- 16 Şubat 2021
- 955
- 1.887
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #55.421
Canım anneler, hasta olan miniminnoşlara acil şifalar dilerim umarım herkes çok daha iyidir 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 9 eylülde doğum yaptım. Sat 18 aralıktı 40. Hafta 24 eylülde doluyordu 37+6da sıkılıp çıktı. Ocağın ilk 4 gününde hamile kaldım.Merhaba kızlar, bende 2021 Eylül annesiyim ama erken doğum yaptım normalde Kasımda doğum yapmam gerekiyordu. 9 Eylülde doğum yaptım.
Sormak istediğim şey hangi ayda hamile kaldınız?
20 aralık 2020Merhaba kızlar, bende 2021 Eylül annesiyim ama erken doğum yaptım normalde Kasımda doğum yapmam gerekiyordu. 9 Eylülde doğum yaptım.
Sat 8 Aralıktı. 15 Eylül tahmini doğum tarihimdi 4 Eylül de sezeryan oldum.Merhaba kızlar, bende 2021 Eylül annesiyim ama erken doğum yaptım normalde Kasımda doğum yapmam gerekiyordu. 9 Eylülde doğum yaptım.
Merhaba, benim sat 21 Aralık tahmini doğum 27 Eylüldü. Tam 27 Eylülde normal doğum yaptım.Merhaba kızlar, bende 2021 Eylül annesiyim ama erken doğum yaptım normalde Kasımda doğum yapmam gerekiyordu. 9 Eylülde doğum yaptım.
Vay teraziliği tutturan şanslı biriMerhaba, benim sat 21 Aralık tahmini doğum 27 Eylüldü. Tam 27 Eylülde normal doğum yaptım.
Yaa çok iyi hatırlıyorum.Merhaba, benim sat 21 Aralık tahmini doğum 27 Eylüldü. Tam 27 Eylülde normal doğum yaptım.
Vay teraziliği tutturan şanslı biribizimkinin yükselen bile başak.
Bir sonraki hamileliğimide Eylül'e denk getirmek istiyorumda20 aralık 2020ne için sormuştunuz?
Tahlil yaptırıp iyi çıktı diye mi kullanmadin. Ben yaptırmadım tahlil. Reçeteli demir ilaclarinin çok yan etkisi var. İcirmesi zor tadından dolayi. ictigini de kusuyor. Sonra dişleri karartıyor. Diğer reçetesiz sidefer microfer falanda diğer reçetesizler gibi etkili değil. Büyük kızda yaşadığım şeyler olduğu için oglanda ne tahlil yaptırdım ne ilaç kullandım. Ama iştah hiç yok. demir eksikligimi yoksa hasta olduğu için mi iştahsız onu çözmeye çalışıyorum. Bir kaç güne yemezse sanırım tahlil yaptiricamBiz hiç kullanmadık doğduğu Andan itibaren
Yaaa evetttYaa çok iyi hatırlıyorum.Kime doğurmaz daha desem doğurup döndü evine. Bi sende tutmuştu tahminim.
![]()
Benimkinin içinde de kesinlikle bir başak var hiç terazi gibi değil yaVay teraziliği tutturan şanslı biribizimkinin yükselen bile başak.
Kıyamam ya inşallah ilerlemeden toparlarBizim kız da öksürmeye başladı. Burnu da akıyor. Balgam var sanırım biraz zorlanıyor gibi. Inleyerek uyuyor bu gece resmen.![]()
Ben hep et yedirdim hic ihmal etmedim ama biz alerjiden takviyeye 1,5 ay gec basladik. Sonra bestiron kullandim. Demiri dusuk cikti. Bence bu cok kisiye gore degisen bir sey. Istahi sizde olsugu gibi cok kotulesince kan testi yaptirmistim ben de.Ben hiç yaptırmadım kan sayımı. Ayağım gitmiyor hastaneye tahlil için. İğne olacak diye. Hiç bir şekilde kullanmadigin halde iyi çıkması maşallah tabi biraz rahatlattı beni. Bugün 5. Gün. 5 gündür bir gr ek gıda almadı. Çok emiyor. Çok emdiği içinde sut oluşmuyor. Çok iştahsız. Demiri mi düştü acaba diye içime kurt düştü. Hasta şu an ondandır diye düşünüyorum ama önceden hasta olduğu zamanlar az da olsa yerdi. Şimdi hicbir şekilde yemiyor.
Kesin eylul icin ocakta hamile kalmak daha iyi gibi o zamanBir sonraki hamileliğimide Eylül'e denk getirmek istiyorumda![]()
Benim kızım da sürekli yer siliyor. Ayakkabıları yerine koyuyor, kendi bezini kendisi çöpe atıyor. Tam bir başak...Benim kızında yükseleni başak, başak olduğu şimdiden kanıtlandı elinde toz beziyle geziyor
![]()
Ben de aynı düşüncedeyim.Bir sonraki hamileliğimide Eylül'e denk getirmek istiyorumda![]()
Hastaneye ben de hiç gitmek istemiyorum. Demir ilacını düzenli kullanamıyoruz, boşa tahlil vermiş olacağız. 18 aylıkken kontrole gidince veririz diye erteliyorum. Demir düşüklüğü iştahı çok etkiliyor ama hastayken de iştahsız oluyorlar zaten. Biran önce iyileşir inşallah.Ben hiç yaptırmadım kan sayımı. Ayağım gitmiyor hastaneye tahlil için. İğne olacak diye. Hiç bir şekilde kullanmadigin halde iyi çıkması maşallah tabi biraz rahatlattı beni. Bugün 5. Gün. 5 gündür bir gr ek gıda almadı. Çok emiyor. Çok emdiği içinde sut oluşmuyor. Çok iştahsız. Demiri mi düştü acaba diye içime kurt düştü. Hasta şu an ondandır diye düşünüyorum ama önceden hasta olduğu zamanlar az da olsa yerdi. Şimdi hicbir şekilde yemiyor.