- 29 Haziran 2016
- 4.202
- 4.776
- 133
haklısın canım. sağlıkla zamanında gelsin inşallah heyecanlıyım biraz ondan hep bu tavırlarım.Zamanında geçersin inşallah canım inan erken doğunca aklın bedenin daha çok bebekte oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın canım. sağlıkla zamanında gelsin inşallah heyecanlıyım biraz ondan hep bu tavırlarım.Zamanında geçersin inşallah canım inan erken doğunca aklın bedenin daha çok bebekte oluyor
Dogumdan zerre korkmuyorum gerçekten hep sunu diyorum herkes yapiyorsa bende yaparim. Ama iste suni sanci sezeryan felan bilmiyorum. Hayirlisi olsun tabikide ne yaparsam yapayim hersey olacagina variyor. Dusunuyorum da bebek sahibi olmak isteyen o kadar insan varki bende Boyle sikayet edince kendime kiziyorum. Bizde 2 sene sonra oldugu icin sanki kiymetini bilmiyormus gibi oldu ama oyle degil tabiki cok sukur bu gunumuzeDoktorum dün şey dedi biz toplum olarak doğumu normal bir şey gibi karşılayamıyoruz. Korku kodlanmış genlerimize sanki. İster istemez hepimiz geriliyoruz ne olacak diye. Bir de ilk olunca daha tedirgin.
Doktorum yabancı hastalarımla süreci çok rahat geçiriyoruz dedi. Genelde sancıya evde dayanıyorlar. Açılma ilerlmeden gelmezler diyor.
Bilmiyorum niye böyle.
geçen gün anlatmıştım anneannem bana durduk yerde korkuyor musun diye sordu. Yoo korkmuyorum dedikçe üstüme geldi korkulur diye
Yani konuyu alakasız yerlere getirdim belki ama kafamızda kurmaya gerek yok bence. Olacağına varacak sonunda. Ve baktığında bir anlık şey. Sonra hepsini unutucaz.
Aslında kendime söylüyorum en çok bunları. Çünkü ben de sezaryenden korkuyorum.![]()
Yaa benm ismimde HülyaPrensesimin adı Fulya olacak inşallah![]()
Alparslan olacak Allah izin ederseKizlar bebislerin isimlerini ne koyacaksınız?
Kuzum bebeğinle konuş deki bak birtanem ya paşa paşa gelirsin yada zorla gelirsin bunun girişi varsa çıkışıda var . Sen inatsan ben senden inadım vallah hiiiiç takmam hergün banyoya da girerim hurmada yerim gezmeyede giderim temzilikte yaparım . Zorlanmak istemiyorsan güzellikle gel anlaşalımÇok haklisin cancan biliyorum ama elimde olan bisey degil. Dedigim gibi suni sancindan korkuyorum. Bide suni sanciyla da olmazsa sezeryan dedi doktorum onu dusunmek dahil istemiyorum. Yanlis anlasilmasin karsi degilim ama ameliyat sonuçta. Daha zor olur dogumdan sonra benim için.
Bunlari yapmana ragmen inan gelmek istemeyen bebek gelmiyorKuzum bebeğinle konuş deki bak birtanem ya paşa paşa gelirsin yada zorla gelirsin bunun girişi varsa çıkışıda var . Sen inatsan ben senden inadım vallah hiiiiç takmam hergün banyoya da girerim hurmada yerim gezmeyede giderim temzilikte yaparım . Zorlanmak istemiyorsan güzellikle gel anlaşalım![]()
Onu bilmiyorumda esimle cay ictigim zaman masadan herhangi biseyi alamaz oldumKızlar bizim mart annelerinde bir hareket vardı. Onu yapamayanın doğumu yakın derdik. Bugün karnım düşmüş gibi geldi bana bende denedim yapamadım ama daha geçen gün yapmıştım. Yere ayaklarınızı uzatıp oturun sırtınızı bir yere tamamen yaslayın bir ayağınızı diğer ayağınızın üstüne atmaya çalışın bakalım siz yapabilecekmisiniz. ben bugün kendimi bir garip hissediyorum yaa.![]()
Kaç haftalıkken kireçlenme başlamışdı ve bebegin kaç kilo canım benimde 33+2 kireçlenme var dedi 2200 gr dı 34+3 gittim 2300 gr dedi 9 günde 100 gr almış şimdi birde karaciğer enzimleri yüksek cıktıKızlar kontrolden geliyorum haftaya perşembeye kadar normal doğmasını bekleyeceğiz 3 cm açıklığım varmış gelmezse cuma sezeryanla alacak bebişi çünkü plesanta kireçlenmesi var bebeğim kilo almıyor çok perşembeye kalmaz kendi gelir çok aşağıda başı dedi heycanlıyım
Benim miniğimin kelebeğimin adı da Ahu olacak :)Kizlar bebislerin isimlerini ne koyacaksınız?
