- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
Ayyyy doğmuş Mert beyyyDogdu kızlar şükür ama baya ağrım var sagolun sorduğunuz için. 3.900 53cm dogdu mertim maasallah
Maşallah nasil oldu cnm hayirli olsun ben dunden beri girmedim Allah analı babalı büyütsün Hosgelmiş Mert Paşamız :)Dogdu kızlar şükür ama baya ağrım var sagolun sorduğunuz için. 3.900 53cm dogdu mertim maasallah
Maşallah canım gözünüz aydın ağrıların geçecektir illaki,bol bol sütün olsun bize darısı inşallahDogdu kızlar şükür ama baya ağrım var sagolun sorduğunuz için. 3.900 53cm dogdu mertim maasallah
Allah yardımcın olsun canım benim. Zor bir durum inşallah sıkıntısız atlatırsınız. Sen stres yapma annen yanındaymış nasıl olsa onları takmamaya çalış. ❤Hanımlar moralim çok bozuk abim dun korana oldugunu öğrendi annemde sabah geldi cok şükür bendeler ama yengem cok sıkıntı yapıyor 5 yaşında kızı var anneme diyor illa al kıza bulaşmasın (bulaşmışta olabilir) , yemek getir diyor 20 dk yol yürüme mesafesi kız kardeşi yengemlerde kalıyor 22 yaşında var bir sey bildiği yaptığı yok moralim cok bozuk
Annem kalbinde sıkıntı var ben desen hamileyim insanlar gercekten anlayışsızağrımayan başım ağrımaya başladı
Ya ne güzel hem yatağa bağlı kalmamissin hem suni sancı yok masaallahKızlar ben hiç suni almadım ilk doğumda kendi sancımla doğurdum .
Ama herkesin farklı olabılıyormus, benım mesela asla belden ağrı girmedi ,
Gece yarısı çok hafif regl ağrısı vardı krnımın altında hatta gene yalancı sancılar deyip uyudum , sabah normal saatimde kalktım . Saat 10 gibi çok keskin bir ağrı girdi Şiddetli regl ağrısı gibi sonra Wc ye gittim nişanım gelmişti , nişan geldikten sonra bu hafif refl ağrıları saat başı gelmeye başladı , doktoruma haber verdim çağordı kontrol etti 3 cm açıklık vardı hatta yatış yapmak istedi ben kabul etmedim evde olmak istiyorum dedim . Yolda yemek yedik az avm Gezdikdikbunlrı yaparken hep sancı geliyordu ama çok şiddetli değil , gelince sadece durup geçmesini beklıyordum yaklaşık 20-30 sn sürüyordu zaten , eve uğrayıp kedilerime mama verip bi duş alıp hastaneye geri geldim 8 dk bir gelemeye başlamıştı çünkü hala çok acılı değildi ve hep dediğim gibi regl ağrısı karnımın altında , hastaneye gittiğimde saat gece 10 du 4 cm açıklık vardı ebe hatta keşke gelmeseydin ilk doğum hemen olmaz demişti , bizde ozaman dışarda gezelim dedik eşimle çıktık dışarı Eyüp sultana uğradık dua ettik 12 gibi tekrar yatışım yapıldı , yattığımda 6 cm açıklık vardı , hala zorlanmıyordum ama 8 cm den sonra ıkınma hissi gelmeye başladı afedersiniz sanki büyük tuvalaetım var gibi o saatten sonra zorlandım diyebilirim . Suyum kendi gelmedi ebe patlattı derken sabaha karşı 4 te doğdu kızım :)
İnşallah oğlumda böyle gelir hiç müdahale olmadan.
Kesinlikle bana bi ara nst bağlamak istediler ama asla dedim yapamam yatamam hep ayaktaydım ve sancı gelince yere çömüyordum en rahat posiYon buydu benım için .Ya ne güzel hem yatağa bağlı kalmamissin hem suni sancı yok masaallahbu sefer su gibi kolay bir doğum olur .
Bende su nişan olayı olmadan kontrol muayenesinde açıklik görülünce ertesi gün yatisim yapıldı. Sabah 9da suni verilmeye başlandı. Başta hareket halindeydim sonra yatakta zorlandigimi hatırlıyorum. Daha doğrusu ağrı kısmı dayanilir ama süresi çok kisaldigi için bir de yatakta olduğum için kendimi toparlayıp nefes alislarimi duzenleyemedim.
