2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Temmuz sıcağında falan bence tek kısa kollu zıbınla bile dururlar
alayım 1 takım içimde kalmasın en azından yaa. kızım kış bebeğiydi yaz geldiğinde toparlamıştı giydirmiştim ama şimdi çok küçük olacak ya ondan üşür mü acaba dedim.

Ben lohusa sendromuna girdim sanırım bebeğimi kimseye bırakamıyorum hiç uyumuyorum uyusamda uyanıyorum sütüm yetmiyor bazen ağlıyor zor tutuyor emmeyi bırakacak diye tedirgin oluyorum.
Yeni doğum yapmış kadın anne kedi gibi , herşeyi herkesi tehdit olarak algılar ve hep diken üstündedir. Kimseyle paylasmaman normal hormonal ama senin de dinlenmen lazım. En azından eşinle sorumluluklari paylaşmani tavsiye ederim. Biberon benim için tü kaka olmadığı için sağar dolaba koyardım ki uyudugumda eşim versin diye. Şehir dışına çıktım mecburen sütüm buzlukta vardı annemle eşim bakmisti oğlumuza. Önce bı hazırlan ve en azından markete gidip hava al . Ev ortamından kısa süreli uzaklaş sonraki günlerde evladinla minik minik uzaklaş . İnan çok iyi gelecek

alayım 1 takım içimde kalmasın en azından yaa. kızım kış bebeğiydi yaz geldiğinde toparlamıştı giydirmiştim ama şimdi çok küçük olacak ya ondan üşür mü acaba dedim.
Eskişehir bilmiyorum ama ben istanbuldayım hatta 40 ında inşallah kuşadasına gidicem o sıcakta uzun kollu ile terler bence , ki benım kızımda ço terlerdi Allahım kışın bile kalın giydirmezdim oğlanda ona çekmişse kısa takılırız .

Bizim tarihler yakın temmuz sonunda ya da agustosta giydiririm diye düsünüyorum. Kızımda giydirmistim. Bi tane al bence bakarsın ev soguk olursa fotograf fln cekersin cok tatli bi takimmis.

Giydirilir bence olmazsa üstüne muslin örtü atarsın. İstanbul'da yazin askılı zibinla gezdirdim hep.

Erkek bebekler sıcağı sevme derler. Sağlıkla doğsunlar inşallah. Çok özelmişim bebek düşündükçe aşeriyorum sanki.

Yarın kontrolüm var. Doktorum gitmeden kan idrar tahlili istemişti . Az önce tahlil verdim . İdrarda protein kaçağı görülmüş moralim bozuldu. Ayaklarıma kadar inmiş ödem tedirgin oldum iyice. Yüzdük kuyruğuna geldik derken yine biseyler çıkıyor.

Bizim tarihler yakın temmuz sonunda ya da agustosta giydiririm diye düsünüyorum. Kızımda giydirmistim. Bi tane al bence bakarsın ev soguk olursa fotograf fln cekersin cok tatli bi takimmis.
Ay aynen böyle takımlara baktıkça içim kıpır kıpır oluyor. dediğin gibi hiç olmadı fotoğraf çekmek için giydiririm.
Giydirilir bence olmazsa üstüne muslin örtü atarsın. İstanbul'da yazin askılı zibinla gezdirdim hep.
İnşallah giydiririz yaa. çok tatlı oluyorlar bu takımlarla. Tabi tombul bebeklerde bir tık daha tatlı duruyor ama napalım bizden öylesi çıkmıyor.

Geçmiş olsun canım. Doktorun bir şey dedi mi ?

Evet canım haklısınnyeni toparladım farkında değilim yine de her şeyi yapmış olarak buluyorum kendimi biberon benim içinde öyle değil kızımda öyle vermiştim ikisini almamıştı desteğin için çok sağolasın

Son anda pürüzler çıkıyor az kaldı inşallah etkilemeden atlatacaksın

Kesinlikle giyebilir o sıcaklarda çocuk zaten 40da çıkacak bunaltmamak lazım. Bende elbise aldım valla gerekirse altına dizaltı çorapla falan çok tatlı oluyorlar oğlum aralıkta doğmuştu ama yazın olsa salopet sıfır kollu salopetler giydirmeyi isterdim

Bu oglan karnımda cok garip hareketler yapıyor. Hele titrer gibi bi hareketi karnımı titreten her seferinde korktuyor beni
O titreme bende de oluyor canım ama nedenini bilmiyorum.

İnşallah giydiririz yaa. çok tatlı oluyorlar bu takımlarla. Tabi tombul bebeklerde bir tık daha tatlı duruyor ama napalım bizden öylesi çıkmıyor.
Ben de tombul bebek sevmiyorum nefes alamiyormus gibi geliyor.
Doktorum yazın sen ne giyiyorsan aynısını kışın bı kat kalın giydir demişti. Oda ısısı 22-24 derece idealmis mesela. Üşür diye korkuyoruz ama gerçekten daha sağlıklı . Ve evet erkek bebekler sevmiyor sıcağı anası gibi ayakları çıplak uyurken duvara falan yapıştırıyor.
İçinde kalmasın hiç olmazsa evde giydirirsin tiril tiril ohh yakışır

Merhaba herkese bugün doktor kontrolüm vardı 38.haftamdayım çatı muayenesi yaptı normal doğum istiyordum fakat çatımın dar olduğunu normal doğum için kemik yapımın elverişli olmadığı söyledi normal doğum için zorlarım ama bence risk almaya gerek yok yinede siz bilirsiniz dedi bebeğin kafası kemiğe gelebileceğini söyledi bekleme odasında beklerken eşime çatımın dar olduğunu normal olamayacağını söyledim başladı zaten bunun için kilo aldın bilerek sezaryan olayım diye yedin yedin şiştin bebekte kilolu bana demediğini bırakmadı neyse doktor çağırdı yanına gittik eşime de söyledi riskleri bilerek doktorun yanında sordum Bu durumun kilo almamla bir alakası var mı diye hayır onla bir alakası yok tamamen kemik yapınla alakalı bir durum dedi normal doğum yapamayacak kadar kilolu değilsin bebeğin kilosu da normal dedi hastaneden geldiğimden beri ağlıyorum neden ya neden anlayışlı olmak bu kadar mı zor

Ay bende öyleyim içimden ateş çıkıyor sanki.
Çok teşekkür ederim. Yok canım kontrolum yarın öğlen 13.30da o zaman göstereceğim.
Anladım canım. İnşallah güzel geçer kontrolün haberdar et bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…