Kızlar ben bugün 3. Fizik tedavi seansımı aldım. Toplam 10 seans vermişti doktor. 5.den sonra devam edip etmeyeceğime karar vereceğim ama 5 tane parası ödedim.
Kendi doktorum çok etkisi olmaz ama biraz hafifletir ağrılarını. Çünkü akımlı lazerli terapileri alamıyorum. Gitmezsen de doğumdan sonra geçecektir zaten demişti.
Ama ben moral olarak bitiktim. Ve yani parası neyse vereyim ağrım %10 azalsa değer modundaydım.
Gittiğim yer de eve yakın tam bir ticarethane çıktı zaten sinir oldum. Böyle bayağı kucağımıza düştün modu

ama umrumda değildi evet paramı alın ağrım biraz hafiflesin dedim. Babane gibi konuşup duruyorum zaten gençlik gibisi yok hiçbir şey sağlıktan önemli değil
Neyse sadede geleyim her şeye rağmen 3. Seansımdan sonra diyebilirim ki ohhhh beeee. Bugün 3bin adım yürüyüş yaptım

Evde mutfağı temizledim pakladım çamaşır yıkadım. Maşallah diyim. Bu gece de rahat uyucam inşallah.
Online yoga yapıyordum. 3 haftadır girmiyordum paramı da iade almıştım daha gidemem diye. Yarın deneyeceğim girmeyi olduğu kadar.
Saatlerdir şükrediyorum adım atabildiğime, hastalara felçlilere dua ediyorum. Allahım ne zor bir şey hareket edememek. Binlerce kez şükürler olsun

Sağlığımızın kıymetini bilelim temalı bir iç dökmeydi, okuduğunuz için teşekkürler