Bakalım bu sefer herşey daha kolay daha güzel olur hepimiz için
Yemek işi neyse de kapıya bırakabilirsiniz dicem de 20 dk yürüyerek zor . Sen yürüyemezsin hamilesin , annen de yürüyemez . Dışardan mecbur söylesinler market alışverişi vs . Veya birkaç günlük yemek yapıp kapılarına bırakın taksiyle filan . Çocuguna bulaşmış olabilir ama alsanız size de bulaşabilir off zor durum Allah yardımcınız olsunHanımlar moralim çok bozuk abim dun korana oldugunu öğrendi annemde sabah geldi cok şükür bendeler ama yengem cok sıkıntı yapıyor 5 yaşında kızı var anneme diyor illa al kıza bulaşmasın (bulaşmışta olabilir) , yemek getir diyor 20 dk yol yürüme mesafesi kız kardeşi yengemlerde kalıyor 22 yaşında var bir sey bildiği yaptığı yok moralim cok bozuk
Annem kalbinde sıkıntı var ben desen hamileyim insanlar gercekten anlayışsızağrımayan başım ağrımaya başladı
Maşallah canım rabbim ağrılarını geçirsin bebişine kavuştunDogdu kızlar şükür ama baya ağrım var sagolun sorduğunuz için. 3.900 53cm dogdu mertim maasallah
Sen sıkıntı yapma canım çok geçmiş olsun da yengen kendisi yemek yapamıyor mu? Zaten kızını da evden çıkaramaz toplu karantina oluyo diye biliyorum hepsi temasli olduğu içinHanımlar moralim çok bozuk abim dun korana oldugunu öğrendi annemde sabah geldi cok şükür bendeler ama yengem cok sıkıntı yapıyor 5 yaşında kızı var anneme diyor illa al kıza bulaşmasın (bulaşmışta olabilir) , yemek getir diyor 20 dk yol yürüme mesafesi kız kardeşi yengemlerde kalıyor 22 yaşında var bir sey bildiği yaptığı yok moralim cok bozuk
Masaallah gözünüz aydın olsun .Dogdu kızlar şükür ama baya ağrım var sagolun sorduğunuz için. 3.900 53cm dogdu mertim maasallah
Oy maşallah tosunumuza yaa paşamız hoşgelmiş annesine de geçmiş olsun çok çokDogdu kızlar şükür ama baya ağrım var sagolun sorduğunuz için. 3.900 53cm dogdu mertim maasallah
Yebgen neden yemek yapamıyor malzeme alamadığı için mi? Alışverişini yapıp götürürsünüz kapıdan alır. Hergün gidilmez ki o kadar mesafe yolda doğurursun valla zorlama kendini. Yapabileceğiniz fazla birşey yok bol vitamin alıp atlatmaya çalışacaklar onlarda. Hafif atlatırlar inşaallah sen kafanı yorma bunlara bir sen mi varsın düşünecek bunu. Bende 2 gündür görümce ve çocukları yatıya kaldı valla ev darmaduman öyle bırakıp gittiler. Biraz bizimde düşünülmemiz gerekli bırak yapacak birileri bulunur artık o kadar. Üzülüyorum hamilelikte böyle davranıldığı zamanHanımlar moralim çok bozuk abim dun korana oldugunu öğrendi annemde sabah geldi cok şükür bendeler ama yengem cok sıkıntı yapıyor 5 yaşında kızı var anneme diyor illa al kıza bulaşmasın (bulaşmışta olabilir) , yemek getir diyor 20 dk yol yürüme mesafesi kız kardeşi yengemlerde kalıyor 22 yaşında var bir sey bildiği yaptığı yok moralim cok bozuk
Hayırlı olsun Allah anali babalı ablali büyütsünDogdu kızlar şükür ama baya ağrım var sagolun sorduğunuz için. 3.900 53cm dogdu mertim maasallah
Yengen kendisi yemek yapamıyor mu . Alışveriş yapıp kapısına bırakın yapsın kendi sen hamile annen kalp hastası nasıl hergun gideceksiniz daha neler . Çocuğu da zaten çıkamaz dışarı toplu karantina oluyor Allah korusun çocuğa da bulaşmıştır size geçer . Rabbim tez zamanda şifalar versin dikkat edin önce bebeğini düşün canımHanımlar moralim çok bozuk abim dun korana oldugunu öğrendi annemde sabah geldi cok şükür bendeler ama yengem cok sıkıntı yapıyor 5 yaşında kızı var anneme diyor illa al kıza bulaşmasın (bulaşmışta olabilir) , yemek getir diyor 20 dk yol yürüme mesafesi kız kardeşi yengemlerde kalıyor 22 yaşında var bir sey bildiği yaptığı yok moralim cok bozuk
MaşaAllah canım Allah sağlıklı uzun ömür versinDogdu kızlar şükür ama baya ağrım var sagolun sorduğunuz için. 3.900 53cm dogdu mertim maasallah
Ne kadar görülmüştü açıklığınızYa ne güzel hem yatağa bağlı kalmamissin hem suni sancı yok masaallahbu sefer su gibi kolay bir doğum olur .
Bende su nişan olayı olmadan kontrol muayenesinde açıklik görülünce ertesi gün yatisim yapıldı. Sabah 9da suni verilmeye başlandı. Başta hareket halindeydim sonra yatakta zorlandigimi hatırlıyorum. Daha doğrusu ağrı kısmı dayanilir ama süresi çok kisaldigi için bir de yatakta olduğum için kendimi toparlayıp nefes alislarimi duzenleyemedim.
Bakalım bu sefer herşey daha kolay daha güzel olur hepimiz için
Gözün aydin bitanem allah anali babali buyutmeyi nasip etsinDogdu kızlar şükür ama baya ağrım var sagolun sorduğunuz için. 3.900 53cm dogdu mertim maasallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?