- 13 Haziran 2019
- 2.433
- 4.759
- 83
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #56.961
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa nereye gidiyorsunuz?:)Ya kızlar Eylül bizim son, acaba biz gitmeden şu yapamadığımız İstanbul buluşmasını mı yapsak.
Antalya’da olan var mı hiç??
Auuv benim de sohbet borcum var asılMumu sana çay borcum var![]()
AntalyaAa nereye gidiyorsunuz?:)
Esim de antalyaya tasinalim diyorAntalya
Eylül itibariyle Antalya Konyaalti civarındayım, geleni beklerim![]()
Ay evet bizim her dakka karismazlarda iftara falan alamadım her gece uyuma gündüz uyu falan dengem kaydı zaten esimlerde bir oruç tutan benim :)) zor oluyo hem niyetlisin hem cocuk. İftar hazırlamak zor gelmez banada cocuk peismi bırakmıyor vallahi :) :))Biz de böyleyiz ama gerileme bu kadar süremez bence. Saat başı uyandı. En son 4’te ayaktaydı. Uyku ihtiyacı da azalmamış, gündür deli gibi uyuyor bu sefer
Bi de bizde çok karışan var, gece mercan ağlıyor diye babannes kapıya gelmiş. Çok üzülmüş. Biz üzülmüyoruz çünkü çocuğumuza, bizi uyarıyorbu anane babanne tayfası da bi değişik valla.
Bi işten çıkabilsem artık![]()
Biz de böyleydik. Dün gece ateşlendi. Sabahına doktora götürdüm ve kulak enfeksiyonu. Yine ilaç içirme maceralı günler bizi bekliyorEli kulağında, eli ağzında ve gündüzleri mızmız bunlar azı belirtisi mi yoksa kulakla ilgili bi sıkıntı mı çözemedim bir türlü. Normalde diş dönemi daha çok geceleri huysuz olurdu
yaa ama bizim 1 haftadır böyleBiz de böyleydik. Dün gece ateşlendi. Sabahına doktora götürdüm ve kulak enfeksiyonu. Yine ilaç içirme maceralı günler bizi bekliyor![]()
Yani diş olabilir o zaman. Ateş olmadı mı hiçyaa ama bizim 1 haftadır böyle![]()
Bir de bizim sadece büyük azılar kaldı diş olarak ben ondan diş değildir diye düşündümYani diş olabilir o zaman. Ateş olmadı mı hiç
Bizimde ayak tırnakları az uzuyor gibu yada kırılıp gidiyor. Sürekli çorapla kaldığından mi diyorum artık ayaktan usutcek diye hep giydiriyorum ama el tırnaklar kesmeye yetişemiyoruz o dereceBenim kızın da hep kırık Mumu. Bu ayakkabı ile de alakalı ama en önemlisi de tırnaklar çok yumuş yumuş. Daha tam şekillenmedi. ya kırılıyor ya soyuluyor. Ergenliğe kadar bu şekilde devam eder sorun yok .Yeter ki tırnak ete kadar sıyrılmasın.
Bizimde arka 4 lu azilar kaldı arada 1 var oda çıktı çıkmış gibi bakalim o 4 lu fena can yakıyor diuolar inşallah kolay atlatırızBir de bizim sadece büyük azılar kaldı diş olarak ben ondan diş değildir diye düşündüm
Bir kaç gündür düzeldi sanki atak haftası miydi acabaBiz de böyleyiz ama gerileme bu kadar süremez bence. Saat başı uyandı. En son 4’te ayaktaydı. Uyku ihtiyacı da azalmamış, gündür deli gibi uyuyor bu sefer
Bi de bizde çok karışan var, gece mercan ağlıyor diye babannes kapıya gelmiş. Çok üzülmüş. Biz üzülmüyoruz çünkü çocuğumuza, bizi uyarıyorbu anane babanne tayfası da bi değişik valla.
Bi işten çıkabilsem artık![]()
Yok ateşi hiç çıkmadı ama huysuzluk var devam bizimde 4 tane acı kaldı arkafakiler ama büyük ihtimal diş çünkü 3 4 parmak sokuyor ağzına resmen. Size de çok geçmiş olsun bu araadaYani diş olabilir o zaman. Ateş olmadı mı hiç
Çok teşekkür ederimYok ateşi hiç çıkmadı ama huysuzluk var devam bizimde 4 tane acı kaldı arkafakiler ama büyük ihtimal diş çünkü 3 4 parmak sokuyor ağzına resmen. Size de çok geçmiş olsun bu araada
Sağlıcakla gelsinler inşallahÇok teşekkür ederimbizim de öyle parmaklar ağızda sürekli iki yaşa doğru çıkarmış sanırım o son azılar sanırım geliyor gelmekte olan
Yaaa gelsenizeEsim de antalyaya tasinalim diyoristanbulda her yeri biliyorum kendime gore bi cevrem, aliskanligim var, antalyada cocukla napicam diyorum ben de
tasinirsak haber vereyim oyleyse hehe:)
Bİzim de ayak tırnaklar öyle, hiç kesmedim şimdiye kadar. Bizimki pek çorap da giymiyor ama kırılıyor bir şekilde.Bizimde ayak tırnakları az uzuyor gibu yada kırılıp gidiyor. Sürekli çorapla kaldığından mi diyorum artık ayaktan usutcek diye hep giydiriyorum ama el tırnaklar kesmeye yetişemiyoruz o derece
Yaa sanıyorum diş de vardı. Biz anlamadık ama kaç tane diş çıkartmış bebemBir kaç gündür düzeldi sanki atak haftası miydi acabaama yinede çok erken yatmıyoruz 11 i buluyor
Antalyada doğmuş büyümüş biri olarak eskiden güzeldi hayrandık ama maalesef şimdi değilYaaa gelsenize
Antalya çok güzel yer, bence büyük şans ama sizin bileceğiniz iş tabi.