- 8 Ekim 2020
- 2.466
- 3.766
- 133
- 30
Çok şükür çok geçmiş olsun yoncaHastaneden cıktı canım çok şükür 100 gr almış sarılık azalmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür çok geçmiş olsun yoncaHastaneden cıktı canım çok şükür 100 gr almış sarılık azalmış
Canım nasılsın nasıl geçti randevun![]()
Çok şükür canım çok sevindim iki haftaya Doğrursün zaten ancak kilosu çok çok yüksek değil merak etme kolay olur doğumun inşallahgüzel geçti çok şükür herşey normal. Nst ye girdim bişey çıkmadı. Bebişin kilosu 2900 dedi biraz fazla gibi geldi bana çocuğa kilo verdirmek için ne yapabilirim dedim hiçbişey dedi malesef
Haftaya ptesi tekrar gidicem artık 38 olcaz doğurmak istiyorum ya sıcaklar da geldi hiç çekilmiyor hamilelik![]()
Yok perşembe gitmiştim en son 10gün dolmuştur. Şimdilik iyi gibiyim gündüz gece tekrarlarsa arayacağım. Muayene doluysa bile acile giderim bi tahlil falan alsınlar diyeİhmal etme. Enfeksiyon sıkıntı malum. Kontrol muayene hakkın duruyorsa ona git olmazsa.
Benim anında damarlara baskı oluyor zonklamaya başlıyo canım nefes de alamıyorum öyle yatarsamGunaydin kızlar.
Ben hiç sırt üstü uyuyamiyorum zaten uyunmamalı ama şöyle biraz o şekil kalayım diyorum yok içime doğru aşırı baskı ve ağırlık oluyor. Cok rahatsiz ediyor. Sizde durum nasıl?
Aşı kartını sağlık ocağı vermiyor muydu zaten hiç hatırlamıyorum ya öyle kalmış aklımdaHanımlar son sağlık ocağı kontrolüme gittim kan verdim bebişle giderken ne gerekli onları yazdi hemsire sizede paylasıyım dedim Eki Görüntüle 2850858
Ilk aşı hastahanede oluyormus cnm hastahane veriyormus oyle dediAşı kartını sağlık ocağı vermiyor muydu zaten hiç hatırlamıyorum ya öyle kalmış aklımda![]()
Sen bana gönder onları sende uzat bacaklarını yat canımKızlar benim bi derdimvar ama benden başka kimse de çevremde dert etmiyo bu durumu2 tane dünya tatlısı görümcem var birbirimizi çok seviyoruz gerçekten ama fazla yardımseverler tutturdular temizliğe gelicez evini temizlicez diye. Evim temiz gerçekten tamam öyle pırıl pırıl değil ama temiz yani. Şimdi hafta sonu sokağa çıkma yasağı da var biliyosunuz. Cumadan gelicez haftasonu sende kalicaz diyolar. Ya ben zaten kendimden geçmişim tek istediğim pijamalarımı çekip yatakta yatmak. Gece zaten uyuyamıyorum kalkıp salonda dolanıyorum karnım acıkıyo mutfağa geçiyorum (mutfak salona bağlı) gündüz bi kaç saat şansım yaver giderse uyuyabiliyorum. Şimdi gelicekler 3 gece salon iptal, mutfak iptal, gündüz uykuları iptal, pijamalı rahatlık iptal benim için. Nasıl çıkarım bu işin içinden bilmiyorum. Zaten afedersiniz kıçımdan nefes alıyorum onlar 3 gün hadi şurayı temizleyelim burayı temizleyelim dicek ben öyle bacaklarımı uzatıp oturamicam sonuçta. Eşyalarımın kurcalamasından da çok hoşlanmıyorum açıkçası. Eşime söyledim o da ne diyim gelmeyin mi diyim diyo. Nasıl cikicam bu işin içinden
![]()
35.hafta38. Haftadan günaydın herkese toplamda 2 buçuk saat uyudum![]()
Ben 5.aydan berı yatamıyorm bır dk bile hep sağ tarafımdaym solda yasak en fazla yarm saatGunaydin kızlar.
Ben hiç sırt üstü uyuyamiyorum zaten uyunmamalı ama şöyle biraz o şekil kalayım diyorum yok içime doğru aşırı baskı ve ağırlık oluyor. Cok rahatsiz ediyor. Sizde durum nasıl?
Normali bekliyorum ama perşembe de benim randevum var bakalım ne dicek nstde sancım çıkar belki diye ümit ediyorum belki de bebiş çok kilo almış sezeryanle alalım der35.haftaCuma günü kontrolum var bakalm gün verir mi ki
senın bellı mi değil dimi normali bekliyorsun
Kolay gelsin o zaman :)Ayrıldım kızımın dersleri başladı
Benim bebis de kilolu. Yaklaşık 3 haftadır ishal ve mide bulanti kusma yaşıyorum. Ona ragmen alıyor. Genetik demek ki. Doktor bana hergün protein tüketme demisti.güzel geçti çok şükür herşey normal. Nst ye girdim bişey çıkmadı. Bebişin kilosu 2900 dedi biraz fazla gibi geldi bana çocuğa kilo verdirmek için ne yapabilirim dedim hiçbişey dedi malesef![]()
Haftaya ptesi tekrar gidicem artık 38 olcaz doğurmak istiyorum ya sıcaklar da geldi hiç çekilmiyor hamilelik![]()
Masallah kac haftaliksiniz kac kilo bebisBenim bebis de kilolu. Yaklaşık 3 haftadır ishal ve mide bulanti kusma yaşıyorum. Ona ragmen alıyor. Genetik demek ki. Doktor bana hergün protein tüketme demisti.
Çok şükür canım çok sevindim iki haftaya Doğrursün zaten ancak kilosu çok çok yüksek değil merak etme kolay olur doğumun inşallah![]()
Normali bekliyorum ama perşembe de benim randevum var bakalım ne dicek nstde sancım çıkar belki diye ümit ediyorum belki de bebiş çok kilo almış sezeryanle alalım d
er![]()
Benim bebis de kilolu. Yaklaşık 3 haftadır ishal ve mide bulanti kusma yaşıyorum. Ona ragmen alıyor. Genetik demek ki. Doktor bana hergün protein tüketme demisti.