2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hayirlisi olsunnbirsey soracagm alttan bakti mi bebek kanala yerlesmis mi aciklik varmiydi
Alttan onceki randevuda bakmsti 2cm eski dogumdan kalma aciklik vardi ama ilerisinde hic yumusama yoktu, bebek de kanala inmemisti, simdi yattim hastaneye suni verckler yarim saat snra bkalm ins uzun sure suni almak zorunda kalmam bi yerden snra kendi sancim baslar dua edin akliniza gelirsem

Kızlar günaydın. Merak ettim. doğuranlar olmuş sanırım. Hirasarem ve P Pc-Muhendisi hayırlı olsun gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah.

Başka doğuran oldu mu bu arada. Takip edemedim.

Vizeci06 ,
MrvCn ,
severb

Nealemdesiniz kızlar. Şu an beynim biraz sulanmış olduğu için aklıma gelen bana yakın arkadaşlar.

.
Sagol amin canım benim
Canim gozunuzaydin sağlıkla büyütmek nasip olsun ❤
Allah kolay doğum.nasip etsin canım.

Canım refakatçı olmadığı için bebeği sadece emzirmeye getirmeleri senin dinlenmen açısından doğru bir karar sanırım. Gönül isterdi ki tabi yanında refakatçın olsun bebeğin olsun gerçekten çok saçmaymış ama iyi tarafından bak. Sezaryen sonrası biraz dinlenmen kendine gelmen gerekiyor. Ben eşime çok güveniyordum annem gelmedi ilk 2 gün eşimle hallederiz sandım ama olmuyor. Ve çok yoruldum bebeğe yetişmeye çalışırken. Altını falan değiştiremedi hiç eline eldivenini bile geçiremiyordu çıkınca. Ben tuvalete mi yetişeyim(tuvalete yürümem yarım saatimi alıyordu ) bebeğe mi bakayım emzireyim mi uyuyayım mı ağrılarla mı cebelleşeyim.

Benim sızlıyo sıkınca da suyla karışık süt geliyo canım

Yarında ben gidiyorum ama kan tahlilini önden vermiştim ben ultrasonla da bakıyormu yine nstye bakacak sanıyordum sadece. Heyecan artıyor artık

Hayirli olsun tebrik ederim

P Pc-Muhendisi gözünüz aydın maşAllahh

Bugün doğum yapacak herkesin Allah yardımcısı olsun

Hayırlı olsun sanada maaşallah bebişine de sütüne de sağlıkla eve çıkarsınız inş

Maşallah ne güzel,gözün aydın.bende her gece tuhaf hissediyorum kendimi suyum falan patlayacak gibi hissediyorum,gündüzleri iyiyim.inşallah çarşambayı bulurum sağ salim

P Pc-Muhendisi gozunuz aydin ne guzel saglikla kavusmussunuz masallahhh anali babali saglikla buyutmek nasip olsn insallahhh

.

Allah kolay doğum.nasip etsin canım.

Kızlar çok teşekkür ederim Allah herkese hayırlı ve kolay doğum nasip etsin Bol sütümüz olsun inşallah

Ben daha dogyrmadım bebegin gelmeye niyeti yok birde 1 haftada cok kilo almis gecen hafta 3200 du bu hafta 3600 küsür olmus 40 hafta ile uyumlu yarin aaksam ebe bakacak uygun mu normal dogum icin yoksa pazartesi sabaha sezeryan icin gün yazdılar ne açılmam var ne de bebeğin kanala inmeeye niyeti yok

Ins fazla suni almadan kendi sancinla bir avazda dogurursun cnm Allah yardımcın olsun :)

Bende kendimde acayip gaz hissediyorum bu aralar,karpuz falan çok yedim ondan mı anlayamadım.kolay çıkaracağıma mı bebeğin çok gazlı olacağına mı delalet anlamadım
Meyve asitlerindendir o sezaryen sonrası gaz farklı cnm 2.doğumu yapıyorsun sanki

Insallah canim saolasin bi de senin daha vaktin var acele etme kilosu da iyi masallah o kendini iter kanala ve bence baslayiverir dogumun bi anda
Insallah doktorun dedigine uyuyorum cnm ona güvenmekten baska carem yok çünkü çatıda üst kemigim biraz sıkıntılı sancı ile açılabilir belki dedi

Benimde yarın sabah nasipse cnm severb de doğum yaptı biraz zor geçmiş ama iyiler şimdi galiba. Sen nasılsın iyimisiniz kuzuyla nasıl gidiyor annelik

Günaydın kizceler birazdan sezeryana giricem bugün doğumu olan herkes inşaallah sağ salim kavuşur bebeğine hepinize dua ediyorum sizde dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm kolay doğum nasip olsun inş

Gözün aydın canim allah analı babalı büyütsün inşallah. Hayirli evlat olsun.

Allah sagsalim kavusmanizi nasip etsin cnm.
Hayırlı dogumun olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…