- 10 Ekim 2022
- 1.036
- 1.552
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #54.601
Günaydın kızlar, size bir sorum olacak. 13 aydır bebişi TV'den telefondan uzak büyüttük çok şükür, ama bizde neredeyse hiç izlemedik
tvyi duvara sabitledik ve artık açtık ama bizim canavar uzun zamandır sadece yemek zamanı biraz görüyordu mama sandalyesinden ve haliyle şuan bakmak istiyor. Gün içinde açık kalsın ama kitlenip bakmasın istiyorum bunu nasıl yapabilirim, siz nasıl yapıyorsunuz?
Burda ilk bulduğum çocuk doktoruna söylemiştim bunu ama üstün körü konuştu yarım saat en fazla bakabilir kapatmayın tvyi neden kapatıyorsunuz dedi geçti. Yeni bulduğum doktorla da konuşacağım ama izlesin istemiyorum. Acaba bir süre alışana kadar bakar sonra bırakır mı
müzik açık oluyor hem izliyor hem oynuyor şapşal şapşal
sonra bırakıp oyuncaklarla ilgileniyor ama yine de izlemiş oluyor ay bilemedim ya.
Burda ilk bulduğum çocuk doktoruna söylemiştim bunu ama üstün körü konuştu yarım saat en fazla bakabilir kapatmayın tvyi neden kapatıyorsunuz dedi geçti. Yeni bulduğum doktorla da konuşacağım ama izlesin istemiyorum. Acaba bir süre alışana kadar bakar sonra bırakır mı