• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Ben de geldim kontrolden, bizim kızın yine ayaklar aşağıdaydı bu gidişle sezaryen olacağız gibi 😁 ama doktor rahim ağzına dikislerine baskı yapamaz bu şekilde o yüzden dursun böyle sorun yok dedi. Karnımın üstünde ağrı olan bir bölge vardı meğer cimcime başını dayıyormuş oraya tak ultrason yaparken çekti başını rahatladım ağrım geçti 😂 nst ye girmedim haftaya çağırdı o zaman gireceğim. Ve evet kaşar peyniri+tahin sanki bende de işe yaradı gibi. Ama 15.kilomu aldım öyle bi problemimiz var 🤷🏼‍♀️🥰
Maşallah gözün aydın canım 🧿 kafa aşağıda olunca daha zor gerçekten dikişleri zorluyor kilo verilir boşver emzirdikce peşinden koştukça verilecek hepsi yeter ki iyi sağlıklı olsunlar kimseye güzellik borcumuz yok 😍😂

Maşallah inşallah daha da hızlı kilosunu ve gelişimini tamamlar vaktinde de gelir annesinin kucağına🩷🩷
Ay canım inşallah bakalım kaç haftadır ilk defa bugün içim rahat geldim eve. Rabbim hepimize şifa versin evlatlarımızla sınamasın 🙏

Ay kocişsiz bi hamilelik geçirdin resmen ya helal olsun sana iyi üstesinden geldin. Doğumdan sonra da yurtdışı seyahatleri olacak mı
Kız öyle deme iyi yönleri de vardır 🤣 ben bazen benimkini balkondan atmak istiyorum 😂😂 içimde bi çocuk büyütüyorum yetmiyo babadını da hala büyütcem diye uğraşıyorum 🤣🤣

Maşallah gözün aydın canım 🧿 kafa aşağıda olunca daha zor gerçekten dikişleri zorluyor kilo verilir boşver emzirdikce peşinden koştukça verilecek hepsi yeter ki iyi sağlıklı olsunlar kimseye güzellik borcumuz yok 😍😂
Sağol canım evet zamanla verilecek ama bende biraz takıntı oldu artık aldıkça aldım 😂 bebekler iyi olsun da artık zamanla gider 💖

Ben bayılırım normalde ama ilk haftalarda bi tiksindim yiyemiyorum ya. Hiç yoktan iyidir deyip bir cesaret büyüklerden aldım yağsız yaptım fırında şükür bulantı yapmadı.
Koku olarak büyükler daha az kokuyor canım bu doğru 😁 küçük olanları ekmek arası yicen başka türlü ağır geliyo djdjd

2 hafta orada 1 hafta burada olacak valla sorma nazımı kedime yaptım anneme kıyamadım 😻 aşı işleri olmasa bebeğin çoktan gitmiştim ama toparlasin biraz ben de gider gelirim artık adam yaptı çocuğu kaçtı gitti bordo bereli gibi vur kaç ahahahahaha 😂
Kız ne güzel betimledin kahkaha attım 😂 ama doğru tespit olmuş biraz 🤣

Biri elimde işte şuraya gelse de anlatsa çektiklerini 😂 gerçi bana çektirdikleri de bin basar da neyse 🤣 bedavadan baba oluyorlar banane 😂
Seni kocana kurulurken görmek isterdim ya 😂😂
Beni en çok gece rahat uyuması rahatsız ediyo bu arada😁 bide bana akıl vermesi. Aramış beni bugün diyor ki koltuktan kalkarken bacaklarını ayırma teknik öğretiyor. Dedim o içgüdüyle olan bisey. En canımın yanmayacağı sekilde yapılması gerekeni biliyorum diyorum hala 3 cocuk doğurmus giib bana akıl veriyor. Ya sabırrr😂

Kızlar bende muayeneden çıktım. Tansiyon ilacını 3 e çıkardı doktorum. Bebişim 2050 gram olmuş. Ama karın çevresi 1 hafta geriye düşmüş. 🥺 Doktor kontrol altında tutalım dedi. Haftaya yine gitcem. İnşallah tansiyonum bebeğimi etkilememiştir.
İnşallah her hafta her gün daha da iyi olacak annesi imkanın varsa dayanabiliyorsan tuzu komple kes ben kestiğimden beri 11-6 12-7 gerçi nidicard da kullanıyorum sabah akşam Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💕 🙏

Ben bayılırım normalde ama ilk haftalarda bi tiksindim yiyemiyorum ya. Hiç yoktan iyidir deyip bir cesaret büyüklerden aldım yağsız yaptım fırında şükür bulantı yapmadı.
ben de kırmızı ette öyle oldu. hala çok tiksiniyorum ama zorla yiyorum ne yapayım. saçma bi sekilde ciğer falan seviyorum ama onun dışında hiç bi kırmızı ete tahammülüm kalmadı...

Kızlar bende muayeneden çıktım. Tansiyon ilacını 3 e çıkardı doktorum. Bebişim 2050 gram olmuş. Ama karın çevresi 1 hafta geriye düşmüş. 🥺 Doktor kontrol altında tutalım dedi. Haftaya yine gitcem. İnşallah tansiyonum bebeğimi etkilememiştir.
Aslında haftan ileri olduğu için dozu 4 yapsaydı keşke. Cünkü 38. Haftaya kadar her türlü rahat rahat artırabilir dozu. Vardır gerçi bi bildiği. En kötü birde kardiyolojiye görünürsün.
Kan akımına falan baktı mı canım orda bi sorun yok değil mi?

İnşallah her hafta her gün daha da iyi olacak annesi imkanın varsa dayanabiliyorsan tuzu komple kes ben kestiğimden beri 11-6 12-7 gerçi nidicard da kullanıyorum sabah akşam Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💕 🙏
Ya kuzum bu nidicard beni bi tuhaf yaptı artık başım dönüyor yanaklarım kıpkırmızı. Hastanedeyken başım dönmüyodu mesela simdi böyle olması normal mi acep

Back
X