- 14 Şubat 2018
- 652
- 814
- 103
- 29
Gözün aydın canım, Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsinSelam kızlar akşam 19;10 da bebeğim doğdu normal doğum ultrasyonda 2600 cıktı sabah doğum kilosu 2800, 46 cm saglıklıyız çok şükür sütüm gelse daha iyi olacak herkese duva ettim sancı çekerken doğum sonrasında da ettim hepinizden Allah razı olsun
Maşallah size canım. Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah.Selam kızlar akşam 19;10 da bebeğim doğdu normal doğum ultrasyonda 2600 cıktı sabah doğum kilosu 2800, 46 cm saglıklıyız çok şükür sütüm gelse daha iyi olacak herkese duva ettim sancı çekerken doğum sonrasında da ettim hepinizden Allah razı olsun
Hayırlı olsun Allah anali babali büyütsünSelam kızlar akşam 19;10 da bebeğim doğdu normal doğum ultrasyonda 2600 cıktı sabah doğum kilosu 2800, 46 cm saglıklıyız çok şükür sütüm gelse daha iyi olacak herkese duva ettim sancı çekerken doğum sonrasında da ettim hepinizden Allah razı olsun
Güçlü durmaya çalıştıkça bı yerde patlak verdim sanırım ama geçti evet şükürZor bir süreci atlattın çok şükür. Rabbim bir daha sizi ayırmasın inşallah. Minnoş kızın sağlıkla büyüsün.❤
Saglikla anali babali buyusun insallahSelamlar kızlar, miniğimi dün sabah kucağıma aldımçok şükür iyiyiz benim ağrılarım dışında.
Sezeryan epi olup ayakları şişen varmı yada olabilirmi bilgisi olan var mı? Bildiğiniz davul oldular
Gozun aydin saglikla kavusmussunuz darisi bizlereSelam kızlar akşam 19;10 da bebeğim doğdu normal doğum ultrasyonda 2600 cıktı sabah doğum kilosu 2800, 46 cm saglıklıyız çok şükür sütüm gelse daha iyi olacak herkese duva ettim sancı çekerken doğum sonrasında da ettim hepinizden Allah razı olsun
Gözün aydın canım benim şükür kavustunuz iyisiniz sütun de gelir inşallahSelam kızlar akşam 19;10 da bebeğim doğdu normal doğum ultrasyonda 2600 cıktı sabah doğum kilosu 2800, 46 cm saglıklıyız çok şükür sütüm gelse daha iyi olacak herkese duva ettim sancı çekerken doğum sonrasında da ettim hepinizden Allah razı olsun
Bitanem emzirdikten yada sagdiktan sonra azıcık açık bırak çamaşıra değmesin . Sagmaktan yara olmuştu, ucu buyudugu için hafif bişey değse elektrik çarpmış gibi oluyordum. Evde ne krem bulduysam sürüp kapak koydum nemli kala kala normale döndü . Bir de artık terbiye oldu sanırım ilk gunlere göre daha iyi.İyi geceler hanımlar çok mesaj var okuyamadım sanırımHirasarem ve severb doğum yaptılar Allah analı babalı büyütsün yavrularınıızı..
Göğüs ucu yaralarınız ne alemde neler yapıyorsunuz? Bugün 7 günlük oldu Selim Mete m tekrar sarılık bakıldı 10 çıktı 15 gün olunca yine bakalım dedi dr.. Biraz fazla tahlilci geldi bana kendisiMutluSon333 arkadaşom sen naptın çocuk Dr u işini kızın nasıl bu arada umarım kavuşmuşsunuzdur...
Allah kurtarsın inşallah canım sağlıkla sıhhatle kucağına al evladını hayırlı haberlerini beklıyoruzKizlar bugun benim de randevum vardi, malesef ilk gebeligimdeki gbi gelmek istemeyen bi bebegim var, hal bole olunca yarin sabah yatis yapcam hastaneye 40+3, ya yarin belki de cuma gunu dogumun gerceklesmesi beklencek suni sanciyla
Kuzum hayırlı evlat olsun.. çookkk grçmiş olsun paşaya biran önce kavuşursunuz inşallahKızlar doğum yaptım ama berbat felaket bi doğum yaşadım oğlumu çıkaramadılar kanaldan 1 dakika kadar kalbi durdu geri döndürdüler başka hastaneye sevk ettiler şimdi durumu iyi çok şükür ama 5 gün orda kalacakmış dualarınızı eksik etmeyin nolur bu yaşadıklarımızı allah kimseye yaşatmasın
Botlar gerçekten içimi rahatlattıGözünüz aydın hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Narkoz epidural falan ödem yapıyor . Doğum sonrası kontrollerine eşimin botlariyla gitmiştim katmerli ödem olmustuatması biraz uzayabilir telaş etmeyin
Maşallah gözün aydın senin de Allah analı babalı büyütsün inşallahSelam kızlar akşam 19;10 da bebeğim doğdu normal doğum ultrasyonda 2600 cıktı sabah doğum kilosu 2800, 46 cm saglıklıyız çok şükür sütüm gelse daha iyi olacak herkese duva ettim sancı çekerken doğum sonrasında da ettim hepinizden Allah razı olsun
Sagol amin canım benimGözün aydın canım, Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin
Amin canım teşekkür ederim, Rabbim en kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin sizlere inş darısı tüm hamişlere olsun balımMaşallah size canım. Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah.❤
Darısı başımıza. Bende doğum yapmak istiyorum yaa.
Teşekkür ederim canım amin inş,Maşallah gözün aydın senin de Allah analı babalı büyütsün inşallah
Amin inşallah canım iki normal doğum yaptın söylendiği gibi ikinciler daha mı kolay.Amin canım teşekkür ederim, Rabbim en kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin sizlere inş darısı tüm hamişlere olsun balım
Sağol balım amin inşallah ,Allahım sağlıkla kurtulmayı nasip etsin en kolayı ile inşGozun aydin saglikla kavusmussunuz darisi bizlereSaglikla anali babali buyutun insallah Dualarin icin de Allah razi olsn, sutun de bian evvel gelsin bol olsn bebegin gazsiz olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?