2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Günaydınn.
Doğum yapacak olanlara kolaylıklar diliyorum. Sağlıkla kucağınıza alın bol bol sütünüz olsun. Doğumu bekleyenlerde istediği gibi sıkıntısız sunisiz normal doğum yapabilirler inşallah. Bakalım bugün nasıl geçecek.
Gözlerimden uyku akıyor ama dön otarafa dön bu tarafa bir türlü uyuyamıyorum. İnşallah benim bebemde biran önce doğar.

Günaydın iki saate hastaneye yatışım yapılıp sezeryan olacağım çok heyecanlıyım anneler ve anne adayları dualarınıza talibim ilk defa olacağı için çok tecrübesizim rabbim zorlaştırmasın bu arada doğum yapanları gördüm alıntılayamadım gözünüz Aydın kızlar rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Kızlar günaydın normalde bugün saat 8:00’de sezeryanm vardı ama dün akşam saat 8:00 gibi suyum geldi saat 11:00 gibi hastanedeydim hemen 1 saat içinde ameliyathaneye aldılar beni bebişin doğdu çok şükür 3350. Hemen sütümün gelmesi için de mememe masaj yaptım ve elle sağım yaptım geldiğini gördüm çok az sonra bebeğim emzirdim. Sonra sağdım . Bugün sezeryan olacak herkesi veya doğum yapacaklara şimdiden hayırlısı olsun inşallah en kolay şekilde atlatırsınız sağlıklı kucağınıza alırsınız

Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah. Bol bol sütün olsun.❤

Doğum için yorgunluk önemli.
Uyumaya çalışın öncesinde

Gözün aydın canım.

Gözün aydın

Kizlar bugun benim de randevum vardi, malesef ilk gebeligimdeki gbi gelmek istemeyen bi bebegim var, hal bole olunca yarin sabah yatis yapcam hastaneye 40+3, ya yarin belki de cuma gunu dogumun gerceklesmesi beklencek suni sanciyla
Hayirlisi olsunnbirsey soracagm alttan bakti mi bebek kanala yerlesmis mi aciklik varmiydi

Aa bebegi niue vermezler senın degil mi sonucta tövbe neyse Rabbim sag salim kurtarsın

Hayirli olsun tebrik ederim

Senin çocuklar da seni çok seviyor heralde kız bir kere suni almışsın birde bunda alıcan galiba

Hayırlı gazların olsun cnm ben sürekli uyuyorum da ne fayda hala yorgun hissediyorum bakalım napacağızz

Hayırlı olsun sanada maaşallah bebişine de sütüne de sağlıkla eve çıkarsınız inş

Maşallah ne güzel,gözün aydın.bende her gece tuhaf hissediyorum kendimi suyum falan patlayacak gibi hissediyorum,gündüzleri iyiyim.inşallah çarşambayı bulurum sağ salim

Hayırlı gazların olsun cnm ben sürekli uyuyorum da ne fayda hala yorgun hissediyorum bakalım napacağızz
Bende kendimde acayip gaz hissediyorum bu aralar,karpuz falan çok yedim ondan mı anlayamadım.kolay çıkaracağıma mı bebeğin çok gazlı olacağına mı delalet anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…