2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar merhabalar herkese yatışım yapılıyor 4cm açıklığım varmış suni sancıyla doğum yapacağım Allah izin verirse bugün doğum olur dedi doktorum dualarınızı esirgemeyin nolur
Allah yardımcın olsun, sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin

Merhabalar kızlar bir şey sorucam size . Benim görümcem 12 yaşında kız ve aşırı bebek bakmaya istekli . Bense 18 yaşında bile yenidoğan yiğenimi bir süre tutmamıştım benim bebeğim inşallah doğunca görümcem tutacağım, kucagımda gezebilir miyim vs diyor . Bence yanlış eşime göre de otururken verilebilir sadece . Sizin tavrınız nasıl olurdu ?

oyyy maşallahh bu cuma benim de hedef 3500 bakalm hayırlısı

Bence yalancı sancılardır onlar. Benim kısmetse 7-8 haziran gibi olcak doğum. Sizin ne zaman
Benim de o tarihlerde sezeryan olacak canım

14 yaşımdayken kardeşim olmuştu. Ben de elimden bırakmazdım kimseye vermezdim kardeşimi. O yüzden onu anlayabiliyorum ama sizi de anlıyorum. Sadece benim yanımda tutabilirsin diyebilirsiniz. Kucakta küçükken gezdirilmez. Arabasına koyarız arabayı itersin. Otururken oynarsın gibi konuşursunuz doğsun da hele bi.

Bence tutabilir ya. Benim kardeşim olduğunda 13 yaşındaydım, her şeyini yapıyordum. Tabii siz o kadar bırakmazsanız da, gözetiminiz altında kucağına alabilir sanki.

Ya verilir tabi ki kırmayın 12 yaşında kocaman kız sonuçta

Hanımlar ben fenalık gecirdim nasil anlatsam ayaktaydm mutfaktan salona gelince kalbim midemde agizimda sanki atmaya basladi elim ayagim boşaldı cok kötü oldun sizde de böyle oluyor mu
Bana çok oluyor bu durum, tansiyonun düşmüştür. Tuzlu ayran içmeden kendime gelemiyordum. Bu ara çok azaldı.

Ödem olmus olabilir canim hem havalar ısındı hem de son zamanların artık

Ben 12yaşındayken yigenim oldu. Kücük kardesim olmamasına ragmen cok iyi bakardım ona. Bezini bile degistirirdim yemek yedirirdim. Ben olsam bu kadar istekliyse izin verirdim ilgilenmesine.

Dün gitmiştim ama ebem yoktu bugün tekrar gittim. Hemen beni tanıdı kalp atışına baktık, tansiyonu mu ölçtü, kiloma baktı. Doğum hakkında emzirme hakkında konuştuk. Doğumdan sonra giderken neler götürmem gerketiğini yazdı verdi. Doğum yaptığımda arayıp haber vermemi rica etti. İyi dileklerde bulundu eve geldimm. Ben hem doktorumdan hem ebemden çok memnunum yaa.
Ama oda dedi yanlış davranışlarda bulunan iyi bilingilenirme yapmayan insanlar yüzünden anneler sorun yaşıyor diye.

Son düzenleme:
Şanslısın valla bizimkiler nerden üste çıksam derdinde. Dün gittim kapalıydı sonra aradılar öğlen arası gelmişsin diyo. Ben sana sabah gel dedim tahlil yapcaz demiş güya ben birşey bilmiyorum hep onlar biliyor. İşini seven insanlar çok değerli gerçekten

Bence işini hakkıyla yapmadıktan sonra istersen doktor ol hiç değerin olmuyor. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

Canim bende şimdilik kaşıkla veriyorum ama.hala emmeyi beceremedi
Emiyor uyuyor bazende illa biberon istiyor bi gün zor emdi sonra sonra biberon vermedim uzun süre emdi uyumadı ağladı tekrar verdim uyuyamıyorum zaten hiç süt kalmıyor kaşıklada almıyor. Alışırsa ne yaparım bilmiyorum. Stres oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…