• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    232
Kızlar sütüm sağınca hep az geliyor bebeğime zor yetiyordu. Bu video karşıma çıktı. Gerçekten de benim makinenin ucu baya büyük geliyor göğüs ucuma . Şimdi flanş sipariş verdim. Gerçekten bu yüzden günlerce ne çektiysem yazık. Gelsin hemen denicem.

Kızlar doğumdan önce pompa almak mantıklı mı?
Yani çok kararsızım bilemedim ihtiyaca yönelik mı alsam hangi markayı alsam uygun fiyatlı olanlar iş görüyor mu yoksa lans veya moch olandan mı almak lazım

Kızlar sütüm sağınca hep az geliyor bebeğime zor yetiyordu. Bu video karşıma çıktı. Gerçekten de benim makinenin ucu baya büyük geliyor göğüs ucuma . Şimdi flanş sipariş verdim. Gerçekten bu yüzden günlerce ne çektiysem yazık. Gelsin hemen denicem.

Kesinlikle doğru ben cihazı aldım içinde sadece 24 mm flanş vardı hemen 21 mm sipariş ettim hem daha az acıyor hem de süt çıkıyor

Yani çok kararsızım bilemedim ihtiyaca yönelik mı alsam hangi markayı alsam uygun fiyatlı olanlar iş görüyor mu yoksa lans veya moch olandan mı almak lazım
Bence mutlaka lazım ya. Süt az olursa artırmak için, fazla olursa da boşaltmak için. Ben almayacaktım şimdi iyi ki almışım diyorum. Bende hem manuel var hem mochi eller serbest. Manuel daha iyi bir başlangıç yaptı bende. Az önce ilk defa da mochiden verim aldım. Ama chicconun manueli de yeterli olurmuş uğraştırıcı olsa da

Selamm kızlar sayfaları okuyamadımm hepinize teşekkür edermm doğum yaptım bebiş gelmedi sezeryana dönmek zorunda kaldıkk sezeryan oldumm çok şükür iyiyiz ikimizde oğluşımla bol bol dualarımızı bekliyprum… sütüm hiç gelmedii mecbur mama veriyoruzz şırınga ilee bana moral olun bu durum normal dimiii sizler neler yaptınız damla kullanmaya başlamalı mıyım

Ben almadım ihtiyaç olursa alacağım inşallah gerek kalmaz ama😌

Selamm kızlar sayfaları okuyamadımm hepinize teşekkür edermm doğum yaptım bebiş gelmedi sezeryana dönmek zorunda kaldıkk sezeryan oldumm çok şükür iyiyiz ikimizde oğluşımla bol bol dualarımızı bekliyprum… sütüm hiç gelmedii mecbur mama veriyoruzz şırınga ilee bana moral olun bu durum normal dimiii sizler neler yaptınız damla kullanmaya başlamalı mıyım
Gözün aydın canım şükür iyisiniz süreç nasıl ilerledi sezaryene döndünüz

Korbel çöp kovamı komodin yapmışım davul gibi şişen göğüslerimi yabancılayarak uykuya geçiyorum

Canim ilk gün benim de gelmedi. Mama verdik şırıngayla. Sonra yavsş yavaş geldi. Ama ilk günler anne sütü diye zorladım. Keşke arada mamada verseydim diyorum şimdi. Sarılık geçirdi çocuğum. Lütfen sık sık emzir süt yokksa mama ver

İmkanın varsa mutlaka al ne olur ne olmaz. Günlerce sipariş bekledim doğumdan sonra. Bide gelmeyecegi tuttu

Evet, Salı günü kontrolüm var her şey netleşecek. Sen peki?
Üç beş kişi kaldık burada 😂
Evet bende normal bekliyorum. Aynen grubumuz zaten efsunlu gibi kasım gelmeden doğurdu peş peşe. Kasımda doğuranların esprisi kalmadı 😂 kendimi geç kalmış hissettim bi ara buraya çok bakınca. herkes bebişlerin emzirme süt sağımı konusuna geçti.

Kızlar her sezaryende mi süt geç geliyor ya eğer öyleyse damla alcam direkt
Benim hemen geldi canım ama sezeryan öncesi sancı çektim normal doğum yapicam diye ondan dolayı mı bilmiyorum
Ertesi gün bestlak damla aldırdım eşime kullanmaya başladım baya faydasını gördüm planlı sezaryen yapicaksan alıp kullanabilirsin bence

Normal normal hiç strese sokma kendini damla alabilirsin ben ertesi gün alıp başladım baya faydasını gördüm

Valla bende doğumdan sonra alırım dedim ihtiyaç olursa.. sütüm geldi ama bebek sağ memeyi hiç emmedi istemedi ucu kalın geldi sanırım hastanede pompayla boşalttık biraz ama mastit olucaktim hemşire almamı önerdi evde sağ memenin ucu incelsin hemde süt orda kalmasın dedi aldık hergun bosaltiyorum sağ memeyi inatla bebegim onu emmiyor
Keşke daha önce alsaydim trendyolda 2 bin TL iken ben e bebekten 3 bine almak zorunda kaldım çünkü beklemeye vaktim yoktu göğsüm çok kötü oldu çok pişman oldum almadigim icin

Back
X