Keşke 2li den sonra yapmasaydın artık inan boşuna stres neden yaptırdığını sormadın mı canım bazı doktorlar bütün testleri yaptırıyor hiç bir sorun yokken
Yaptırmadım zaten nipt dediğini. Yani ben bu söylediğinden dolayı doktorumdan soğudum beni nasıl strese soktu hiçbir sorun yokken yaptırabilirsin demesi hoşuma gitmedi ve bu testin fiyatı 1000 küsür liralardaymış
Ispartada kadın doğum hastanesi var çok güzeldi hattaki bende doğuma oraya gitmeyi düşünüyorum annemler orada köyde yardımıda olur diye de bakalım bu virüs biter inş o zamana
Ispartada kadın doğum hastanesi var çok güzeldi hattaki bende doğuma oraya gitmeyi düşünüyorum annemler orada köyde yardımıda olur diye de bakalım bu virüs biter inş o zamana
Keşke 2li den sonra yapmasaydın artık inan boşuna stres neden yaptırdığını sormadın mı canım bazı doktorlar bütün testleri yaptırıyor hiç bir sorun yokken
Yaptırmadım zaten nipt dediğini. Yani ben bu söylediğinden dolayı doktorumdan soğudum beni nasıl strese soktu hiçbir sorun yokken yaptırabilirsin demesi hoşuma gitmedi ve bu testin fiyatı 1000 küsür liralardaymış
Kesinlikle öyle. Yani para tuzağı gibi geliyor böyle söylemler. Ama karşısındaki hasta gebe yani doğum doktoru daha teskin edici olmalı o an nasıl strese girdim belli değil. Kafama göre doktor bulamadım
Her kötü ihtimali sayıyor canım. Dün ilk ultrasona baktığında şöyle dedi “ şu anda karnının önünde bir sis görüyorum, bebeğin karın içinde olması gereken organları dışarıda kalmış olabilir Sonra bebek azıcık hareket etti. Yokmuş öyle bir şey diyor
Bence değiştir güler yüzlü her şeyi anlatan kibar doktorlar eniyisi benimde ilk hamileliğimde 2li test yaptırmadım diye kadın beni azarladı sanki yaptırmak zorundayım devamlı azarlayarak konuşuyordu birde özel hastaneydi bidaha gitmedim bende doğum da doktor çok önemli insan korkuyor suratsız insanlar hiç çekilmez
Ben gittim dün canım 16. Haftadayim ölçümleri yapıldı cinsiyet dedim 20. Haftadan önce söylemiyoruz dedi
Ben bir kere daha söyledim yalandan görürsem söylerim dedi bir iki baktı göstermiyor dedi
Ben gittim dün canım 16. Haftadayim ölçümleri yapıldı cinsiyet dedim 20. Haftadan önce söylemiyoruz dedi
Ben bir kere daha söyledim yalandan görürsem söylerim dedi bir iki baktı göstermiyor dedi