• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Istifa etmek çok kolay ama is veren de bunu istiyor sanırım
Gerçekten yoruldum bom bok insanların noktan davranışlarından yıldım 😔😔😔
Valla bebişim ben gün sayıyorum, 2 ocak’ta koyacağım dilekçemi masalarına 😂😂

Haa ama bana müdürlüğümü verir, maaşıma %50 zam yapar, altıma da bi yönetici alırsa bi 6 ay daha kalırım 🤪

Kızlar demir için tahin pekmez ve kuru üzüm de yedirebilirsiniz. Bizimki sürekli atıştırıyor zaten de, kuru meyveyi de çok seviyor. Tahin pekmezi de ben haftada bir falan veriyorum ekmeğe banıp, ama hep versem yer 🙈

Ben hep et yedirdim hic ihmal etmedim ama biz alerjiden takviyeye 1,5 ay gec basladik. Sonra bestiron kullandim. Demiri dusuk cikti. Bence bu cok kisiye gore degisen bir sey. Istahi sizde olsugu gibi cok kotulesince kan testi yaptirmistim ben de.
Dün sidefer aldım tahlilsiz kullanmayı düşünüyorum. Aynı durumu kızda yaşamıştım. Tahlil yaptirmamistim. Çok iştahsız olunca tahlil yaptırmıştım ama sonuçlar iyi çıkmıştı. Oglanda direk kullanmaya baslicam ilacı. Bakalım.

Ay hakkaten güzel olur banlanır mıyız buna da

Süper fikir ya ban yemeyiz inşallah 😂

Bence harika bir fikir ama bebiş izin verir mi ki?
Imza: Kızı uyanıkken telefonla bile konuşamayan anne 🙈
Sonuçta bu platformdan ayrılıp başka bir yere geçmiyoruz, yüzyüze konuşma imkanımız da yok burada. Burası sağlasa buradan konuşurduk. diye mantık yürütüyorum ama bilemedim 👀
Haftaiçi akşam saatleri yaparız diye düşünmüştüm aslında ama tercihiniz nedir? Ama gündüz yapıp bebişleri de tanıştırabiliriz. Tabi biz hiç konuşamayız 😂

H.içi gündüz =
H.içi akşam = 1
H.sonu gündüz =
H.sonu akşam =

Sonuçta bu platformdan ayrılıp başka bir yere geçmiyoruz, yüzyüze konuşma imkanımız da yok burada. Burası sağlasa buradan konuşurduk. diye mantık yürütüyorum ama bilemedim 👀
Haftaiçi akşam saatleri yaparız diye düşünmüştüm aslında ama tercihiniz nedir? Ama gündüz yapıp bebişleri de tanıştırabiliriz. Tabi biz hiç konuşamayız 😂

H.içi gündüz =
H.içi akşam = 1
H.sonu gündüz =
H.sonu akşam =
Mantıklı ya bence bir sıkıntı olmaz ban yemeyiz😅 benimki genel olarak akşam 7de uyuyor bazen son uykuya dayalı olarak 9u bulabiliyor. Ben gün içinde de akşamları da müsaitim, ama oyum h.ici akşamdan yana🖐️Eşim ameliyat oldu bugün o yüzden çok sık giremiyorum ama konuşmak için mutlaka katılırım.

Mantıklı ya bence bir sıkıntı olmaz ban yemeyiz😅 benimki genel olarak akşam 7de uyuyor bazen son uykuya dayalı olarak 9u bulabiliyor. Ben gün içinde de akşamları da müsaitim, ama oyum h.ici akşamdan yana🖐️Eşim ameliyat oldu bugün o yüzden çok sık giremiyorum ama konuşmak için mutlaka katılırım.
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Her operasyon önemlidir ama umarım ciddi bir şey değildir. 🙏

Geçmiş olsun

H.içi gündüz =
H.içi akşam = 1
H.sonu gündüz =
H.sonu akşam =
Ha yüz yüze dışarda buluşmuşuz ha bir uygulama üzerinden muhabbet etmişiz. Sonuçta yine kk dayız. Böyle düşünüyorum, banlık bir durum göremiyorum şahsen. 😉
Gündüz bebişleri de görme fikri sıcak geldi bana. 😇 Kahvelerimizi yapıp birlikte içeriz ne güzel.

H.içi gündüz =
H.içi akşam = 1
H.sonu gündüz =
H.sonu akşam =
Bana neredeyse her zaman uyuyor. Bizim kız geç yattığı için her durumda beraber oluruz biz görüşmede. Öğlen de akşam da olsa.

Geçmiş olsun

Tahlil yaptırıp iyi çıktı diye mi kullanmadin. Ben yaptırmadım tahlil. Reçeteli demir ilaclarinin çok yan etkisi var. İcirmesi zor tadından dolayi. ictigini de kusuyor. Sonra dişleri karartıyor. Diğer reçetesiz sidefer microfer falanda diğer reçetesizler gibi etkili değil. Büyük kızda yaşadığım şeyler olduğu için oglanda ne tahlil yaptırdım ne ilaç kullandım. Ama iştah hiç yok. demir eksikligimi yoksa hasta olduğu için mi iştahsız onu çözmeye çalışıyorum. Bir kaç güne yemezse sanırım tahlil yaptiricam
İştah için karadut özü kullanıyorum hasta olmadığımız zamanlarda işe yarıyordu ben kırmızı eti yedirmeye çalıştım. Tahlilde yaptık Demir’i çok iyi değildi doktorumuz en baştan vermemişti öyle devam ettik artık dişleri şuan çürmeye meyilli birde demirle karartmayayım dedim ama kötü bir durum olsa kullanırdım

Gece tulumlayıp uyutan annelere bir sorum var. Ben andywawanın tulumu aldım. 2.5 tog sanırım içine sadece kısa kol tulum bacaklar çıplak giydirip yatırıyorum ama hiç rahat uyumuyor. Sabaha karşı oda baya serin oluyor tulumu giydirmezsem buz kesiyor çocuk asla örtünmüyor e giydirince de uyumuyor. Daha ince bi tulum da denedim yine uyanıp duruyor. Ev merkezi sistem olunca ısıyı ayarlama şansım da yok. Sizinkiler nasıl uyuyor ya?

Gece tulumlayıp uyutan annelere bir sorum var. Ben andywawanın tulumu aldım. 2.5 tog sanırım içine sadece kısa kol tulum bacaklar çıplak giydirip yatırıyorum ama hiç rahat uyumuyor. Sabaha karşı oda baya serin oluyor tulumu giydirmezsem buz kesiyor çocuk asla örtünmüyor e giydirince de uyumuyor. Daha ince bi tulum da denedim yine uyanıp duruyor. Ev merkezi sistem olunca ısıyı ayarlama şansım da yok. Sizinkiler nasıl uyuyor ya?
Ben lc Waikiki den aldım 1,6 tog. Önceden atlet giydiriyordum şimdi ev soğudu biraz, ince bir tulum giydiriyorum. Ama rahat uyuyor. Sevdi tulumu

Back
X