Aynen benim kızımın ismide hira sare çok bilmiş yaramaz değil çok şükür ama asla oturamıyor yerinde çok hareketli zayıf seçiçiHira kızımın ismiHiralar çok bilmiş ve yaramaz oluyorlar söyleyeyim
![]()
Aynen çok hareketli okuyorlar uykuyu sevmiyorlarAynen benim kızımın ismide hira sare çok bilmiş yaramaz değil çok şükür ama asla oturamıyor yerinde çok hareketli zayıf seçiçi
Evet uyku problemi hala yaşıyoruz 7 yasında ayakta uyuyacak neredeyse yatmamak için inat ediyorAynen çok hareketli okuyorlar uykuyu sevmiyorlar
Şeker yüklemesi yapıldı 75 mg olarak ama bi sıkıntı çıkmadı yapısal dedi doktorŞekerden kaynaklı mı yapısal mı acaba?
Benimde doktorum aynı şekilde yapı dedi ama karnı için ayrı bişey söylemediBenim doğal gebelik Dr kafa için yapısal genetik dedi karnı için evet şeker etkili olabilirmiş
Kuzum bebeğinle konuş deki bak birtanem ya paşa paşa gelirsin yada zorla gelirsin bunun girişi varsa çıkışıda var . Sen inatsan ben senden inadım vallah hiiiiç takmam hergün banyoya da girerim hurmada yerim gezmeyede giderim temzilikte yaparım . Zorlanmak istemiyorsan güzellikle gel anlaşalım![]()
Her konuşana bakma canım sen boşver senin bebişin kilosu gayet iyi benimki 3haftalik daha seninki kadar kilosu yokBende mama veriyorum canım sen mamayı günde kaç kez ve ne kadar veriyosun biz 1 haftalık 2800 canım inan takmam kiloyu ama her gören çok.minik diyince deliriyorum zaten duygusal bir donemdeyiz
Benim kızımın adıda Şeyma 9 yaşında çok akıllı sorumluluk sahibiİlk kızımın adı Şevval Sıla. 2 numaramı da Şeyma Hira düşünüyorum inşallah. Ben Hira da kararlıyım ama babamız mırın kırın ediyo, hala kabullenmiş değilsebebi ilk kızımın 1 ismini o, 1 ismini ben koymuştum. Bunda ikisinide ben koydum, hala hazmedemedi
isimde bulamıyo, güzel bi isim bulsa Şeymanın yanına sıkıntı yok, koysun ama; bulamıyorda
![]()
Ayyy ben yapamadım yarın kontrolüm var sancım ağrımda var inşallah yatırır suni sancı falan razıyım yeterki sağlıklı doğsunKızlar bizim mart annelerinde bir hareket vardı. Onu yapamayanın doğumu yakın derdik. Bugün karnım düşmüş gibi geldi bana bende denedim yapamadım ama daha geçen gün yapmıştım. Yere ayaklarınızı uzatıp oturun sırtınızı bir yere tamamen yaslayın bir ayağınızı diğer ayağınızın üstüne atmaya çalışın bakalım siz yapabilecekmisiniz. ben bugün kendimi bir garip hissediyorum yaa.![]()
Kızlarımızın isimleri aynı olmuş desenizeBenim kızımın adıda Şeyma 9 yaşında çok akıllı sorumluluk sahibi
2. Kızımıza da Şevval koyacağız inşallah Şevval ayında doğar inşallah
Oğullarım Mehmet Efe ve Ahmet Mert
Ayyy ben yapamadım yarın kontrolüm var sancım ağrımda var inşallah yatırır suni sancı falan razıyım yeterki sağlıklı doğsun
hem 21 mayıs eşimle tanışma yıldönümümüz 21 mayıs 2021 uymlu da diğer kızımda 12.12.2012 de doğmuştu
Ama dizimi bükünce bacak bacak üst atabiliyorum