Bendede en çok sağ da oluyor bazen ikisi aynı anda. Bebişin poposu solda ellerle sağ tarafı itiyor mu acaba diyordum bende. Sürekli bi içerden el ayak ittirmesi gibi şeyler hissediyorum. Gerçekten çok tuhaf ya ilkinde hiç bu kadar yoğun yaşamadığım şeyler
Bende bu hamileliğimde çok zorlanıyorum ya
İlki erken doğum olmuştu zaten ama bu gerçekten farklı
Hiç yaşamadığım ağrıları yaşıyorum ama hala aktifim salmıyorum kendimi
Alt tarafta ağırlar benimde olmaya başladı çok garip hissediyorum
Kızlar kontrolden geldim. 37+4 oldum. Kafası 3 hafta karın çevresi 2 hafta önden gitmeye devam ediyor. Karnım da çok büyük değil. Dr da şaşkın çatı muayenesi oldum korktuğum gibi değilmiş.Biraz kasık ağrım oldu o kadar. 1cm acilmam varmış. Bebek kanala inmemis. Sezeryan mi normal mi Haftaya tekrar konuscaz bakalim dr ile.herseyin hayırlısı öncelikle ama Benim gibi tüp bebek olup normal doğum yapmayı planlayan var mı
Yalnız bu ağrıları dindirmek için duş almak gerçekten işe yaradı bende. Gevşetiyor galiba kasları ve bebişi dünde bugünde özellikle biraz su tuttum ağrıyan yerlere rahatladığımı farkettim.
Kizlar ben bugün 37.0ım kontrole gittim 3065 gr çıktı. 10gunde 300gr almış.
Bu oglanin kilosu niye böyle inişli çıkışlı oldu anlamadım. Oncekinde 5gunde 250gr almisti. Onun dışında sorun yok dedi.
39a kadar beklicez dedi erken gelmezse o da 1hazirana denk geliyor
Merhaba herkese bugün sancım vardı doktora gittim. Serum istemis oğlusumun canı. Serumu aldik geldik. Akciger gelistirici vuruldugum icin artık dogsa bile problem olmaz dedi ama umarim daha durur biraz daha kilo alır.
Kızlar kontrolden geldim. 37+4 oldum. Kafası 3 hafta karın çevresi 2 hafta önden gitmeye devam ediyor. Karnım da çok büyük değil. Dr da şaşkın çatı muayenesi oldum korktuğum gibi değilmiş.Biraz kasık ağrım oldu o kadar. 1cm acilmam varmış. Bebek kanala inmemis. Sezeryan mi normal mi Haftaya tekrar konuscaz bakalim dr ile.herseyin hayırlısı öncelikle ama Benim gibi tüp bebek olup normal doğum yapmayı planlayan var mı
Kafası ve karnının önden gitmesi doğumda sıkıntı oluyor mu ki acaba merak ediyorum,benimde en son gittiğimde karnı ilerideydi,haftaya randevum var 1 aydır gitmiyorum,yani doğuma kadar düzelmezse bu ,bir sıkıntı oluyor mu ki bilen var mı kızlar? Bu şekilde doğum yapan yok mu,çünkü az kaldı doğuma ne ara düzelicek ki ?
Kızlar ben yine kasıla kasıla bi hal oldum sancımı dindirmeye çalışıyorum doktorumu aradım perşembe randevum vardı ama yarın erkenden gitcem inşallah bu kasılmaları durdurabilir .. erken gelsin istemiyorum korkuyorum
Kafası ve karnının önden gitmesi doğumda sıkıntı oluyor mu ki acaba merak ediyorum,benimde en son gittiğimde karnı ilerideydi,haftaya randevum var 1 aydır gitmiyorum,yani doğuma kadar düzelmezse bu ,bir sıkıntı oluyor mu ki bilen var mı kızlar? Bu şekilde doğum yapan yok mu,çünkü az kaldı doğuma ne ara düzelicek ki ?
Kizlar ben bugün 37.0ım kontrole gittim 3065 gr çıktı. 10gunde 300gr almış.
Bu oglanin kilosu niye böyle inişli çıkışlı oldu anlamadım. Oncekinde 5gunde 250gr almisti. Onun dışında sorun yok dedi.
39a kadar beklicez dedi erken gelmezse o da 1hazirana denk geliyor
Banada doktorum başından beri 1 Haziran diyor
Bende hep dedim inş durur, bana güven duracak dedi hep ve sanırım doktorun dediği olacak
İnş aynı gün doğururuz
Kızlar ben yine kasıla kasıla bi hal oldum sancımı dindirmeye çalışıyorum doktorumu aradım perşembe randevum vardı ama yarın erkenden gitcem inşallah bu kasılmaları durdurabilir .. erken gelsin istemiyorum korkuyorum
Gelmek için direniyor seninki
Dursun durduğu yerde biraz daha
Benimde çoğu zaman sancım çok oluyor ama hiç ses etmiyorum eşim hemen gidelim hastaneye dicek doktorda alalım artık falan dicek diye korkuyorum
Banada doktorum başından beri 1 Haziran diyor
Bende hep dedim inş durur, bana güven duracak dedi hep ve sanırım doktorun dediği olacak
İnş aynı gün doğururuz
Insallah canim
Her gittiğimde tamam bugün dogururm diyorum valizimi de yanımda götürüyorum haftaya tekrar gel dedi yine. Çarşambaya randevu bulabildim.
Insallah canim
Her gittiğimde tamam bugün dogururm diyorum valizimi de yanımda götürüyorum haftaya tekrar gel dedi yine. Çarşambaya randevu bulabildim.
Eşimde diyor ki artık koyalım valizi arabaya yok diyorum sanki o arabaya koyulunca doğruracağım gibi hissediyorum
Bende cumartesi gideceğim bakalım ne diyecek