MaşallahBen sezeryan doğum yaptım kızlar 2700 gram bebişim çok küçük ultrasonda 3100 çıkmıştı sizlere de hayırlı doğumlar diliyorum
Benimde öyle. Dün nst ye girdim, hatta dr bile beğenmedi nst sonucunu, hareketleri az dediKızlar 38+0 oldum bugün. Karnım sürekli sert, kasılmamı bu. Sancm falan yok. Bebek hareketleri de cok az . Sizinde öylemi
Kızlar bez olarak ne aldınız sleepy alacaktım ama yorumları o kadar da iç açıcı değil
Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımızaBen sezeryan doğum yaptım kızlar 2700 gram bebişim çok küçük ultrasonda 3100 çıkmıştı sizlere de hayırlı doğumlar diliyorum
Ben sleepy bio natural aldım 1 numaradan 2 paket herkes onu önerdiKızlar bez olarak ne aldınız sleepy alacaktım ama yorumları o kadar da iç açıcı değil
Ben de 1 paket sleepy aldim. Memnun kalmazsm değiştiririmsleepy bio natural ve prima premium care arasında kalmıştım sleepyi çok önerdiler ondan aldım 1 paket 32 li. Öyle bez stoğu yapmadım ben memnun kalmazsam başkasını denerim diye
Bende sleepy aldım ama ınternette cevremde vs bimim bezlerini o kadar cok övüyorlar ki anlatamam bebis biraz büyüsün deneme amaclı alacagmBen de 1 paket sleepy aldim. Memnun kalmazsm değiştiririm
Canım bu kaşıntı ile ilgili yazan çok oldu, bende de oluyordu , benim yumuşatıcıya alerjim var onu kestim, evde sutyen atlet fln takmıyorum giymiyorum bol tişörtle geziyorum. Vücut şişti için ve ödem topladığı için dikişli saran her kıyafet kaşındırıyor sırtımı boynumu belimi karnımı bence onlarıda çıkarmayı dene ve her gece sortına kolonya sür :) ferahlatıyor :) ellerine ayaklarına .Gunaydin kizlar nasilsiniz ? Ben butun gece kasindim ya ayaklarim ellerim pek uyutmadi beni. Bilgisi olan varmi sanki okumustum grupta kasintiyla ilgili seyler. Internetten arastirdim biraz karacigerden gelen biseymis bebegede zarari olabilirmis sorayim dedim.
Ben sleepy aldım kizimda da onu kullandım. Hatta bizim Aralık annelerinde cogusu prima kullaniuordu hepsini sleepye yönlendirdim geneli memnun kaldiKızlar bez olarak ne aldınız sleepy alacaktım ama yorumları o kadar da iç açıcı değil
Sagol cancan ama yok oyle bisey degil bence. Fazla bisey giymiyorum zaten evdeyken bol uzun tshirt giyiyorum butun gun oyleyim. Ve sadece eller ve ayaklarda oluyo anlamadim bisey.Günaydın kızlar
Canım bu kaşıntı ile ilgili yazan çok oldu, bende de oluyordu , benim yumuşatıcıya alerjim var onu kestim, evde sutyen atlet fln takmıyorum giymiyorum bol tişörtle geziyorum. Vücut şişti için ve ödem topladığı için dikişli saran her kıyafet kaşındırıyor sırtımı boynumu belimi karnımı bence onlarıda çıkarmayı dene ve her gece sortına kolonya sür :) ferahlatıyor :) ellerine ayaklarına .
Bende de vardı kasıntı ama katıldıktan sonra sivilce gibi şeyler cıkıyordu bide sabit yerlerdi dr tahlil istemedi senin ki alerji dedi olur gebelikte dedi karaciğer yada safra suyu olsa komple kaşınırsın yırtarsın kanatırsın dedi. Bide gebelik şekerim var şekerde yanma kaşıntı yapar dedi krem verdi ama şükür artık cok kaşıntı yaşamıyorumGunaydin kizlar nasilsiniz ? Ben butun gece kasindim ya ayaklarim ellerim pek uyutmadi beni. Bilgisi olan varmi sanki okumustum grupta kasintiyla ilgili seyler. Internetten arastirdim biraz karacigerden gelen biseymis bebegede zarari olabilirmis sorayim dedim.
Benim vardı canım el ayaklarda bir hafta sonra bacak kol vücuda yayıldı karaciğer enzimleri yüksek cıktı şuan kaşıntım pek yok ama Dr tekrar tahlil istedi eğer yüksek çıkarsa tekrar gastroenterolojiye yönlendirecek mis bebek içinde anne içinde sıkıntıymışGunaydin kizlar nasilsiniz ? Ben butun gece kasindim ya ayaklarim ellerim pek uyutmadi beni. Bilgisi olan varmi sanki okumustum grupta kasintiyla ilgili seyler. Internetten arastirdim biraz karacigerden gelen biseymis bebegede zarari olabilirmis sorayim dedim.
Geçen burda bir arkadaşa daha demiş onu ama sonrasını hatırlamıyorum.. Bir daha ne zaman gidicen Merve?Benimde öyle. Dün nst ye girdim, hatta dr bile beğenmedi nst sonucunu, hareketleri az dedi
Gozun aydin canim, allah anali babali büyütsün inşallah, Hayirli evlat olsun sizlereHepinize çok teşekkür ederim Allah sizi de kurtarsın inşallah:) hamilelik sıkıntıları bitti bu kez ameliyat ağrısı, ayağa kalkma, emzirme, süt gelmesi vs. başladı
Bende sleepy aldım canım 30 lu denemek için bebek de sıkıntı yapmazsa devam ederim kızımda prima kullanmışdım memnundum ama çok pahalı sleepy deneyelim dedik bundaKızlar bez olarak ne aldınız sleepy alacaktım ama yorumları o kadar da iç açıcı değil
Kızıma prima alerji yapmıştı molfixe gecmistik. Simdi molfix aldık duruma göre devam edicez.Kızlar bez olarak ne aldınız sleepy alacaktım ama yorumları o kadar da iç açıcı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?