2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar benim suyum geldi galiba. Az önce tutamadım afedersiniz 1su bardağı kadar belki su geldi icinde de kan pıhtılari vardi küçük küçük. Anlayadim ne olduğunu . Sabah erkenden gidicez dua edin nolur

İnşallah sağ salim kucağına alırsın dualarımız seninle canım

Daha önce normal doğum yapmış olanlar suyunuz geldiğinde bu su kanlı falan mıydı.Benim ilk çocuğumda hastanedeydim zaten sanırım kanlı imiş plasenta ayrılmış diye acil sezeryan e almışlardı

Nstde falan sancın çıkıyor mu ki? Bende o da yok gelse gerçekten anlarım belki ilkinde de hiç yoktu birşey son ana kadar
Yookkk dümdüz bi kağıt alıorm her seferinde bnm ilkinin sonunda da bişi olmadı suni sancıyı yedim sen kendi sancınla mı doğurdun ilkini

Onları yapan başka bir arkadaştı ya
Lesam bu hafta doğurmak istiyorum diyordu sadece
Sıra bizde Tuba hazır mısın
Kız vallah annem geldiğinden beri durmadım , su böreği yapıp dolaba koyduk son alışverişler temizlik derken kasıla kasıla bir hal oluyorum ama az kaldı diyip kendimi tutuyorum . Pertim çıktı gruba giremez hale geldim birde her doğurcakmışım gibi oluyorum , mağzada duruyorum tamam kesin geldi doğurcam dyprum geçiyor anlamadım ama sanırım sıra geldi evet

2. Ama ilkini iki günde suni sancıyla doğurdum kendi sancımla hiç tanışmadım o yüzden :/
Benimde 2. Bende ilkinde hiç bilmiyodum sancı nedir. İlki sezaryendi. Bu da öyle olacak nasipse. Ama adet sancısı gibi belden karından kasıktan hissedilio. İlkinde bu kadar olmazdı ama bu sefer bende hissediyorum sancı girdiğinde

Aaa merhaba canım,hatırladın mi beni2019ekim annelerini devretmiştim sana2.ye az kalmış çok sevindim,kızın nasıl sen nasılsın
Merhaba canım hatırladım tabi ki nick başkaydı sanırım :)
Sağol teşekkür ederim :) 2 hafta kadar bi süremiz kaldı bakalım :)

Kızım iyi çok şükür büyüdü gitti :)
Onla uğraşıp duruyoruz evde büyün gün heyecanla kardeşi gelince nasıl tepki verecek onu beklıyorum .
Sen nasılsın?
tekrar gebe kaldın mı?

Kızlar ben hiç suni almadım ilk doğumda kendi sancımla doğurdum .
Ama herkesin farklı olabılıyormus, benım mesela asla belden ağrı girmedi ,
Gece yarısı çok hafif regl ağrısı vardı krnımın altında hatta gene yalancı sancılar deyip uyudum , sabah normal saatimde kalktım . Saat 10 gibi çok keskin bir ağrı girdi Şiddetli regl ağrısı gibi sonra Wc ye gittim nişanım gelmişti , nişan geldikten sonra bu hafif refl ağrıları saat başı gelmeye başladı , doktoruma haber verdim çağordı kontrol etti 3 cm açıklık vardı hatta yatış yapmak istedi ben kabul etmedim evde olmak istiyorum dedim . Yolda yemek yedik az avm Gezdikdik bunlrı yaparken hep sancı geliyordu ama çok şiddetli değil , gelince sadece durup geçmesini beklıyordum yaklaşık 20-30 sn sürüyordu zaten , eve uğrayıp kedilerime mama verip bi duş alıp hastaneye geri geldim 8 dk bir gelemeye başlamıştı çünkü hala çok acılı değildi ve hep dediğim gibi regl ağrısı karnımın altında , hastaneye gittiğimde saat gece 10 du 4 cm açıklık vardı ebe hatta keşke gelmeseydin ilk doğum hemen olmaz demişti , bizde ozaman dışarda gezelim dedik eşimle çıktık dışarı Eyüp sultana uğradık dua ettik 12 gibi tekrar yatışım yapıldı , yattığımda 6 cm açıklık vardı , hala zorlanmıyordum ama 8 cm den sonra ıkınma hissi gelmeye başladı afedersiniz sanki büyük tuvalaetım var gibi o saatten sonra zorlandım diyebilirim . Suyum kendi gelmedi ebe patlattı derken sabaha karşı 4 te doğdu kızım :)

İnşallah oğlumda böyle gelir hiç müdahale olmadan.

Yookkk dümdüz bi kağıt alıorm her seferinde bnm ilkinin sonunda da bişi olmadı suni sancıyı yedim sen kendi sancınla mı doğurdun ilkini
Yok ondada hiç sancı olmadı suni sancıda bile sancım olmadı diyebilirim hatta sonuçta 1 gün uğraşıp doğuramadım doktor rahmi uyandırmak için salladı dürttü alttan sürekli muayene edip kurcaladı ama yok yani. Dünde doktora dedim suni sancı bile kesmiyor beni açılma bile olmuyor 24saatte. Onun dışında herşeyimiz normal ilerliyordu çıkası gelmiyor benimkilerin

Ya bu sağlık ocağıyla derdim nedir yine mi değişti bunların saati bilen var mı? 12:30yazıyor nette 12:10kala ordaydım kapalı doktordan sonra gel izlem var diye aradılar bende randevu bişey almadım gittim ama bu sondu ya zaten yürüyemiyorum öldüm gidip gelene kadar

Kızlar ya birkaç gündür bende bir panik duygusu arttı acaba bebeğim az mı hareket ediyor acaba iyi mi ? Sürekli kaygı hissediyorum doğum yaklaştıgı için mi acaba ? Hareketlere bakıyorum saatte 10dan fazla hareket ediyor. Veya yoruldugumda vicdan azabı çekiyorum bebeğe zarar mı geldi diye

Benm sağlık ocağı hemşiresi e nabizda görüyorum bilgilerini doktora yakın tarihte gittiysen gelmene gerek yok dedi. Boşver artık doğumdan sonra gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…