• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Vallah bence olabilir okumuştum internette :) fransada da sancılar başlayınca küveti doldurun biraz rahim açılsın sonra gelin hastaneye diyorlar , en azından burda makinayı bağlayana kadar işin yarısı bitmiş olur diyorlar :KK66:
Isvicredede oyle diyorlar ama soyle biseyde dedi bana ebem: eger sancilarin baslarsa sicak küvete gir ondan sonra sancin gecerse yalanci sancidir dedi ama devam ederse bil ki gerçek sanci baslamistir. Iyi aksam ben bi gireyim 😂

Cok kilolu olursa sezeryan yaparlar deki cnm bende sezeryandan korkuyorum :)
Benim doktor da öyle söyledi. Iri olursa sezeryan olur dedi. O yüzden yürü merdiven in çık hurma ye ,yer sil falan dedi acılmam olsun diye ama ben pek yapamıyorum hemen yoruluyorum.

Isvicredede oyle diyorlar ama soyle biseyde dedi bana ebem: eger sancilarin baslarsa sicak küvete gir ondan sonra sancin gecerse yalanci sancidir dedi ama devam ederse bil ki gerçek sanci baslamistir. Iyi aksam ben bi gireyim 😂
Dene dene haber ver 😂😂 ben denemiyorum 1. Haziranda doğum var o zamana kadar sabreder inşallah . Benim sancım var zaten full yatıyorum 😄 perşembe de hastanede kontrolüm var nst ye gircem inşallah bebek 1.06 bekler

Kızlar günaydın bugün benimde akşam 17:30 da randevum ama sabaha karşı sağ kasığıma bıçak saplanır gibi bir ağrı girdi çığlık attırdı o derece kistim mi yoksa bebek mi yapıyor ağrı anlamıyorum ara ara yine giriyor ama çok hafif 😬 bakalım nst de bişey çıkacak mı 😫 hastane çantamı falan arabaya koyacağım bugün orda dursun artık bişey olursa diye tedbirli olmakta fayda var 😅
Nst ye bağlayınca çıkar cnm sancın varda haberin yoksa bile çıkar rahat ol :)

Kızlar günaydın, berbat bir baş ağrısıyla uyandım geçmek bilmiyor , umarım tansiyonum da çıkmaz , doktorum minoset veya parol kullanabilirsin dedi, sanırım yeni kullandığım kasılma ilacı yapıyor bu baş ağrısını. Adalat kullanan biri vardı hatırlayamadım şuan, o kişi bana ulaşabilirmi aynısı onadamı oluyor ?
Ben kullaniyordum. Benim de kaç gündür bogaz kurulugu bas donmesi ve bas agrisi var hafif. Ilactan suphelenmemistim ama olabilir aslinda. Tansiyon cikarmaz ama bence aksine dusuruyo ondan boyle oluyoruz

Ben kullaniyordum. Benim de kaç gündür bogaz kurulugu bas donmesi ve bas agrisi var hafif. Ilactan suphelenmemistim ama olabilir aslinda. Tansiyon cikarmaz ama bence aksine dusuruyo ondan boyle oluyoruz
Göğüsümde ağrıyor bildiğim üşütmüş gibi kırılıyorum resmen

Dene dene haber ver 😂😂 ben denemiyorum 1. Haziranda doğum var o zamana kadar sabreder inşallah . Benim sancım var zaten full yatıyorum 😄 perşembe de hastanede kontrolüm var nst ye gircem inşallah bebek 1.06 bekler
Keske benimde olsa 😂😂

Keske benimde olsa 😂😂
Ben hep küveti dolduruyordum ve hiç oturmam ev temizliği her gün ama sancım çıktığından beri vallah ödüm koptu . Ve küvete de kasıtlı su doldurmadım ılık yapardım hep ki rahatlatsın beni dinlenmek amaçlı . Yani o tetikledimi bilmiyorum

Kizlar bugun tam 34+5 haftalik hamileyim kontrolum vardi bugun bebeim 2605 gr geldi sizin bu haftada kilosu nasil bebisinizin bna dr boyle gderse cok iri bebek olur sezeryan olursun dedi buda bni korkuttu
Çok aşırı değil ama biraz fazlalığı var sadece son haftalar azalıyor kilo alımı bebeğin olmadı diyet yaparsın bir süre sorun olacağını sanmam

Şu an 37+3 deyim. 36+4 de gittigimde 3 kiloydu. Yarın tekrar randevum var bakalım kaç kilo oldu 😊
Ayy maşallah . Ben sezeryan olacagım bebiş 32de 2300 34te 2400 çıktıgında kızmıştı doktor az kilo almış diye . Şimdi 36da randevum var inşallah 3 olmuştur ve geçmiştir diyorum hayırlısı tabii 😂 yemediğim hayvan kalmadı 😂

Kizlar bugun tam 34+5 haftalik hamileyim kontrolum vardi bugun bebeim 2605 gr geldi sizin bu haftada kilosu nasil bebisinizin bna dr boyle gderse cok iri bebek olur sezeryan olursun dedi buda bni korkuttu
Benimde bugün kontrolüm vardi 35+0 ım. 3061 gramdı. Benimki bence iri:)) seninki iyi gibi gözüküyor

Back
X