2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bendeki boyle belden alt karnina dogru bir basinc agrili bi basinc oluyor cnm bu bende sanci oluyor iste
Bele daha geçmedik evet rahatlayabilirim onu unutmuştum birqz uyumuşum bir kalktım karnım yatakla bütünleşmiş sanki o nasıl şekildi semsert ağır zor kalktım. Yorgunluktan bayılmışım kıpırdamamışım galiba

Kasıklarım hiç olmadığı kadar ağrılı yataktan zor kalkıyorum wcye zor yürüyorım aşırı yanmada var ama tuvaletim nerdeyse hiç yok. Sanırım yine enfeksiyon arttı

Aynen canım dr da dedi az diypruz fazla cıkıyor fazla diyoruz az çıkıyor takılmayalım dedi aynen ciğerleri gelişsin saglıklı olsunda dogunca kilo alır inşallah

Günaydın canım . Ben keşke zararlı olmasa sürekli sırt üstü uyumak isterdim ama malesef full soluma doğru yatıyorum . Ama sen 38. Haftaya girmişsin ben daha 35im Belki beni ondan rahatsız etmiyordur henüz

Günaydın canım . Ben keşke zararlı olmasa sürekli sırt üstü uyumak isterdim ama malesef full soluma doğru yatıyorum . Ama sen 38. Haftaya girmişsin ben daha 35im Belki beni ondan rahatsız etmiyordur henüz
Belki de ondandır önceden rahat olurdu ama şimdi mümkün değil.
Sanki bağırsaklarımı eziyor ağır geliyor gibi.

Ayniym cnm nts de de kötü oluyorum midem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…