• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Ne kadar yüksek fiyat söylenmiş.
Sizin gönderdiğiniz modele benzemiyor ama yine de yazmak istedim. İnstagramda ‘baykuscraft’ sayfasına bakabilirsiniz belki beğendiğiniz bir tarz olur. Ücretleri uygun
güvenilir mi orası ordan mı aldınız siz

kizlar banada bu gun 2 tanidik kadin yuzunden belli dogumun yaklasmis dedi valla anlamadim nasil oluyor soramadimda firsat olmadi nasil bisey oldugunu soracaktım 😀 bende internetde baktim yuz solgun yorgun oluyormus ama ben gunlerdir cok gec uyuyorum zaten oyle olmasi normal 😆 karin dusmesinide anlamiyorum ben ama yaa nasil oluyor dustumu dusmedimi anlamadim

Ay her şey bebeğe yarıyor gibi zaten. Bakliyat protein kaşar tahin pekmez her şeyi duydum artık 😂 doktorum abartmadan sağlıklı beslenmene devam et dedi. Bol protein sabahları tahin pekmez kaşar devam yani 😅
😅 yarar tabi annesii büyücek de dışarı çıkıcak daha

kizlar banada bu gun 2 tanidik kadin yuzunden belli dogumun yaklasmis dedi valla anlamadim nasil oluyor soramadimda firsat olmadi nasil bisey oldugunu soracaktım 😀 bende internetde baktim yuz solgun yorgun oluyormus ama ben gunlerdir cok gec uyuyorum zaten oyle olmasi normal 😆 karin dusmesinide anlamiyorum ben ama yaa nasil oluyor dustumu dusmedimi anlamadim
Karnımdan da belli deseydin canım artık 36 hafta olmuş daha ne kadar tutabilirsin 😂😂 karın düşmesi de şöyle bebek az aşağı iniyor midende akciğerlerinde falan bi rahatlama hissediyorsan inmiş olabilir

Bana da komşularım yüzüne hamilelik yansımış diyorlar. Burnum biraz şişmiş, yüzüm şişmiş diye. Garip terimler öğreniyoruz 😅

Kızlar benim oğlan uzun zamandır baş aşağı pozisyonda. Mesaneme baskı yapıyordu ama bugün aşağı doğru ayrı bir baskı hissettim ara ara. Tam tarif de edemiyorum. Ağrılı bir şey değildi ama garip bir histi. Bu normal mi acaba?

Kızlar benim kızımın kapı süsü geldi. Sade bir şey istemiştim tam istediğim gibi oldu. Çok heyecanlanıyorum 🥲

Eklentiler

• IMG_20251009_201529.webp
    IMG_20251009_201529.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar benim oğlan uzun zamandır baş aşağı pozisyonda. Mesaneme baskı yapıyordu ama bugün aşağı doğru ayrı bir baskı hissettim ara ara. Tam tarif de edemiyorum. Ağrılı bir şey değildi ama garip bir histi. Bu normal mi acaba?
Bende de oluyor arada. Benim kız geriniyor poposu yukarıda tümsek yapıyor başı da aşağı baskı yapıyor günde bikaç kez. Dün ultrason sırasında doktoruma söyledim çok normal başı aşağıya inmeye başlamış dedi.

Ya şu doğumun yüze vurması nasıl bişey çok merak ediyorum bende 😂 Bana kimse öyle bişey demedi daha, sadece bugün biri karnıma bakıp doğuracaksın sen artık baya az kalmış dedi 😂

Bende de oluyor arada. Benim kız geriniyor poposu yukarıda tümsek yapıyor başı da aşağı baskı yapıyor günde bikaç kez. Dün ultrason sırasında doktoruma söyledim çok normal başı aşağıya inmeye başlamış dedi.
Tam anlattığın gibi oluyor. Hem nefesim kesiliyor hem mesanem çok darlanıyor 😢 Benimki şimdiden aşağı inmez inşallah 😶

Tam anlattığın gibi oluyor. Hem nefesim kesiliyor hem mesanem çok darlanıyor 😢 Benimki şimdiden aşağı inmez inşallah 😶
Ya aynısını yaşıyoruz. Hatta bu konuşmadan sonra doktor idrar kaçırman var mı diye sordu idrar kaçırabilirsin dedi. Gerçekten öyle wc den daha kalkarken bidaha oturuyorum. Bidahaki komtrol günün ne zaman, doktor inmeye başladıysa söyler zaten ultrasonda görüyorlar.

Back
X