Kızlar biz memeyi epey azalttık

Iki gündür sabah eşimle iş yerine gidiyoruz. Oyalanacak bir şeyler olması bu süreçte iyi geliyor. Öğlene kadar meme aramıyor, uykusu gelince bebek arabasında uyutuyorum. Dün akşam üzeri bir iki kez emmek istedi. Hemen dışarı çıktık, ağaç yaprak çiçek derken unuttu. Akşam da arabada kucağımda uyudu, meme istemedi. Arabadan inerken uyanınca tekrar uyutmak zor oldu. Sakinlesene kadar biraz emdi, sonra memeyi çekip kucağımda başını oksayarak uyuttum. Sabah ezanda uyandı ve anne canım meme istiyor dedi

hem kıyamadım, hem uykum vardı. Yatarak emzirdim ve geri uyudu.
Böyle böyle bitecek bu süreç sanırım. Icinde ismi geçen hikayeler anlatıyorum sürekli. Büyümüş, artık meme istemiyormuş. Yoğurt yiyormuş, ayran içiyormuş gibi. Aklında iyice yer etti bunlar. Dün sabah kan vermiştim. Onu bile, dr dedi ki, artık sütüm bitmiş, emziremezmisim e cevirdim olayı. Iyi gidiyoruz çok şükür. Bu süreçte evde durmamak iyi geldi bize. Evde olsaydık hem ben gerilecektim hem de kızım sürekli yapışırdı muhtemelen. Çok yorucu oluyor sabahtan akşama dışarda sandalye tepesinde ama sonucu güzel olacak inşallah