2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Gözün aydın canım, Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin

Maşallah size canım. Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah.
Darısı başımıza. Bende doğum yapmak istiyorum yaa.

Hayırlı olsun Allah anali babali büyütsün

Zor bir süreci atlattın çok şükür. Rabbim bir daha sizi ayırmasın inşallah. Minnoş kızın sağlıkla büyüsün.❤
Güçlü durmaya çalıştıkça bı yerde patlak verdim sanırım ama geçti evet şükür Rabbim kimseyi evladından sevdiklerinden ayırmasın . Çok teşekkür ederim bitanem Allah razı olsun .

Saglikla anali babali buyusun insallah Sezaryenle ilgili de bilgim yok malesef tecrubeliler konussun

Gozun aydin saglikla kavusmussunuz darisi bizlere Saglikla anali babali buyutun insallah Dualarin icin de Allah razi olsn, sutun de bian evvel gelsin bol olsn bebegin gazsiz olsn

Gözün aydın canım benim şükür kavustunuz iyisiniz sütun de gelir inşallah bol bol kokusunu çek yerimize lütfen

İyi geceler hanımlar çok mesaj var okuyamadım sanırım Hirasarem ve severb doğum yaptılar Allah analı babalı büyütsün yavrularınıızı..
Göğüs ucu yaralarınız ne alemde neler yapıyorsunuz? Bugün 7 günlük oldu Selim Mete m tekrar sarılık bakıldı 10 çıktı 15 gün olunca yine bakalım dedi dr.. Biraz fazla tahlilci geldi bana kendisi MutluSon333 arkadaşom sen naptın çocuk Dr u işini kızın nasıl bu arada umarım kavuşmuşsunuzdur...

Bitanem emzirdikten yada sagdiktan sonra azıcık açık bırak çamaşıra değmesin . Sagmaktan yara olmuştu, ucu buyudugu için hafif bişey değse elektrik çarpmış gibi oluyordum. Evde ne krem bulduysam sürüp kapak koydum nemli kala kala normale döndü . Bir de artık terbiye oldu sanırım ilk gunlere göre daha iyi.
Senin onerdigin doktor aklımda canım benim. Kızım yarın çıkacak inşallah toparlandı şükür . Saatlerin çabucak geçmesini bekliyorum. Eşimle şu saatte düzenlemeler hazırlıklar yapıyoruz onun için
Sarılık için habire kan almaya gerek var mı ? Genelde doktorlar bakınca bile anlayabiliyor. Oğlumun doktoru düşüyor demesine rağmen inanmamistim tahlil yaptırmıştim cidden düşüşe geçmişti. Kızımda kan değerleri düşmesin diye cilt analiziyle kontrol etmişler mesela. En son yüzden gözden gidiyor sanırım. İnşallah güzel Selim Mete mız çabuk toparlanır .

Sen nasılsın adapte olabildin mi

Kizlar bugun benim de randevum vardi, malesef ilk gebeligimdeki gbi gelmek istemeyen bi bebegim var, hal bole olunca yarin sabah yatis yapcam hastaneye 40+3, ya yarin belki de cuma gunu dogumun gerceklesmesi beklencek suni sanciyla
Allah kurtarsın inşallah canım sağlıkla sıhhatle kucağına al evladını hayırlı haberlerini beklıyoruz

Kuzum hayırlı evlat olsun.. çookkk grçmiş olsun paşaya biran önce kavuşursunuz inşallah

Botlar gerçekten içimi rahatlattı ödem olur dediler ama öyle bir oldu ki korktum vallahi

Maşallah gözün aydın senin de Allah analı babalı büyütsün inşallah

Maşallah size canım. Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah.
Darısı başımıza. Bende doğum yapmak istiyorum yaa.
Amin canım teşekkür ederim, Rabbim en kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin sizlere inş darısı tüm hamişlere olsun balım

Amin canım teşekkür ederim, Rabbim en kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin sizlere inş darısı tüm hamişlere olsun balım
Amin inşallah canım iki normal doğum yaptın söylendiği gibi ikinciler daha mı kolay.

Gozun aydin saglikla kavusmussunuz darisi bizlere Saglikla anali babali buyutun insallah Dualarin icin de Allah razi olsn, sutun de bian evvel gelsin bol olsn bebegin gazsiz olsn
Sağol balım amin inşallah ,Allahım sağlıkla kurtulmayı nasip etsin en kolayı ile inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…