Anladım cnm sağol bilgilendirme içinGöbegi kurumazsa problem olur diye genellikle yıkanmıyor ama senin tercihin iyice kuruturum dersen yıkarsın.
Seninle aynıyız gibi var mı sende sancı kasılma falan bende bebek oynadikca karnım sertleşiyorBenimde hep akıntım gelıyor sarı bazen yeşilimsi ama hiç kırmızı gelmedi canım mutlaka doktoruna yazmalısın bence
Tmm doktor dinlemek güzelde doğru söylüyorlarda yıkamadan da olmaz ayrıca sizler de goruyorsunuzdur istagram kadın doğum doktoru videolarında usaklarla tertemiz giyinmiş şekilde tertemiz doğmuş değiller mutlaka sütün altına alıyorlardıAnladım cnm sağol bilgilendirme için
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün :)Ben sezeryan doğum yaptım kızlar 2700 gram bebişim çok küçük ultrasonda 3100 çıkmıştı sizlere e hayırlı doğumlar diliyorum
Hayırlı olsun Allah uzun ömür versin inşallahBen sezeryan doğum yaptım kızlar 2700 gram bebişim çok küçük ultrasonda 3100 çıkmıştı sizlere de hayırlı doğumlar diliyorum
Canim genelde gobegin düşmesini beklerler. Bizde bekleyelim demistij ama kızımın 9.gun ancak düşmüştü ve yanlış hatirlamiyorsam kolumuzda yüzüstü tutup yikamistik. Insallah gobekleri erken düşer de ugrasmayizYani 7/10 gün bebek nasıl dayancak ki acaba . Fransada 48 saat sora yıkıyorlar göbeğini iyice kurutuyorlar . Çok tuhaf burda beklemeleri . Ne yapcam şimdi ya kafam çok karışık
Senin Geçende mi öyle bir şey olmuştu? Doktora sormuş muydun bence bir görün ne olur ne olmaz.Kizlar 33+5 günlüğüm bugün am üstü sarı akıntı biraz sümüklü tarzinda bide azcik kırmızı leke vardı daha da gelmedi neden olmuş olabilir
Valla bizim burda bebeği önce bi tuzlarlar büyüyünce falan kokmasın diye, sonra her gün banyo yaptırırlar hem rahat uyusun hem de göbeği mikrop kapmasın rahat düşsün diye
Doktirum yok benim devlet hastanesi gidiyorum ben olmuştu bakalım birdaha gelirse acile giderim artıkCanim genelde gobegin düşmesini beklerler. Bizde bekleyelim demistij ama kızımın 9.gun ancak düşmüştü ve yanlış hatirlamiyorsam kolumuzda yüzüstü tutup yikamistik. Insallah gobekleri erken düşer de ugrasmayiz
Senin Geçende mi öyle bir şey olmuştu? Doktora sormuş muydun bence bir görün ne olur ne olmaz.
Ama bebeğim oynuyor ondan biraz rahatımCanim genelde gobegin düşmesini beklerler. Bizde bekleyelim demistij ama kızımın 9.gun ancak düşmüştü ve yanlış hatirlamiyorsam kolumuzda yüzüstü tutup yikamistik. Insallah gobekleri erken düşer de ugrasmayiz
Senin Geçende mi öyle bir şey olmuştu? Doktora sormuş muydun bence bir görün ne olur ne olmaz.
Bende sancı olmadı canım hatta bugün baktılar ama çıkmadı sancıSeninle aynıyız gibi var mı sende sancı kasılma falan bende bebek oynadikca karnım sertleşiyor
Benim annem yıkarız diyor kaynanamda yıkanmaz diyor şimdiden ikiye ayrıldımCanim genelde gobegin düşmesini beklerler. Bizde bekleyelim demistij ama kızımın 9.gun ancak düşmüştü ve yanlış hatirlamiyorsam kolumuzda yüzüstü tutup yikamistik. Insallah gobekleri erken düşer de ugrasmayiz
Bizdede annem tarafında tuzlu suyla yıkarlarValla bizim burda bebeği önce bi tuzlarlar büyüyünce falan kokmasın diye, sonra her gün banyo yaptırırlar hem rahat uyusun hem de göbeği mikrop kapmasın rahat düşsün diye
Bizde de yıkanmaz göbek düşene kadar, ıslak kalırsa enfeksiyon riskide var yıkanırsa da çok iyi kurutmak lazım.Benim annem yıkarız diyor kaynanamda yıkanmaz diyor şimdiden ikiye ayrıldımbence de yıkanmalı kokar belki sıcakta çocuk bunalır ne biliym
Bizdede annem tarafında tuzlu suyla yıkarlar
Ayaklarını sürekli yukarıda tutacaksın canım, mümkün olduğunca az ayakta kalıp bulduğun her fırsatta ayaklarını uzatıp altına yastık gibi bir şeyle yükselt. Yine tamamen inmiyor şişi ama azalıyor en azındanKızlar ayak şişliği için bi çözümünüz var mı bol bol su içiyorum günde 2 defa yeşil çay da içiyorum ödem atsın diye, tuzu da iyice azalttım ama şiştikçe şişiyo. Kayinvalidem bugün tuzlu suya koy ayağını dedi onu da denedim hiç bi değişiklik yok. Yani tamam bu şişlik olacakta bu kadarı da fazla bence ayak bileklerim falan simit gibi kat kat
Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsünBen sezeryan doğum yaptım kızlar 2700 gram bebişim çok küçük ultrasonda 3100 çıkmıştı sizlere de hayırlı doğumlar diliyorum
Burda ilk gun yikamiyorlar 2. Gun gelip hemsireler guzelce yikayip mis gibi oluyorlarYani 7/10 gün bebek nasıl dayancak ki acaba . Fransada 48 saat sora yıkıyorlar göbeğini iyice kurutuyorlar . Çok tuhaf burda beklemeleri . Ne yapcam şimdi ya kafam çok karışık
Molfix aldım ben şimdilik indirimdeydi doğsun da diğer markaları da denerim hangisinde rahat ederseKızlar bez olarak ne aldınız sleepy alacaktım ama yorumları o kadar da iç açıcı değil
Gayet güzel kilosu gözleriniz aydın oldun sağlıkla hayılı büyütmeyi nasip etsin Rabbim darısı bizlere inşBen sezeryan doğum yaptım kızlar 2700 gram bebişim çok küçük ultrasonda 3100 çıkmıştı sizlere de hayırlı doğumlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?