2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim kol bacak itmesi gibi değil, kasık ağrısı. Bebekten kaynaklı olmuo genelde

Her şey yolunda giderse biz doktorumla öyle planladık inşallah. Benim de 36 haftalik 2 cm acilma var

Yalnız bu ağrıları dindirmek için duş almak gerçekten işe yaradı bende. Gevşetiyor galiba kasları ve bebişi dünde bugünde özellikle biraz su tuttum ağrıyan yerlere rahatladığımı farkettim.

Kizlar ben bugün 37.0ım kontrole gittim 3065 gr çıktı. 10gunde 300gr almış.
Bu oglanin kilosu niye böyle inişli çıkışlı oldu anlamadım. Oncekinde 5gunde 250gr almisti. Onun dışında sorun yok dedi.
39a kadar beklicez dedi erken gelmezse o da 1hazirana denk geliyor

Kafası ve karnının önden gitmesi doğumda sıkıntı oluyor mu ki acaba merak ediyorum,benimde en son gittiğimde karnı ilerideydi,haftaya randevum var 1 aydır gitmiyorum,yani doğuma kadar düzelmezse bu ,bir sıkıntı oluyor mu ki bilen var mı kızlar? Bu şekilde doğum yapan yok mu,çünkü az kaldı doğuma ne ara düzelicek ki ?

Kızlar ben yine kasıla kasıla bi hal oldum sancımı dindirmeye çalışıyorum doktorumu aradım perşembe randevum vardı ama yarın erkenden gitcem inşallah bu kasılmaları durdurabilir .. erken gelsin istemiyorum korkuyorum

Sanmıyorum ama Dr una sor istersen görüştüğünde...

Du bakalım haftaya git de öyle bakarsın doktor söyler illa. Her hafta farklı ilerliyor valla belli olmuyor bu işler.

Banada doktorum başından beri 1 Haziran diyor
Bende hep dedim inş durur, bana güven duracak dedi hep ve sanırım doktorun dediği olacak
İnş aynı gün doğururuz

Gelmek için direniyor seninki
Dursun durduğu yerde biraz daha
Benimde çoğu zaman sancım çok oluyor ama hiç ses etmiyorum eşim hemen gidelim hastaneye dicek doktorda alalım artık falan dicek diye korkuyorum

Banada doktorum başından beri 1 Haziran diyor
Bende hep dedim inş durur, bana güven duracak dedi hep ve sanırım doktorun dediği olacak
İnş aynı gün doğururuz
Insallah canim
Her gittiğimde tamam bugün dogururm diyorum valizimi de yanımda götürüyorum haftaya tekrar gel dedi yine. Çarşambaya randevu bulabildim.

Adet sancısı mi oluyor canim kasilma dediğin toplanma mi? Insallah sorun olmaz

Insallah canim
Her gittiğimde tamam bugün dogururm diyorum valizimi de yanımda götürüyorum haftaya tekrar gel dedi yine. Çarşambaya randevu bulabildim.
Eşimde diyor ki artık koyalım valizi arabaya yok diyorum sanki o arabaya koyulunca doğruracağım gibi hissediyorum
Bende cumartesi gideceğim bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…