• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar merhaba, ben 36 haftalık oldum pazartesi muayenemde vardı. İyi geçti herşey. Doktor bebeşi 37 de alacak sanırım. Rahmimden dolayı. Ama ben bir kaç gündür bebeği çok az hissediyorum o eski tekmeleri yok. Hıçkırık ve dönme hareketlerini hissediyorum içimde bu normal mi acaba? Sizlerde durum nasıl hala hareketle mi bebekler. Çok stres yaptım bugün bu durumu
Bende çok net hissetmiyorum artık cnm ama şekerli şeyler yiyince daha çok hissediyorum degilse kendi halinde takiliyor. Eskisi kadar hickirmiyor da ama dün kontrole gittim sorun yoktu

Bende çok net hissetmiyorum artık cnm ama şekerli şeyler yiyince daha çok hissediyorum degilse kendi halinde takiliyor. Eskisi kadar hickirmiyor da ama dün kontrole gittim sorun yoktu
Benim ki çok hareketli ya çok rahatsız ediyor son zamanlarda özellikle
Biraz dursa keşke diyorum
Hiç uyumuyor gibi inş doğunca tam tersi olur 🤲

tubaslk tubaslk haberlerini bekliyoruz canım
Canım nst de sancı çıktı çok sancılanırsan bi hap daha al dedi erken doğum yaptırmak istemiyorum biraz daha dişini sık dedi. öyle gönderdi . Birde iğne yazdı ciğer geliştirici , onları al 23 ve 24 ünde vurdur dedi

Kızlar bebiş 36+3 te 2680 gram. Karın çevresi baş çevresi geride. Bir tek boyu haftasıyla uyumlu. 🤣
Doktor iri bir bebek değil diyordu geçen haftalarda. Şimdi de minnak bir bebek demeye başladı. 3 kiloyu zor bulacak gibi dedi.
Ben de eşim de minik doğmuşuz zaten. Şu an ben 170im eşim 188. Kilolar da almış başını gitmiş zaten 🤣

Canım nst de sancı çıktı çok sancılanırsan bi hap daha al dedi erken doğum yaptırmak istemiyorum biraz daha dişini sık dedi. öyle gönderdi . Birde iğne yazdı ciğer geliştirici , onları al 23 ve 24 ünde vurdur dedi
canım senin haftan ileri aslında yani iğneyi vurul dediği zaman zaten ciğerleri gelişmiş oluyor diye biliyorum. sana sebep söyledi mi?

canım senin haftan ileri aslında yani iğneyi vurul dediği zaman zaten ciğerleri gelişmiş oluyor diye biliyorum. sana sebep söyledi mi?
38+0 da doğum olacak, yinede risk almayalım erkek bebeklerde ciğerler daha geç gelişebiliyor zararı yok faydası var dedi . Birde benim ilk doğumumda bebeğin ciğerleri gelişmemişti gelişme gerliği vardı ondan doktorum çok titiz davranıyor ☺️

Benim ki çok hareketli ya çok rahatsız ediyor son zamanlarda özellikle
Biraz dursa keşke diyorum
Hiç uyumuyor gibi inş doğunca tam tersi olur 🤲
Insallah canım sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar yeterki🥰
Ciğerleri gelişmiştir artık ama önlem amaçlı mı verdi acaba. 1hafta daha dayansın sonrası rahat olur inşallah canım.
Kızlar bebiş 36+3 te 2680 gram. Karın çevresi baş çevresi geride. Bir tek boyu haftasıyla uyumlu. 🤣
Doktor iri bir bebek değil diyordu geçen haftalarda. Şimdi de minnak bir bebek demeye başladı. 3 kiloyu zor bulacak gibi dedi.
Ben de eşim de minik doğmuşuz zaten. Şu an ben 170im eşim 188. Kilolar da almış başını gitmiş zaten 🤣
Maasallah canim bu kilo işi biraz da genetik zaten. Dogunca toparlar minik kuzu

