Alttan onceki randevuda bakmsti 2cm eski dogumdan kalma aciklik vardi ama ilerisinde hic yumusama yoktu, bebek de kanala inmemisti, simdi yattim hastaneye suni verckler yarim saat snra bkalm ins uzun sure suni almak zorunda kalmam bi yerden snra kendi sancim baslar dua edin akliniza gelirsemHayirlisi olsunnbirsey soracagm alttan bakti mi bebek kanala yerlesmis mi aciklik varmiydi
Aynen ole valla yerleseni kaziyarak cikarioruzSenin çocuklar da seni çok seviyor heralde kız bir kere suni almışsın birde bunda alıcan galiba
Canim gozunuzaydin sağlıkla büyütmek nasip olsun ❤Sagol amin canım benim
Allah kolay doğum.nasip etsin canım.Günaydın iki saate hastaneye yatışım yapılıp sezeryan olacağım çok heyecanlıyım anneler ve anne adayları dualarınıza talibim ilk defa olacağı için çok tecrübesizim rabbim zorlaştırmasınbu arada doğum yapanları gördüm alıntılayamadım gözünüz Aydın kızlar rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Canim gozunuzaydin sağlıkla büyütmek nasip olsun ❤Kızlar günaydın normalde bugün saat 8:00’de sezeryanm vardı ama dün akşam saat 8:00 gibi suyum geldi saat 11:00 gibi hastanedeydim hemen 1 saat içinde ameliyathaneye aldılar beni bebişin doğdu çok şükür 3350. Hemen sütümün gelmesi için de mememe masaj yaptım ve elle sağım yaptım geldiğini gördüm çok az sonra bebeğim emzirdim. Sonra sağdım . Bugün sezeryan olacak herkesi veya doğum yapacaklara şimdiden hayırlısı olsun inşallah en kolay şekilde atlatırsınız sağlıklı kucağınıza alırsınız
Sezerryan olacak işte saçmalığın daniskasi pandemiden dolayı refakatçi almıyorlarmis birde 2 gün boyunca bebek yanımda olmayacak sadece emzirmeye getircekler gelde anla sacmasapan sistemlerini sonuçta refakatcide test yaptırıp alınabilir
Nstdeyim yine tık yok 10un üzerine çıkmıyor nerdeyse
Benim sızlıyo sıkınca da suyla karışık süt geliyo canım
Ben hamileliğim boyunca fazla dokunamadım bile meme ucu hep acıyordu. Özellikle sol taraf. Krem vs sürdüm ama o acıyı hassasiyeti geçirmiyor sadece dışındaki dökülmelere kuruluğa iyi geldi. Bebişe nasıl vericem diye düşünüyorum daha şimdiden memitoşusanırım bu sızı, yara vs yoksa süt kanallarıyla alakalı bebiş emene kadar geçmeyecek.
Yarında ben gidiyorum ama kan tahlilini önden vermiştim benultrasonla da bakıyormu yine nstye bakacak sanıyordum sadece. Heyecan artıyor artık
Hayirli olsun tebrik ederim
Hayırlı olsun sanadamaaşallah bebişine de sütüne de sağlıkla eve çıkarsınız inş
Maşallah ne güzel,gözün aydın.bende her gece tuhaf hissediyorum kendimi suyum falan patlayacak gibi hissediyorum,gündüzleri iyiyim.inşallah çarşambayı bulurum sağ salim
Kızlar günaydın. Merak ettim. doğuranlar olmuş sanırım.Hirasarem ve P Pc-Muhendisi hayırlı olsun gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah.
Başka doğuran oldu mu bu arada. Takip edemedim.
Vizeci06 ,
MrvCn ,
severb
Nealemdesiniz kızlar. Şu an beynim biraz sulanmış olduğu için aklıma gelen bana yakın arkadaşlar.
P Pc-Muhendisi gozunuz aydin ne guzel saglikla kavusmussunuz masallahhhanali babali saglikla buyutmek nasip olsn insallahhh
Kızlar çok teşekkür ederim Allah herkese hayırlı ve kolay doğum nasip etsin.
