Benim de aynı öyle hemen kalp atışlarım yavaşlıyo beyefendi de rahatsız olup tekmeliyo zaten saniyesindeGunaydin kızlar.
Ben hiç sırt üstü uyuyamiyorum zaten uyunmamalı ama şöyle biraz o şekil kalayım diyorum yok içime doğru aşırı baskı ve ağırlık oluyor. Cok rahatsiz ediyor. Sizde durum nasıl?
Yok canım ben izne ayrıldım. Kızımın dersleri başladıHadi kolay gelsin demek sen çalışmayı seçtin az kalmıştır sık dişini
Günaydın canım aynı yatamıyorumGunaydin kızlar.
Ben hiç sırt üstü uyuyamiyorum zaten uyunmamalı ama şöyle biraz o şekil kalayım diyorum yok içime doğru aşırı baskı ve ağırlık oluyor. Cok rahatsiz ediyor. Sizde durum nasıl?
Benim hemsire sırt üstü yatırıyor . Ben seviyorum sırt üstü yatmayıNstde sola yatırıyor hemşireler Allahtan yoksa sırt üstü o şekil kalmak çok zor ya
32.hafta izne ayrılmadınız mıGünaydın hayırlı bir hafta olsun. Canlı dersler başladı benim gece uyuyamadıgım yerine sabah uyudugum uykular bitti
Bende de var öyle görümce değilde kuzen, bende bişey diyemiyorum. Ama aslında açık ve net söylemek lazım kızlar vallah boşverin ev idare eder benim son zamanlarım halsizim dinlenmel istiyorum öyle vakit geçirmek istiyorum hstayım iyi değil de anlarlar . gelmiş kadar oldunuz düşünmeniz yeter de . Kapat konuyuKızlar benim bi derdimvar ama benden başka kimse de çevremde dert etmiyo bu durumu2 tane dünya tatlısı görümcem var birbirimizi çok seviyoruz gerçekten ama fazla yardımseverler tutturdular temizliğe gelicez evini temizlicez diye. Evim temiz gerçekten tamam öyle pırıl pırıl değil ama temiz yani. Şimdi hafta sonu sokağa çıkma yasağı da var biliyosunuz. Cumadan gelicez haftasonu sende kalicaz diyolar. Ya ben zaten kendimden geçmişim tek istediğim pijamalarımı çekip yatakta yatmak. Gece zaten uyuyamıyorum kalkıp salonda dolanıyorum karnım acıkıyo mutfağa geçiyorum (mutfak salona bağlı) gündüz bi kaç saat şansım yaver giderse uyuyabiliyorum. Şimdi gelicekler 3 gece salon iptal, mutfak iptal, gündüz uykuları iptal, pijamalı rahatlık iptal benim için. Nasıl çıkarım bu işin içinden bilmiyorum. Zaten afedersiniz kıçımdan nefes alıyorum onlar 3 gün hadi şurayı temizleyelim burayı temizleyelim dicek ben öyle bacaklarımı uzatıp oturamicam sonuçta. Eşyalarımın kurcalamasından da çok hoşlanmıyorum açıkçası. Eşime söyledim o da ne diyim gelmeyin mi diyim diyo. Nasıl cikicam bu işin içinden
Ben de istemezdim galiba. Onlar yapsın sen uzan durumu da olmaz zaten kendin rahatsiz olursun. Benim annem de doguma 1 gün kala gelecek eğer planlı olursa. Gerci annemden rahatsız olmam ama kimseye de yük olmak istemem eşimden başka.Kızlar benim bi derdimvar ama benden başka kimse de çevremde dert etmiyo bu durumu2 tane dünya tatlısı görümcem var birbirimizi çok seviyoruz gerçekten ama fazla yardımseverler tutturdular temizliğe gelicez evini temizlicez diye. Evim temiz gerçekten tamam öyle pırıl pırıl değil ama temiz yani. Şimdi hafta sonu sokağa çıkma yasağı da var biliyosunuz. Cumadan gelicez haftasonu sende kalicaz diyolar. Ya ben zaten kendimden geçmişim tek istediğim pijamalarımı çekip yatakta yatmak. Gece zaten uyuyamıyorum kalkıp salonda dolanıyorum karnım acıkıyo mutfağa geçiyorum (mutfak salona bağlı) gündüz bi kaç saat şansım yaver giderse uyuyabiliyorum. Şimdi gelicekler 3 gece salon iptal, mutfak iptal, gündüz uykuları iptal, pijamalı rahatlık iptal benim için. Nasıl çıkarım bu işin içinden bilmiyorum. Zaten afedersiniz kıçımdan nefes alıyorum onlar 3 gün hadi şurayı temizleyelim burayı temizleyelim dicek ben öyle bacaklarımı uzatıp oturamicam sonuçta. Eşyalarımın kurcalamasından da çok hoşlanmıyorum açıkçası. Eşime söyledim o da ne diyim gelmeyin mi diyim diyo. Nasıl cikicam bu işin içinden