İşte bazen iri iri diye tutturuyorlar sonrada minik minik demeye başlıyorlar. Son haftalarda bebek çok almaz dedi bana doktorum yani bir yavaşlama olur dedi ondan hiç tedirgin olmadı . Daha en az iki haftan var 3 ü bulur 😉

38+0 da doğum olacak, yinede risk almayalım erkek bebeklerde ciğerler daha geç gelişebiliyor zararı yok faydası var dedi . Birde benim ilk doğumumda bebeğin ciğerleri gelişmemişti gelişme gerliği vardı ondan doktorum çok titiz davranıyor ☺️
Anladım canım sağlıkla beklediğiniz zamanda gelir bebeğin inşallah. ❤

Insallah canım sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar yeterki🥰

Ciğerleri gelişmiştir artık ama önlem amaçlı mı verdi acaba. 1hafta daha dayansın sonrası rahat olur inşallah canım.

Maasallah canim bu kilo işi biraz da getik zaten. Dogunca toparlar minik kuzu
Aynen canım ama Mnkpnda Mnkpnda dediğim gibi yinede risk almayalım erkek bebeklerde ciğerler daha geç gelişebiliyor zararı yok faydası var dedi .

Canım 35.haftada zaten ciğer gelişimi tamamlanmış oluyor. Dr. Banu Çiftçi 35.haftadan sonra doğan bebeklerde bu iğneye gerek bile duyulmaz artık diyordu uygulamasında o haftada. Sende 37.hafta içindesin, aslında niye vurun demiş ki

Teyzeler ya ben bununla aşk yaşıyorum resmen çok tatlış dudakları var Allahım yaaa sabah akşam ağlarım yatamam ben doğunca dolu dolu vakit geçirmek için ♥️

Eklentiler

• 5F128D74-163F-40CD-A786-185D771F785D.webp
    5F128D74-163F-40CD-A786-185D771F785D.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 90
Maşallah kuzuya sağlıklı doğsunda 🙏 1.70 - 1.88 çokta minik değilmişsiniz canım aslında😂 benim yanımda(1.58 imde ben) 😄

Canım 35.haftada zaten ciğer gelişimi tamamlanmış oluyor. Dr. Banu Çiftçi 35.haftadan sonra doğan bebeklerde bu iğneye gerek bile duyulmaz artık diyordu uygulamasında o haftada. Sende 37.hafta içindesin, aslında niye vurun demiş ki
:) kızlar da çok sormuş bizim ilk bebeğimizin ciğerleri hiç gelişmemişti ve erkek bebeklerde ciğer sorunu olabiliyor dedi risk almayalım faydası var zararı yok dedi tedbir amaçlı 🥰

:) kızlar da çok sormuş bizim ilk bebeğimizin ciğerleri hiç gelişmemişti ve erkek bebeklerde ciğer sorunu olabiliyor dedi risk almayalım faydası var zararı yok dedi tedbir amaçlı 🥰
Evet yukarıdada sorulmuş , sonradan gördüm 🙈 zararı yoksa sıkıntı olmaz inşallah. öyle bi sıkıntıda yaşamazsın, zamanında doğar inş 🥰

Düzenleyicilerden alacak olanlara tarih yine değişmiş haftaya pazartesi olmuş:KK25:

Eklentiler

• Screenshot_20210519-124224_eBror.webp
    Screenshot_20210519-124224_eBror.webp
    87,8 KB · Görüntüleme: 59
İşte bazen iri iri diye tutturuyorlar sonrada minik minik demeye başlıyorlar. Son haftalarda bebek çok almaz dedi bana doktorum yani bir yavaşlama olur dedi ondan hiç tedirgin olmadı . Daha en az iki haftan var 3 ü bulur 😉

Yok bana iri demedi iri değil dedi hep. Yani yavaş yavaş psikolojimi milyonluğuna hazırlamış bebişimin 😀😀

3 olsun da ben bizim ailede iri bebek görmedim zaten 😀

Aaaa neden bugün değil de 23ünde mesela bir amacı var mı iğnenin o gün vurulmasının?

Back
X