- 26 Nisan 2019
- 5.391
- 8.908
- 198
2020 temmuzda ayrıldım bende beni hala ariyorlar maalesefDoğum iznimin ilk gününde tam 12 defa arandım şunu nasıl yapicaz bunu nasıl yapicaz diye beni rahat bırakmaz bunlar 3 ay boyunca doğururken bile ararlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2020 temmuzda ayrıldım bende beni hala ariyorlar maalesefDoğum iznimin ilk gününde tam 12 defa arandım şunu nasıl yapicaz bunu nasıl yapicaz diye beni rahat bırakmaz bunlar 3 ay boyunca doğururken bile ararlar![]()
Dikkat et yinede sen test birsey olmasin ada çayı hurma ve çömelme hareketleri yapAh kizlar beni kinamayin artik oyle bir haldeyimki dogurmak istiyorum. Biliyorum illaki gununu bekliyo bebis ama dayanamiyorum artik. Bugun buyuk temizligi yapiyorum. 1 saate biter sonrada yuruyuse çikicam belki sancilarim baslar diye ümit ediyorumbaska önerisi olan varmi ?
Kuvette uzan :)Ah kizlar beni kinamayin artik oyle bir haldeyimki dogurmak istiyorum. Biliyorum illaki gununu bekliyo bebis ama dayanamiyorum artik. Bugun buyuk temizligi yapiyorum. 1 saate biter sonrada yuruyuse çikicam belki sancilarim baslar diye ümit ediyorumbaska önerisi olan varmi ?
Şu an 37+3 deyim. 36+4 de gittigimde 3 kiloydu. Yarın tekrar randevum var bakalım kaç kilo olduMasallah kac haftaliksiniz kac kilo bebis
O kadar basit şeyler için arıyorlar ki deliricem biri bilgisayarımı açamıyorum diye aradı şifreyi yanlış giriyormuş2020 temmuzda ayrıldım bende beni hala ariyorlar maalesef![]()
Sagol cancan ama hurma sevmiyorum bide seker var bendeDikkat et yinede sen test birsey olmasin ada çayı hurma ve çömelme hareketleri yap
Yok canım ne kınayacağız ben de öyleyim yapmadığım şey kalmadı dogumu tetiklesin diyeAh kizlar beni kinamayin artik oyle bir haldeyimki dogurmak istiyorum. Biliyorum illaki gununu bekliyo bebis ama dayanamiyorum artik. Bugun buyuk temizligi yapiyorum. 1 saate biter sonrada yuruyuse çikicam belki sancilarim baslar diye ümit ediyorumbaska önerisi olan varmi ?
Ne diyosun yani bosa yormayamimmi kendimi ?Yok canım ne kınayacağız ben de öyleyim yapmadığım şey kalmadı dogumu tetiklesin diye
Masallah benim bebis 35+1 iken 2630 gramdi bakalim yarin 36+2 im kac kilo oldu :)Şu an 37+3 deyim. 36+4 de gittigimde 3 kiloydu. Yarın tekrar randevum var bakalım kaç kilo oldu![]()
Gün aşırı iliskiyi dene cnm eger doktor yasaklamadiysa 37 den sonra doktor bana bebis gelmezse gün aşırı iliskiyi önerdi bakalim :)Ne diyosun yani bosa yormayamimmi kendimi ?![]()
Allah seni inandirsin istiyerek hergun yapiyoruz o IsiGün aşırı iliskiyi dene cnm eger doktor yasaklamadiysa 37 den sonra doktor bana bebis gelmezse gün aşırı iliskiyi önerdi bakalim :)
Yani belki sende işe yarar dene yine deNe diyosun yani bosa yormayamimmi kendimi ?![]()
Sanci varmi arada ??Yani belki sende işe yarar dene yine deben 1 haftadır pilates topunun üstünde ziplamaktan ebru şallıya döndüm
![]()
Allah seni benim cnm hic istemiyor yaAllah seni inandirsin istiyerek hergun yapiyoruz o Isi![]()
Maşallah canımMasallah benim bebis 35+1 iken 2630 gramdi bakalim yarin 36+2 im kac kilo oldu :)
Huyum kurusun kiz ben dogumdan sonra 40 gün ne yapacam onu dusunuyomAllah seni benim cnm hic istemiyor yaadam istiyorda bakalim duydu o da gün aşırıyı benden hevesli
![]()
Cok kilolu olursa sezeryan yaparlar deki cnm bende sezeryandan korkuyorum :)Maşallah canımsenin bebis de iyi
biz de genetik sanrım ben 4 kilo dogmusum. Bakalım benim oğlan kac doğacak
![]()
Yok yaaa benimki nazlı çıktı o kadar dil dökmeye Brad Pitt'i getirirdim ayağıma hiç çıkmaya niyetli değilSanci varmi arada ??![]()
Vallah benim umudum varYok yaaa benimki nazlı çıktı o kadar dil dökmeye Brad Pitt'i getirirdim ayağıma hiç çıkmaya niyetli değil![]()