- 5 Ekim 2020
- 14.773
- 40.580
- 598
- 36
Maşallah kuzuya sağlıklı doğsunda1.70 - 1.88 çokta minik değilmişsiniz canım aslında benim yanımda(1.58 imde ben)
Sağlıklı olsun önemlisi o zaten minik pıtırcıklar daha hızlı kilo alıyor doğduktan sonraYok bana iri demedi iri değil dedi hep. Yani yavaş yavaş psikolojimi milyonluğuna hazırlamış bebişimin
3 olsun da ben bizim ailede iri bebek görmedim zaten
Evet canım 10. Gün geçerliliği var ondan :)Aaaa neden bugün değil de 23ünde mesela bir amacı var mı iğnenin o gün vurulmasının?
Anladım canım cok sagol2 hafta önce doğumu başladığı için hastaneye yatmıştı o zaman vurmuşlar canım.❤
Hadi hayırlısı canım az kalmış zaten :)Evet canım 10. Gün geçerliliği var ondan :)
ben 50 cm 3kg doğmuşum. Eşim de 51 cm 3200kg annelerimizin hatırladığı bu. Hatta ben üstüne kilo da vermişim. İkimiz de anne sütü emmemişiz bir de.
Zayıf da değiliz ikimiz de böyle etli butluyuzçocuğumuz şimdilik fit duruyor en azından
Anladım cnm teşekkür ederim haftaya kontrolde soyleyecem ben de ayak parmaklarmda vardı şimdi sağ elimde var kasinip sisiyo kasinan yerler. Sana da çok geçmiş olsun canimKadın doğuma söyledim tahlil istedi idrar ve kan o hafta endokrolojiye gittim devlete ondan rica ettim tahlillerimi o yaptı kadın doğum yazdı bir kağıda özelde çok pahalıydı kandan anlaşılıyor canım
Evet Allahtan hissediyorum da, daha yeni geldim ya muayeneden psikopata bağlamayayım diyorum ama insan hep tedirgin oluyor işte yaCancan az da olsa hissediyorsan bence sorun yok. Yerleri daraldi sonuçta. Ama yinede emin olmak icin bi gorun doktoruna Bari icin rahatlar.
Ay evet canım karistirmisim yazarken :) teşekkür ederimAkciğer değil karaciğer enzimleri canım. Aile hekimine gidebilirsin bunun için. Kandan bakılacak.
Evet çok şükür en azından döndüğünü ya da kıpırdadığını hissediyorum sadece o eski güçlü tekmeler yok. Genelde hep yeri daraldı yazmışlar herhalde öyleBende 35+4üm hareketlerde bir azalma yok bende ama bu haftadan sonra başlar sıkışmaya içerisi darlaştı artıkhergün düzenli aralıklarla hissediyorsan az da sorun olmaz merak etme
Bende biraz su içmeyi arttırdım bugün sanki bir tık daha hareketlendi. Havalar çok ısındı süssüz mü kaldı diye düşündüm öyle oluncaBende çok net hissetmiyorum artık cnm ama şekerli şeyler yiyince daha çok hissediyorum degilse kendi halinde takiliyor. Eskisi kadar hickirmiyor da ama dün kontrole gittim sorun yoktu
Aynen yeri daraldığı için öyle oluyormuş doktora ben de sormuştum normal sadece dönme kendini germe sağa sola gitme hissedersin dedi ittirme gibi hissediyorum ben de ama baya güçlü ittiriyor zaten öyle olsa bile normal yani canım :)Evet çok şükür en azından döndüğünü ya da kıpırdadığını hissediyorum sadece o eski güçlü tekmeler yok. Genelde hep yeri daraldı yazmışlar herhalde öyle
sağolun kızlar aynen öyleHadi hayırlısı canım az kalmış zaten :)
Çok şükür çok sağ olun kızlar cevaplarınız için. İnşallah sağlıkla alırız artık kucaklarımıza. Son haftalarımız bir sorun olmadan tamamlamak istiyorumAynen yeri daraldığı için öyle oluyormuş doktora ben de sormuştum normal sadece dönme kendini germe sağa sola gitme hissedersin dedi ittirme gibi hissediyorum ben de ama baya güçlü ittiriyor zaten öyle olsa bile normal yani canım :)
O ağrı bende de çoktu zonklama ve sizlama şeklinde. Açılma oluyor diye korkmuştum dün kontrolde doktor çok normal oldugunu, bebeğin baskı yaptığını söyledi. Uzun süre aynı pozisyonda oturma dedi. İcin rahat olsunkızlar benim alt tarfımda ki ağrı aşırı şiddetlendi artık sürekli olarak ağrıyor. yarın ağdaya gidecektim eğer daha önce gitmiş olsam acile giderdim bu ağrı için.benim yaramaz oğlum annesiyle oyun oynuyor resmen. Allah affetsin ama çok yoruldum yaa. Zaten heryerim ağrıyorda bu değişik bir ağrı. Cuma kontrolüm var söyliycem durumumu kesin alttan bakmak isteyecek.
aslında sancım olmadığı için bende normal diye düşünüyorum ama bazen ağrı şiddetlenince çok zor oluyor. Rabbim evlatlarımızı sağ salim almayı nasip etsin kucaklarımıza.O ağrı bende de çoktu zonklama ve sizlama şeklinde. Açılma oluyor diye korkmuştum dün kontrolde doktor çok normal oldugunu, bebeğin baskı yaptığını söyledi. Uzun süre aynı pozisyonda oturma dedi. İcin rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?