Canim gozunuzaydin sağlıkla büyütmek nasip olsun ❤
Allah kolay doğum.nasip etsin canım.
Canim gozunuzaydin sağlıkla büyütmek nasip olsun ❤
Ben daha dogyrmadımKızlar günaydın. Merak ettim. doğuranlar olmuş sanırım.Hirasarem ve P Pc-Muhendisi hayırlı olsun gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah.
Vizeci06 ,
MrvCn ,
severb
Nealemdesiniz kızlar. Şu an beynim biraz sulanmış olduğu için aklıma gelen bana yakın arkadaşlar.
Ins fazla suni almadan kendi sancinla bir avazda dogurursun cnm Allah yardımcın olsun :)Alttan onceki randevuda bakmsti 2cm eski dogumdan kalma aciklik vardi ama ilerisinde hic yumusama yoktu, bebek de kanala inmemisti, simdi yattim hastaneye suni verckler yarim saat snra bkalm ins uzun sure suni almak zorunda kalmam bi yerden snra kendi sancim baslar dua edin akliniza gelirsem
Insallah canim saolasin bi de senin daha vaktin var acele etme kilosu da iyi masallah o kendini iter kanala ve bence baslayiverir dogumun bi andaIns fazla suni almadan kendi sancinla bir avazda dogurursun cnm Allah yardımcın olsun :)
Hadi saglikla kucakla insallahhGünaydın kizceler birazdan sezeryana giricem bugün doğumu olan herkes inşaallah sağ salim kavuşur bebeğine hepinize dua ediyorum sizde dualarınızı eksik etmeyin
Meyve asitlerindendir o sezaryen sonrası gaz farklı cnm 2.doğumu yapıyorsun sankiBende kendimde acayip gaz hissediyorum bu aralar,karpuz falan çok yedim ondan mı anlayamadım.kolay çıkaracağıma mı bebeğin çok gazlı olacağına mı delalet anlamadım
Insallah doktorun dedigine uyuyorum cnm ona güvenmekten baska carem yok çünkü çatıda üst kemigim biraz sıkıntılı sancı ile açılabilir belki dediInsallah canim saolasin bi de senin daha vaktin var acele etme kilosu da iyi masallah o kendini iter kanala ve bence baslayiverir dogumun bi anda
Benimde yarın sabah nasipse cnmKızlar günaydın. Merak ettim. doğuranlar olmuş sanırım.Hirasarem ve P Pc-Muhendisi hayırlı olsun gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah.
Vizeci06 ,
MrvCn ,
severb
Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm kolay doğum nasip olsun inşGünaydın kizceler birazdan sezeryana giricem bugün doğumu olan herkes inşaallah sağ salim kavuşur bebeğine hepinize dua ediyorum sizde dualarınızı eksik etmeyin
Gözün aydın canim allah analı babalı büyütsün inşallah. Hayirli evlat olsun.Kızlar günaydın normalde bugün saat 8:00’de sezeryanm vardı ama dün akşam saat 8:00 gibi suyum geldi saat 11:00 gibi hastanedeydim hemen 1 saat içinde ameliyathaneye aldılar beni bebişin doğdu çok şükür 3350. Hemen sütümün gelmesi için de mememe masaj yaptım ve elle sağım yaptım geldiğini gördüm çok az sonra bebeğim emzirdim. Sonra sağdım . Bugün sezeryan olacak herkesi veya doğum yapacaklara şimdiden hayırlısı olsun inşallah en kolay şekilde atlatırsınız sağlıklı kucağınıza alırsınız
Allah sagsalim kavusmanizi nasip etsin cnm.Günaydın iki saate hastaneye yatışım yapılıp sezeryan olacağım çok heyecanlıyım anneler ve anne adayları dualarınıza talibim ilk defa olacağı için çok tecrübesizim rabbim zorlaştırmasınbu arada doğum yapanları gördüm alıntılayamadım gözünüz Aydın kızlar rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?