- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
Bende çok net hissetmiyorum artık cnm ama şekerli şeyler yiyince daha çok hissediyorum degilse kendi halinde takiliyor. Eskisi kadar hickirmiyor da ama dün kontrole gittim sorun yoktuKızlar merhaba, ben 36 haftalık oldum pazartesi muayenemde vardı. İyi geçti herşey. Doktor bebeşi 37 de alacak sanırım. Rahmimden dolayı. Ama ben bir kaç gündür bebeği çok az hissediyorum o eski tekmeleri yok. Hıçkırık ve dönme hareketlerini hissediyorum içimde bu normal mi acaba? Sizlerde durum nasıl hala hareketle mi bebekler. Çok stres yaptım bugün bu durumu
Benim ki çok hareketli ya çok rahatsız ediyor son zamanlarda özellikleBende çok net hissetmiyorum artık cnm ama şekerli şeyler yiyince daha çok hissediyorum degilse kendi halinde takiliyor. Eskisi kadar hickirmiyor da ama dün kontrole gittim sorun yoktu
Canım nst de sancı çıktı çok sancılanırsan bi hap daha al dedi erken doğum yaptırmak istemiyorum biraz daha dişini sık dedi. öyle gönderdi . Birde iğne yazdı ciğer geliştirici , onları al 23 ve 24 ünde vurdur deditubaslk haberlerini bekliyoruz canım
canım senin haftan ileri aslında yani iğneyi vurul dediği zaman zaten ciğerleri gelişmiş oluyor diye biliyorum. sana sebep söyledi mi?Canım nst de sancı çıktı çok sancılanırsan bi hap daha al dedi erken doğum yaptırmak istemiyorum biraz daha dişini sık dedi. öyle gönderdi . Birde iğne yazdı ciğer geliştirici , onları al 23 ve 24 ünde vurdur dedi
38+0 da doğum olacak, yinede risk almayalım erkek bebeklerde ciğerler daha geç gelişebiliyor zararı yok faydası var dedi . Birde benim ilk doğumumda bebeğin ciğerleri gelişmemişti gelişme gerliği vardı ondan doktorum çok titiz davranıyorcanım senin haftan ileri aslında yani iğneyi vurul dediği zaman zaten ciğerleri gelişmiş oluyor diye biliyorum. sana sebep söyledi mi?
Insallah canım sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar yeterkiBenim ki çok hareketli ya çok rahatsız ediyor son zamanlarda özellikle
Biraz dursa keşke diyorum
Hiç uyumuyor gibi inş doğunca tam tersi olur
Ciğerleri gelişmiştir artık ama önlem amaçlı mı verdi acaba. 1hafta daha dayansın sonrası rahat olur inşallah canım.Canım nst de sancı çıktı çok sancılanırsan bi hap daha al dedi erken doğum yaptırmak istemiyorum biraz daha dişini sık dedi. öyle gönderdi . Birde iğne yazdı ciğer geliştirici , onları al 23 ve 24 ünde vurdur dedi
Maasallah canim bu kilo işi biraz da genetik zaten. Dogunca toparlar minik kuzuKızlar bebiş 36+3 te 2680 gram. Karın çevresi baş çevresi geride. Bir tek boyu haftasıyla uyumlu.
Doktor iri bir bebek değil diyordu geçen haftalarda. Şimdi de minnak bir bebek demeye başladı. 3 kiloyu zor bulacak gibi dedi.
Ben de eşim de minik doğmuşuz zaten. Şu an ben 170im eşim 188. Kilolar da almış başını gitmiş zaten
İşte bazen iri iri diye tutturuyorlar sonrada minik minik demeye başlıyorlar. Son haftalarda bebek çok almaz dedi bana doktorum yani bir yavaşlama olur dedi ondan hiç tedirgin olmadı . Daha en az iki haftan var 3 ü bulurKızlar bebiş 36+3 te 2680 gram. Karın çevresi baş çevresi geride. Bir tek boyu haftasıyla uyumlu.
Doktor iri bir bebek değil diyordu geçen haftalarda. Şimdi de minnak bir bebek demeye başladı. 3 kiloyu zor bulacak gibi dedi.
Ben de eşim de minik doğmuşuz zaten. Şu an ben 170im eşim 188. Kilolar da almış başını gitmiş zaten
Anladım canım sağlıkla beklediğiniz zamanda gelir bebeğin inşallah. ❤38+0 da doğum olacak, yinede risk almayalım erkek bebeklerde ciğerler daha geç gelişebiliyor zararı yok faydası var dedi . Birde benim ilk doğumumda bebeğin ciğerleri gelişmemişti gelişme gerliği vardı ondan doktorum çok titiz davranıyor
Aynen canım amaInsallah canım sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar yeterki
Ciğerleri gelişmiştir artık ama önlem amaçlı mı verdi acaba. 1hafta daha dayansın sonrası rahat olur inşallah canım.
Maasallah canim bu kilo işi biraz da getik zaten. Dogunca toparlar minik kuzu
Amin cnsım inşallah çok bunaldım artıkAnladım canım sağlıkla beklediğiniz zamanda gelir bebeğin inşallah. ❤
Canım 35.haftada zaten ciğer gelişimi tamamlanmış oluyor. Dr. Banu Çiftçi 35.haftadan sonra doğan bebeklerde bu iğneye gerek bile duyulmaz artık diyordu uygulamasında o haftada. Sende 37.hafta içindesin, aslında niye vurun demiş kiCanım nst de sancı çıktı çok sancılanırsan bi hap daha al dedi erken doğum yaptırmak istemiyorum biraz daha dişini sık dedi. öyle gönderdi . Birde iğne yazdı ciğer geliştirici , onları al 23 ve 24 ünde vurdur dedi
Maşallah kuzuya sağlıklı doğsundaKızlar bebiş 36+3 te 2680 gram. Karın çevresi baş çevresi geride. Bir tek boyu haftasıyla uyumlu.
:) kızlar da çok sormuş bizim ilk bebeğimizin ciğerleri hiç gelişmemişti ve erkek bebeklerde ciğer sorunu olabiliyor dedi risk almayalım faydası var zararı yok dedi tedbir amaçlıCanım 35.haftada zaten ciğer gelişimi tamamlanmış oluyor. Dr. Banu Çiftçi 35.haftadan sonra doğan bebeklerde bu iğneye gerek bile duyulmaz artık diyordu uygulamasında o haftada. Sende 37.hafta içindesin, aslında niye vurun demiş ki
Evet yukarıdada sorulmuş , sonradan gördüm:) kızlar da çok sormuş bizim ilk bebeğimizin ciğerleri hiç gelişmemişti ve erkek bebeklerde ciğer sorunu olabiliyor dedi risk almayalım faydası var zararı yok dedi tedbir amaçlı
İşte bazen iri iri diye tutturuyorlar sonrada minik minik demeye başlıyorlar. Son haftalarda bebek çok almaz dedi bana doktorum yani bir yavaşlama olur dedi ondan hiç tedirgin olmadı . Daha en az iki haftan var 3 ü bulur
Canım nst de sancı çıktı çok sancılanırsan bi hap daha al dedi erken doğum yaptırmak istemiyorum biraz daha dişini sık dedi. öyle gönderdi . Birde iğne yazdı ciğer geliştirici , onları al 23 ve 24 ünde vurdur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?