- 14 Şubat 2018
- 652
- 814
- 103
- 29
Allah yardımcın olsun, sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar merhabalar herkese yatışım yapılıyor 4cm açıklığım varmış suni sancıyla doğum yapacağım Allah izin verirse bugün doğum olur dedi doktorum dualarınızı esirgemeyin nolur
oyyy maşallahh bu cuma benim de hedef 3500 bakalm hayırlısıKızlar bende kontrolden geldim 3600 gr olmuş Selim Mete'mDoktor hareketleri nasıl diye sordu seyrek ama kuvvetli oluyor dedim olunca..Sonra çatalda dikişlerim almaya uğraştı büyük kısmını aldım dedi ama doğumdan 40 gün sonra yine bakalım bi dedi.. Haftaya çarşamba sezeryanda görüşürüz diyerek yolladı beni
Benim de o tarihlerde sezeryan olacak canımBence yalancı sancılardır onlar. Benim kısmetse 7-8 haziran gibi olcak doğum. Sizin ne zaman
Merhabalarkızlar bir şey sorucam size . Benim görümcem 12 yaşında kız ve aşırı bebek bakmaya istekli . Bense 18 yaşında bile yenidoğan yiğenimi bir süre tutmamıştım benim bebeğim inşallah doğunca görümcem tutacağım, kucagımda gezebilir miyim vs diyor . Bence yanlış eşime göre de otururken verilebilir sadece . Sizin tavrınız nasıl olurdu ?
Bence tutabilir ya. Benim kardeşim olduğunda 13 yaşındaydım, her şeyini yapıyordum. Tabii siz o kadar bırakmazsanız da, gözetiminiz altında kucağına alabilir sanki.Merhabalarkızlar bir şey sorucam size . Benim görümcem 12 yaşında kız ve aşırı bebek bakmaya istekli . Bense 18 yaşında bile yenidoğan yiğenimi bir süre tutmamıştım benim bebeğim inşallah doğunca görümcem tutacağım, kucagımda gezebilir miyim vs diyor . Bence yanlış eşime göre de otururken verilebilir sadece . Sizin tavrınız nasıl olurdu ?
Ya verilir tabi ki kırmayın 12 yaşında kocaman kız sonuçtaMerhabalarkızlar bir şey sorucam size . Benim görümcem 12 yaşında kız ve aşırı bebek bakmaya istekli . Bense 18 yaşında bile yenidoğan yiğenimi bir süre tutmamıştım benim bebeğim inşallah doğunca görümcem tutacağım, kucagımda gezebilir miyim vs diyor . Bence yanlış eşime göre de otururken verilebilir sadece . Sizin tavrınız nasıl olurdu ?
Bana çok oluyor bu durum, tansiyonun düşmüştür. Tuzlu ayran içmeden kendime gelemiyordum. Bu ara çok azaldı.Hanımlar ben fenalık gecirdim nasil anlatsam ayaktaydm mutfaktan salona gelince kalbim midemde agizimda sanki atmaya basladi elim ayagim boşaldı cok kötü oldun sizde de böyle oluyor mu
Plesanta kireçlenmesi vardı bebek kilo almıyordu doktor 1 hafta mühlet vermişti ama kendi gelmedi 38+6 dayız 2800 gr dediler bakalım ne gelicekHakkinda hayirlisi olsun bir nefeste kavusursun insallah cnm kac haftaliksin sanci var mi nasil hissettin
Ödem olmus olabilir canim hem havalar ısındı hem de son zamanların artıkKızlarben tartıldım 86 kilo olmuşum son iki haftada nerdeyse 3 kilo aldım anlamadım şişkinlikmi gerçek kilomu ne oldu böyle . O kadar düzenli gitmiştim ki . Birde miğdem çok yanıyor habire serin meyveler yiyorum ondanmı kilo aldım offf cnm çok sıkıldı
Gecmis olsun benim tansiyonum cok düsüyor öyle olmustur belkiHanımlar ben fenalık gecirdim nasil anlatsam ayaktaydm mutfaktan salona gelince kalbim midemde agizimda sanki atmaya basladi elim ayagim boşaldı cok kötü oldun sizde de böyle oluyor mu
Ben 12yaşındayken yigenim oldu. Kücük kardesim olmamasına ragmen cok iyi bakardım ona. Bezini bile degistirirdim yemek yedirirdim. Ben olsam bu kadar istekliyse izin verirdim ilgilenmesine.Merhabalarkızlar bir şey sorucam size . Benim görümcem 12 yaşında kız ve aşırı bebek bakmaya istekli . Bense 18 yaşında bile yenidoğan yiğenimi bir süre tutmamıştım benim bebeğim inşallah doğunca görümcem tutacağım, kucagımda gezebilir miyim vs diyor . Bence yanlış eşime göre de otururken verilebilir sadece . Sizin tavrınız nasıl olurdu ?
Şanslısın valla bizimkiler nerden üste çıksam derdinde. Dün gittim kapalıydı sonra aradılar öğlen arası gelmişsin diyo. Ben sana sabah gel dedim tahlil yapcaz demiş güya ben birşey bilmiyorum hep onlar biliyor. İşini seven insanlar çok değerli gerçektenDün gitmiştim ama ebem yoktu bugün tekrar gittim. Hemen beni tanıdı kalp atışına baktık, tansiyonu mu ölçtü, kiloma baktı. Doğum hakkında emzirme hakkında konuştuk. Doğumdan sonra giderken neler götürmem gerketiğini yazdı verdi. Doğum yaptığımda arayıp haber vermemi rica etti. İyi dileklerde bulundu eve geldimm. Ben hem doktorumdan hem ebemden çok memnunum yaa.
Ama oda dedi yanlış davranışlarda bulunan iyi bilingilenirme yapmayan insanlar yüzünden anneler sorun yaşıyor diye.
İyiyim çok şükür canımOh çok güzel sevindim senin adına tekrar çok geçmiş olsun ve gözün aydın darısı başımıza sağlıkla kavuşalım inşallah
Sen nasılsın tatlım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
Pili bitmisti hemn kiz kardesim aldi geldi ama ben iyi olmustum o zamn 11 6 cikti 110 nabizTansiyonun düşmüş olabilir mi ölçme imkanın var mı?
Saolun ben cok üzdüm kendimi yengem yüzünden yegenimde de pozitif cikti yengemde de beni strese soktuGecmis olsun benim tansiyonum cok düsüyor öyle olmustur belki
Bence işini hakkıyla yapmadıktan sonra istersen doktor ol hiç değerin olmuyor. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.Şanslısın valla bizimkiler nerden üste çıksam derdinde. Dün gittim kapalıydı sonra aradılar öğlen arası gelmişsin diyo. Ben sana sabah gel dedim tahlil yapcaz demiş güya ben birşey bilmiyorum hep onlar biliyor. İşini seven insanlar çok değerli gerçekten
Pili bitmisti hemn kiz kardesim aldi geldi ama ben iyi olmustum o zamn 11 6 cikti 110 nabiz
Emiyor uyuyor bazende illa biberon istiyor bi gün zor emdi sonra sonra biberon vermedim uzun süre emdi uyumadı ağladı tekrar verdim uyuyamıyorum zaten hiç süt kalmıyor kaşıklada almıyor. Alışırsa ne yaparım bilmiyorum. Stres oluyorum.Canim bende şimdilik kaşıkla veriyorum ama.hala emmeyi beceremedi
Aynen cnm ama yüzüm sapsarı oldu bebegin hareketleri normal yine olursa direk gidecegmEvet anlık bir şey olmuş sanırım. Bu normal bi değer sadece nabız yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?