Mmerve_eymen
uyuyup duruodu Allah vermesin bisi olsa anlamam die mecburen cikarttik pasami kizlar ben de folidoce tablet kullaniorm o da 40-50 civari bisi eczaci da gayet iyi dedi
Mmerve_eymen
uyuyup duruodu Allah vermesin bisi olsa anlamam die mecburen cikarttik pasami kizlar ben de folidoce tablet kullaniorm o da 40-50 civari bisi eczaci da gayet iyi dedi
Onun sağlığı herşeyden önemli sonuçta biz herşeye katlanırız herzaman...şu folik asit işi cok kafami karıştırdı. Düşündüm balık alsam normal folik asit alsam daha mı iyi olur acaba hem evdeki herkes balık yemiş olur
Selam kızlar bende aranıza yeni katılıyorum
Çarşamba akşamı testim pozitif çıktı
Birinci bebeğimi 2018 de tüp bebek ile kucağıma aldım
Hamile kalabileceğimi hiç düşünmüyordum
Ama Rabbim ol der olur kendiliğinden hamile kaldım şükür
Merhaba kızlar bende 4+4 hamileyim daha keseyi gormedim salı günü inşallah gorcez kızlar ilk ayda adet olacakmış gibi ağrılarınız var mi bel ağrısı arada oluyor sizde de oluyor mu
Onun sağlığı herşeyden önemli sonuçta biz herşeye katlanırız herzaman...şu folik asit işi cok kafami karıştırdı. Düşündüm balık alsam normal folik asit alsam daha mı iyi olur acaba hem evdeki herkes balık yemiş olur
Selam kızlar bende aranıza yeni katılıyorum
Çarşamba akşamı testim pozitif çıktı
Birinci bebeğimi 2018 de tüp bebek ile kucağıma aldım
Hamile kalabileceğimi hiç düşünmüyordum
Ama Rabbim ol der olur kendiliğinden hamile kaldım şükür
Bazıları balık karaciğerinden yapılıyormuş ve içinde balık yağından çok a vitamini var bu sebepten bebeğe zararı olabilirmiş. Gerçek balık yağı bulmak lazım ama benim bildiğim son 3 ayda bebeğe daha çok faydası oluyormus. Sen en iyisi al doktorun dedigini
Eczanelerde biraz pahalı oluyor internettende bak istersen fiyatlara. Bide Orzax Ocean Mummy diye yine hamileler için yapılmış bi ürün var onu da araştır istersen bu markanın d vitamini çok iyi ama diğer ürünleri hakkında çok bilgim yok