canım seni anlıyorum ben yatamamakdan falan değil gelip evdeki düzenimi bozacaklarından dolayı istemiyorum kimseyi. karşı apartmanda teyzem ve yaşıt kuzenlerim var ama her şeyi kendim yaparım istemem kimseyi. mesela evime geldim buzluk için yapacaklarımı bu hafta yapıcam ki sonra temizliğe başlayayım bugün mantı yapıcam ama onları çağırmadan kendi kendime gerekirse akşama kadar yapıcam. Ben annem gelince bile nasıl olacak diyorum şimdiden. Gelirken kız kardeşimide getirecek kızımla aralarında 3 yaş var ve çok anlaşamıyorlar onu bile kafama çok takıyorum gelmesede olur diyorum ama annem gelmese bu sefer kayınvalidem hemen gelir. Zor tutuyorum 50 kere annem gelecek dememe rağmen hala plan proğram yapıyor kötünün iyisi olarak mecbur annemin gelmesinde karar kıldım.Kızlar benim bi derdimvar ama benden başka kimse de çevremde dert etmiyo bu durumu2 tane dünya tatlısı görümcem var birbirimizi çok seviyoruz gerçekten ama fazla yardımseverler tutturdular temizliğe gelicez evini temizlicez diye. Evim temiz gerçekten tamam öyle pırıl pırıl değil ama temiz yani. Şimdi hafta sonu sokağa çıkma yasağı da var biliyosunuz. Cumadan gelicez haftasonu sende kalicaz diyolar. Ya ben zaten kendimden geçmişim tek istediğim pijamalarımı çekip yatakta yatmak. Gece zaten uyuyamıyorum kalkıp salonda dolanıyorum karnım acıkıyo mutfağa geçiyorum (mutfak salona bağlı) gündüz bi kaç saat şansım yaver giderse uyuyabiliyorum. Şimdi gelicekler 3 gece salon iptal, mutfak iptal, gündüz uykuları iptal, pijamalı rahatlık iptal benim için. Nasıl çıkarım bu işin içinden bilmiyorum. Zaten afedersiniz kıçımdan nefes alıyorum onlar 3 gün hadi şurayı temizleyelim burayı temizleyelim dicek ben öyle bacaklarımı uzatıp oturamicam sonuçta. Eşyalarımın kurcalamasından da çok hoşlanmıyorum açıkçası. Eşime söyledim o da ne diyim gelmeyin mi diyim diyo. Nasıl cikicam bu işin içinden
Herkes yatamadığını yazmış ama bende de tam tersi sırtüstü yatmak istiyorum uyanıyorum ki sırt üstüyümGunaydin kızlar.
Ben hiç sırt üstü uyuyamiyorum zaten uyunmamalı ama şöyle biraz o şekil kalayım diyorum yok içime doğru aşırı baskı ve ağırlık oluyor. Cok rahatsiz ediyor. Sizde durum nasılYok canım ben izne ayrıldım. Kızımın dersleri başladı
Bence de açıkça söyleyebilirsin zaten anlayışlı insanlar sanırım.iyi hissetmiyorum dinlenmem lazım dersinKızlar benim bi derdimvar ama benden başka kimse de çevremde dert etmiyo bu durumu2 tane dünya tatlısı görümcem var birbirimizi çok seviyoruz gerçekten ama fazla yardımseverler tutturdular temizliğe gelicez evini temizlicez diye. Evim temiz gerçekten tamam öyle pırıl pırıl değil ama temiz yani. Şimdi hafta sonu sokağa çıkma yasağı da var biliyosunuz. Cumadan gelicez haftasonu sende kalicaz diyolar. Ya ben zaten kendimden geçmişim tek istediğim pijamalarımı çekip yatakta yatmak. Gece zaten uyuyamıyorum kalkıp salonda dolanıyorum karnım acıkıyo mutfağa geçiyorum (mutfak salona bağlı) gündüz bi kaç saat şansım yaver giderse uyuyabiliyorum. Şimdi gelicekler 3 gece salon iptal, mutfak iptal, gündüz uykuları iptal, pijamalı rahatlık iptal benim için. Nasıl çıkarım bu işin içinden bilmiyorum. Zaten afedersiniz kıçımdan nefes alıyorum onlar 3 gün hadi şurayı temizleyelim burayı temizleyelim dicek ben öyle bacaklarımı uzatıp oturamicam sonuçta. Eşyalarımın kurcalamasından da çok hoşlanmıyorum açıkçası. Eşime söyledim o da ne diyim gelmeyin mi diyim diyo. Nasıl cikicam bu işin içinden
Benim de oğlumun başladı güyaokula gitmedim bu dönem okula ama ziyadesiyle yaptım evde öğretmenliğiYok canım ben izne ayrıldım. Kızımın dersleri başladı
Turuncu bi hap mı hastanede cok kullanmıştım baş agrısı çarpıntı ter basması falan yaşamıştım bendeKızlar günaydın, berbat bir baş ağrısıyla uyandım geçmek bilmiyor , umarım tansiyonum da çıkmaz , doktorum minoset veya parol kullanabilirsin dedi, sanırım yeni kullandığım kasılma ilacı yapıyor bu baş ağrısını. Adalat kullanan biri vardı hatırlayamadım şuan, o kişi bana ulaşabilirmi aynısı onadamı oluyor ?
Ayrıldım kızımın dersleri başladı32.hafta izne ayrılmadınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?