Yaa çok sevindim. Darısı başımıza.

Beni de uykuya geçiş kısımları korkutuyor. Çünkü ben de memesiz cocuk uyutmayı bilmiyorum. Ayakta da sallanmiyor zaten.
Bende konuyla ilgili bir seyler yazmaya gelmiştim.
Bugün aile hekimine gitmiştik. Incinin beslenmesi nasıl diye sordu laf arasında. Memeye güvendiği için çok iyi değil, iştahı az dedim. O da "İnci sana artık meme yok, sen yemek yemelisin. Dolma, çorba, yoğurt... Belki annen arada dondurma bile alır. Artık meme olmaz." dedi. Eve geldik üstümü değişirken İnci başladı, "Meme emmicem, olmaz. Büyüdüm. Meme olmaz." Gündüzü böyle atlattık çok şükür. Istediğinde de ben dr ne demişti diye hatırlattım. Bir de Inciyi, meme emmicem derken videoya aldim. Meme dedikçe videosunu açtım. Gündüz uykusunu 17.00 gibi yaptı, o arada emdi. Akşam da uyuyacak diye emzirdim ama uyumadı. Sürekli kandırdı beni.
Dr azaltarak kesmenin mümkün olmadığını söyledi. Zor bir süreç ama aklı eriyor. Bir anda kes dedi. Emzirmek artık beni de çok yoruyor. Gündüz ne kadar ağlasa da vermemeyi deneyeceğim. Bir de yavaş yavaş tuvalet eğitimi mevzumuz var. Kreşe baslamadan bezi de bıraksa harika olacak. Şu an çişini kakasini yaparken söylüyor zaten. Bugün bezini çıkardım, altına yaptı. Anne su döküldü, dedi.

sonraki altina kacirmalarda çiş yaptığını kabul etti. Aynı anda değil ama pes peşe ikisini de yapmak istiyorum.