bizimki 4 saat hiç uyanmadı sonra saat başı ayaktaydı
2 gündür eskiye nazaran biraz daha iyi gibi ama ben artık kesintisiz uyumak istiyorum
![]()
Ben bırakıyorum oynuyorlar, ben de yemek yapıyorum temizlik yapıyorum falan. Bazen ben de vicdan yapıyorum ama ağlamıyorsa sıkıntı yol bence. İhtiyacı olunca çağırıyorlarSelam kızlar size her annenin mutlaka yaşadığı durumla ilgili bir şey sormak istiyorumBizim sıpa kendi kendine oynayabiliyor sürekli benimle ilgilen diye ağlayan bir çocuk değil -diş ağrısı vs hariç durumlarda- ama ben iş yaparken ya da ne bileyim bir fincan kahve içerken aşırı vicdan yapıyorum ya
o orda oynuyor ben telefona bakıyorum bitki çayı içiyorum onunla ilgilenmiyorum diyorum kendi kendime
Halbuki kendi başına da oynamaya, bunu öğrenmeye ya da ne bileyim keşfetmeye de ihtiyacı var. Tabiki benimde dinlenmeye, ama yine de bazen kötü hissediyorum. İş yaparken bir yandan onunla konuşuyorum yaptığım şeyi anlatıyorum ama oturup telefona bakınca sanki kötü anneyimsiz de böyle özgür bırakıyor musunuz? , kendinize zaman ayırıyor musunuz? Mesela yarım saattir evi bu şekilde turluyor
![]()
Ah ah keşkeGece kesintisiz uykuya geçtiniz mi? Lütfen artık birileri geçsin ve bize de ümit versin yol göstersin yageçen gün bizimki 4 saat hiç uyanmadı sonra saat başı ayaktaydı
2 gündür eskiye nazaran biraz daha iyi gibi ama ben artık kesintisiz uyumak istiyorum
![]()
Önce bir görmek istiyorum şayet varsa yoksa mecbur bende öyle yapacağım. Bazen istediğim gibi çıkmıyor iade ile uğraşmak burda çok sıkıntı, Türkiye'nin bir ucuİnternetten alabilirsin aslında. Lcw kendi sitesinde güzel indirimler oluyor. Normalde uyku tulumu 350 liraydı, saatlik indirimle 250 ye aldım ben