- 15 Ekim 2020
- 131
- 260
- 23
- 29
35+1 de 2700 dü canımKızlar 35 hafta da bebekleriniz kaç kilo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
35+1 de 2700 dü canımKızlar 35 hafta da bebekleriniz kaç kilo
Geldi birtanemm oturuyoruz çok rahatladım vallah şuan
Takmamaya çalışıyorum ama bu dönemde aşırı duygusallık var bende bugünlerde atlatsaydık hayırlısıylaHer konuşana bakma canım sen boşver senin bebişin kilosu gayet iyi benimki 3haftalik daha seninki kadar kilosu yokbana da saçma sapan konuşanlar var ben de "evet ben aç bırakıyorum ben manyağım " diyorum
Mama için belirli bir ölçeğim yok canım emzirdigimde izliyorum eğer çok az emmisse ya da doymadigini düşünürsem mama veriyorum tahminen günde 3 defa falan
Ablamın hem oğlu hem kızı var , benimle konusurken arada oğlum arada kızım arada aşkım diyor sizinki gibigazı olan bebek daha çok emmek istermiş buda daha çok gaz olmasını sağlarmış bunun içinde emzik vermek rahatlatıyor dediler. bende kızımda gaz sorunu yaşamadım bakalım oğlum nasıl olacak. hala daha oğlum demeye alışamadım bazen unutup kızım diye seviyorum.![]()
Bence harika bir isimDefne düşünüyoruz ama cok mu klasik bilmiyorum bu aralar oyle düşünmeye basladim
Benim bebeğiminde nasipse umay olacak adıKizlar bebislerin isimlerini ne koyacaksınız?
Ben yolu yariladim yarı lohusayim şu anTakmamaya çalışıyorum ama bu dönemde aşırı duygusallık var bende bugünlerde atlatsaydık hayırlısıyla
Hayırlı cumalar bekler inşallah en azından 37 haftalık olana kadar:)hayırlı cumalar kızlar.
Dün gece doğuruyorum sandım hem bel hem kasık ağrım vardı çok uzun sürdü uyuyayım geçer dedim bir kaç kez uykumdan uyandım ağrı yüzünden. Şuan rahatım elhamdülillah ama kardeşime msj attım gel artık diye. Benim ki çok beklemiycek gibi geliyor bana ya.![]()
İnşallah canım. Ben kendimi 36 yı geçince şunu yaparım bunu yaparım diye hazırlarken korkumdan yapmam gereken işleri bile bıraktım. Kilodan korkmuyorum korkum erken doğar ciğerleri gelişmediği için küvezde kalır diye.Hayırlı cumalar bekler inşallah en azından 37 haftalık olana kadar:)
Canım Allah şifa versin inşallah sizlere bağışlasınKayinbabamin beyninde kötü huylu tümorun oldugunu ogrendik herkes cok uzgunbizi ne bekliyor bilmiyoruz kendi agrilarimi unuttum benim agrilarim onunkinin yaninda hafif kalir
hepiniz hamilesiniz dualarinizi esirgemeyin![]()
Çok geçmiş olsun inşaallah Rabbim tez zamanda şifalar versinKayinbabamin beyninde kötü huylu tümorun oldugunu ogrendik herkes cok uzgunbizi ne bekliyor bilmiyoruz kendi agrilarimi unuttum benim agrilarim onunkinin yaninda hafif kalir
Babası Muhammed istiyor ben Asil o yüzden Muhammed Asil koyucaz inşaallahKizlar bebislerin isimlerini ne koyacaksınız?
Mübarek günde Allah dualarımızı kabul etsin. Dermansız dert vermesin size bağışlasın inşaallahKayinbabamin beyninde kötü huylu tümorun oldugunu ogrendik herkes cok uzgunbizi ne bekliyor bilmiyoruz kendi agrilarimi unuttum benim agrilarim onunkinin yaninda hafif kalir
Bekler bekler sen en sonuncumyzdunhayırlı cumalar kızlar.
Dün gece doğuruyorum sandım hem bel hem kasık ağrım vardı çok uzun sürdü uyuyayım geçer dedim bir kaç kez uykumdan uyandım ağrı yüzünden. Şuan rahatım elhamdülillah ama kardeşime msj attım gel artık diye. Benim ki çok beklemiycek gibi geliyor bana ya.![]()
Allah acil şifa versin canım benim , iyi düşünelim iyi olsun başlangıç fln sa tedavisi vardır beyin bazen emiyor ve bişey kalmıyor . Allah sizlere sabır ve ona hastalığı yenecek gücü versinKayinbabamin beyninde kötü huylu tümorun oldugunu ogrendik herkes cok uzgunbizi ne bekliyor bilmiyoruz kendi agrilarimi unuttum benim agrilarim onunkinin yaninda hafif kalir
Kav gün sürüyor bu lohusalık ne zor yaBen yolu yariladim yarı lohusayim şu andarısı başına insalllah
![]()