2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sezeryan olmus arkadaşlar nasildi sezeryan doğum uyusuklu nasildi bas agrisi bas donmesi yasadinizmi sonda ne kadar kaldi ne zaman yurudunz sutunuzun gelmesi için nptiniz lutfrn bilgi verirmisinz ilk gebeligim mecburi sezeryan olcam endiselerim var

Bir gün var aramızda sezaryen olacaksa daha tarih belirlemediler mi senin canım

Meyve asitlerindendir o sezaryen sonrası gaz farklı cnm 2.doğumu yapıyorsun sanki
Evet evet. Ben çıkaramadım öldüm ağrıdan. En son 30 saatten sonra iğne vurdu . Bı saat sonra çıktı gaz. Madem vuracaktin iğne başından vur öldürme 2 gün sancıyla

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

Baş ağrısı olmadı Sezeryan sirasinda kafanı oynatma sağa sola. Birde baş agrisi için ilk gün direk acı kahve içtim. Bol su içtim yürüyüş yaptım sürekli . Baş dönmesi yataktan kalkarken aşağı bakmazsan olmuyor. Sütüm de elle sağım yaptım sürekli bebeğe mememi verdim öyle geldi. Sonda takılırken hafif ağrı oldu ama ameliyat sonrası yürumeden çıkardılar.

Şaşırdım kuzum biraz fazla çıkmış sanki bebeğin kilosu normal de yapamazsın muhtemelen
normal olabilir mi diye sordum canım öyle gözüküyor ilki normal olmuş bunuda öyle doğurursun dedi.‍♀ kız karfeşim 4 üstü normal doğum yaptı. Bakalım nasipte ne var.

Evet evet. Ben çıkaramadım öldüm ağrıdan. En son 30 saatten sonra iğne vurdu . Bı saat sonra çıktı gaz. Madem vuracaktin iğne başından vur öldürme 2 gün sancıyla
Sen de sabah doğum yapmamıştın değil mi,acaba akşamdan aç kalınca sahanı az gaz sorunu oluyor.ben ikisini de deneyimledim gece yatmadan doğdu ilk oğlum çok gazım vardı ikincide akşamdan yedirmediler aç kaldım çok acıktım evetama gaz daha azdı.şimdi de öğleden sonra olacak farkı varsa ona göre yemem bile napıyım sabah.doktorlar hastaneler arasında o kadar fark var ki birinde çok geçmeden yedirdiler birinde çok itinalı verdiler yiyecek daha rahat etmiştim

Memeye masaj derken elle ovmak mı yoksa daha farklı hareketler mi canım

Oy maşallah canım bebişe ya. 3500 kg bayağı ele avuca gelir heralde. Bizimki 3kilo doğdu. Hastaneden 2720 ile taburcu olduk. Ultrasonda 2700 gözüküyordu zaten tıptatıp çıktı resmen. Ona rağmen çok minik değil sanki. Sizinki bayağı koca bebek olacak

Benimde yarın sabah nasipse cnm severb de doğum yaptı biraz zor geçmiş ama iyiler şimdi galiba. Sen nasılsın iyimisiniz kuzuyla nasıl gidiyor annelik

Kolaylıklar dilerim canım. Biz çok iyiyiz çok mutluyum gerçekten. Çok güzel bir duyguymuş. Ben 6 yıldır evliyim. Daha önce istemediğime ertelediğime nasıl kızıyorum.çok komik bir çocuk. Çok eğleniyorum. Hiç yorgunluğu yok. Şükür annem hala yanımda. Dinlenebiliyorum bol bol. Ben sadece çocuğumu emziriyorum çok şükür sütüm var. Ben mutluyum yavrucak mutlu takılıyoruz öyle

