3-6ay da çok büyük cnm 0-3 bari koyaydın 4kiloya kadar rahat olur merak etmeGeçen hafta benim oğlanı da 3200 ölçtü doktor görümcem bi kaç tane 3-6 ay zibin hediye etmişti ne olur ne olmaz diye hastane çantasına onları da koydum ben yeni doğan küçük gelecek büyük ihtimalle
Dert ettigim icin yazmadım.konu farklı bir yerden geldi canım yemek yemek istemiyor onunla ilgili bi konusmada geçti. Yoksa ilk hamileligimde gördüm ben ne kadar dikkat etsem yesem de bana kilo oluyor bebege gecmiyor. Yoksa sükürsüzlük degil 7yıl sonra oldu bebisim, 27nci haftada doguyordu cok sükür durdurdular. Bütün bunlara ragmen kiloyu dert etmem.Şu kiloyu dert etmeyin kızlar valla bana buaralar ne oluyorsa herşeye şükür ederken buluyorum kendimi hamilelik psikolojisimidir nedir. Şükredin sağlıklı olsun şükredin doğabilsin. Bak ne güzel demişsin canı içinde olsun da doğan büyüyor zaten Allah'a şükür ki
3-6ay da çok büyük cnm 0-3 bari koyaydın 4kiloya kadar rahat olur merak etGeçen hafta benim oğlanı da 3200 ölçtü doktor görümcem bi kaç tane 3-6 ay zibin hediye etmişti ne olur ne olmaz diye hastane çantasına onları da koydum ben yeni doğan küçük gelecek büyük ihtimalle
Yemek sıkıntısı bende de var ama biz yemesek de alabiliyor onlar bizdeki gerekli besinleri bize zararı oluyor daha çok, gücümüz düşüyor. Kilo almasın ama sıkıntısı da olmasın öyle düşün sen için rahat olsun yani. Hepimizin gebeliği farklı ilerliyor etkileyen bir sürü şey var demek misal biz yaşlılardanızDert ettigim icin yazmadım.konu farklı bir yerden geldi canım yemek yemek istemiyor onunla ilgili bi konusmada geçti. Yoksa ilk hamileligimde gördüm ben ne kadar dikkat etsem yesem de bana kilo oluyor bebege gecmiyor. Yoksa sükürsüzlük degil 7yıl sonra oldu bebisim, 27nci haftada doguyordu cok sükür durdurdular. Bütün bunlara ragmen kiloyu dert etmem.
Yok cnm tabiki oluyor hatta büyük bile kıyafetlerin minik durduğuna bakma senBende açıkcası korkuyorum şimdi 2 hafta önce 3.kg ölçtü yani 4 kilo doğurmam demiyani aldığım bebek kıyafetlerine girmez . Sen nasıl yaptın yeni doğan oldumu bebişe ?
aynen yaşlı olunca sıkıntıda çok oluyormusYemek sıkıntısı bende de var ama biz yemesek de alabiliyor onlar bizdeki gerekli besinleri bize zararı oluyor daha çok, gücümüz düşüyor. Kilo almasın ama sıkıntısı da olmasın öyle düşün sen için rahat olsun yani. Hepimizin gebeliği farklı ilerliyor etkileyen bir sürü şey var demek misal biz yaşlılardanızgençler dahada rahat ilerleyebiliyor. Hepimizin hayırlı doğumları olsun yeter ki
Hakkinda hayirlisi olsun bir nefeste kavusursun insallah cnm kac haftaliksin sanci var mi nasil hissettinKızlar merhabalar herkese yatışım yapılıyor 4cm açıklığım varmış suni sancıyla doğum yapacağım Allah izin verirse bugün doğum olur dedi doktorum dualarınızı esirgemeyin nolur
Canim sağlıkla kolayca gelsin inşallah bir avazda dogurursunKızlar merhabalar herkese yatışım yapılıyor 4cm açıklığım varmış suni sancıyla doğum yapacağım Allah izin verirse bugün doğum olur dedi doktorum dualarınızı esirgemeyin nolur
Sağlıkla kısa zamanda kucağına alırsın inşallah canım. Neden kendi doğumunun başlamasını beklemiyorsunuz bir sıkıntı mı var yada haftan mı çok ileri acaba.Kızlar merhabalar herkese yatışım yapılıyor 4cm açıklığım varmış suni sancıyla doğum yapacağım Allah izin verirse bugün doğum olur dedi doktorum dualarınızı esirgemeyin nolur
Canim allah kolaylik versin haberdar et bizideKızlar merhabalar herkese yatışım yapılıyor 4cm açıklığım varmış suni sancıyla doğum yapacağım Allah izin verirse bugün doğum olur dedi doktorum dualarınızı esirgemeyin nolur
Allah kolaylik versin bi avazda dogurursun insallhKızlar merhabalar herkese yatışım yapılıyor 4cm açıklığım varmış suni sancıyla doğum yapacağım Allah izin verirse bugün doğum olur dedi doktorum dualarınızı esirgemeyin nolur
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişin inşaallahKızlar merhabalar herkese yatışım yapılıyor 4cm açıklığım varmış suni sancıyla doğum yapacağım Allah izin verirse bugün doğum olur dedi doktorum dualarınızı esirgemeyin nolur
Benm kızım premature doğdu. 1895 gram a kadar düştü. İnsanlar kiloyu çok dert ediyor . Ölür dediler zayıf diyeŞu kiloyu dert etmeyin kızlar valla bana buaralar ne oluyorsa herşeye şükür ederken buluyorum kendimi hamilelik psikolojisimidir nedir. Şükredin sağlıklı olsun şükredin doğabilsin. Bak ne güzel demişsin canı içinde olsun da doğan büyüyor zaten Allah'a şükür ki
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.Kızlar merhabalar herkese yatışım yapılıyor 4cm açıklığım varmış suni sancıyla doğum yapacağım Allah izin verirse bugün doğum olur dedi doktorum dualarınızı esirgemeyin nolur
Kızlarben tartıldım 86 kilo olmuşum son iki haftada nerdeyse 3 kilo aldım anlamadım şişkinlikmi gerçek kilomu ne oldu böyle . O kadar düzenli gitmiştim ki . Birde miğdem çok yanıyor habire serin meyveler yiyorum ondanmı kilo aldım offf cnm çok sıkıldı
Hanımlar ben fenalık gecirdim nasil anlatsam ayaktaydm mutfaktan salona gelince kalbim midemde agizimda sanki atmaya basladi elim ayagim boşaldı cok kötü oldun sizde de böyle oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?