Canım anlatmıştım sana geçen hafta acil sezaryene girdim. Ben hep normal düşündüğüm için sezaryen nasıl bir şey bilmiyordum araştırmamıştım mal gibi titreye titreye girdim. Ameliyathanede epidural iğnesini yapıyorlar sinek ısırığı gibi ama ondan sonra bacaklar ısınıyor uyuşuyor.
Dokunmaları hissediyorsun ama acı sıfır çok ilginç. Hissediyorum diye çok korktum ben bağırdım bayağı hissediyorum kesmeyin diye ama acı yoktu. Bebeği çıkarırken falan bayağı hissediyorsun. Ameliyattan çıktık kafam güzel yav bu muymuş yav bomba gibiyim ben diye bağırarak çıktım eşim keşke videoya alsaydım diyor. 5 tane daha yaparım bu ne be diyordum hahah.
Sonra hemen bebişi emzirmeye getirdiler. İlk 2 gün çok az süt geliyor. Moral bozmak yok. Ama acısa da zorlayıp vermek lazım. Ekstra bir şey yapmadım sadece bol su.
Bizimki o süreçte çok stres oldu. Biz yalvardık mama vermiyorlardı. Çocuk mamayı yiyince stresi geçti açlıktanmış. Bazı hastaneler de direk mamacı oluyor onlara direnmemek lazım. Mama = mutluluk bazen
Şimdi mamayı bıraktık normal emmeye döndü. Gece sütü sağıp bol bol biberonla veriyorum annemin fikri bu da. Gece gündüzün farkını öğrenir dedi.

Epidural uyuşukluğu çok garip bir his hiç geçmicek sanıyorsun kötü oluyor. Ama hastaneden çıkmadan açılmıştı bacaklarım benim. Baş ağrısı falan ilk etapta az oldu. Zaten ağrı kesiciyi basıyorlar. Eve gelesiye de hafiflemiş oluyor şikayetler.

Sabah 4.30da doğdu bebek sonda öğleden sonra çıktı. O biraz garip bi histi. Hala idrarımda yanma var onun yüzünden. Doktoruma sorucam bugün nasıl geçiricem diye.

Panik yok sezaryen belki de daha temiz normal doğumdan aşağıda hiçbir şey yok sadece karında azıcık dikiş

Ayyy sagol cnm cok tsk edrm

Cok sagol cnm tsk edrm biraz endiseliyim korku degil.kesinlikle ama napcaklarsa biran evvel yapsalarda ogluma kavussam modundayim

Gözün aydın canım, Allah sağlıkla, huzurla büyütmeyi nasip etsin

normal olabilir mi diye sordum canım öyle gözüküyor ilki normal olmuş bunuda öyle doğurursun dedi.‍♀ kız karfeşim 4 üstü normal doğum yaptı. Bakalım nasipte ne var.
Benim ilk oğlumda tam 4 kiloydu o yüzden çok zor oldu canım ondan söylüyorum vücudu kilolu değil iriydi hatta doktor yine iyi doğurdun iri yapılı bebeğin dedi

Kızlar iki hafta önce gitmiştim kontrole çatı muayenesi yapılmıştı. Bugün tekrar kontrolüm var. Açıklık var mı diye yine muayene olur mu acaba ? ben bi şey hissetmiyorum henüz sancı falan ama.. daha vaktim var gibi

Benim ilk oğlumda tam 4 kiloydu o yüzden çok zor oldu canım ondan söylüyorum vücudu kilolu değil iriydi hatta doktor yine iyi doğurdun iri yapılı bebeğin dedi
İşte banada kemikleri iri diyor bende o yüzden dün bekletmez suni verir doğumu başlatır diye düşündüm ama açıklığa bile bakmadı hiç. Bende diyorum ki kanala inmediyse ondan dolayı müdehale etmemiştir. Bebeğin anne karnında kilo alması kaba olması doğumda anneye zorluk veriyor biliyorum ama devlet hastanesi olduğu için bir şey de diyemedim.‍♀

İğnesi mi varmış bilmiyodum bende çıkaramazsam diyeyim o zaman. Kompostomu yaptım bugünden başlıcam yumuşasın bağırsaklar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…