Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah. Bol bol sütün olsun.❤Kızlar günaydın normalde bugün saat 8:00’de sezeryanm vardı ama dün akşam saat 8:00 gibi suyum geldi saat 11:00 gibi hastanedeydim hemen 1 saat içinde ameliyathaneye aldılar beni bebişin doğdu çok şükür 3350. Hemen sütümün gelmesi için de mememe masaj yaptım ve elle sağım yaptım geldiğini gördüm çok az sonra bebeğim emzirdim. Sonra sağdım . Bugün sezeryan olacak herkesi veya doğum yapacaklara şimdiden hayırlısı olsun inşallah en kolay şekilde atlatırsınız sağlıklı kucağınıza alırsınız
Doğum için yorgunluk önemli.Günaydınn.
Doğum yapacak olanlara kolaylıklar diliyorum. Sağlıkla kucağınıza alın bol bol sütünüz olsun. Doğumu bekleyenlerde istediği gibi sıkıntısız sunisiz normal doğum yapabilirler inşallah. Bakalım bugün nasıl geçecek.
Gözlerimden uyku akıyor ama dön otarafa dön bu tarafa bir türlü uyuyamıyorum. İnşallah benim bebemde biran önce doğar.❤
Gözün aydın canım.Günaydın ben sonunda gazimi çıkardım 35 saat sonu.Evime gecicem. Doğum belgesini duzeltecekler 1 gün geç doğum yapmışım gibi göstermişler.
Sezeryan olacaklara tavsiyem gazinizi çıkaracak şeyler yapın rahatlayın
Gözün aydınSelam kızlar akşam 19;10 da bebeğim doğdu normal doğum ultrasyonda 2600 cıktı sabah doğum kilosu 2800, 46 cm saglıklıyız çok şükür sütüm gelse daha iyi olacak herkese duva ettim sancı çekerken doğum sonrasında da ettim hepinizden Allah razı olsun
Hayirlisi olsunnbirsey soracagm alttan bakti mi bebek kanala yerlesmis mi aciklik varmiydiKizlar bugun benim de randevum vardi, malesef ilk gebeligimdeki gbi gelmek istemeyen bi bebegim var, hal bole olunca yarin sabah yatis yapcam hastaneye 40+3, ya yarin belki de cuma gunu dogumun gerceklesmesi beklencek suni sanciyla
Aa bebegi niue vermezler senın degil mi sonucta tövbeSezerryan olacak işte saçmalığın daniskasi pandemiden dolayı refakatçi almıyorlarmis birde 2 gün boyunca bebek yanımda olmayacak sadece emzirmeye getircekler gelde anla sacmasapan sistemlerini sonuçta refakatcide test yaptırıp alınabilir
Hayirli olsun tebrik ederimKızlar günaydın normalde bugün saat 8:00’de sezeryanm vardı ama dün akşam saat 8:00 gibi suyum geldi saat 11:00 gibi hastanedeydim hemen 1 saat içinde ameliyathaneye aldılar beni bebişin doğdu çok şükür 3350. Hemen sütümün gelmesi için de mememe masaj yaptım ve elle sağım yaptım geldiğini gördüm çok az sonra bebeğim emzirdim. Sonra sağdım . Bugün sezeryan olacak herkesi veya doğum yapacaklara şimdiden hayırlısı olsun inşallah en kolay şekilde atlatırsınız sağlıklı kucağınıza alırsınız
Şaşırdım kuzum biraz fazla çıkmış sanki bebeğin kilosu normal de yapamazsın muhtemelenşeker testi yaptırdım canım sonuçlar normal çıktı.
Neyse çok şükür atlattın darısı bizlere artıkYok canım. İlki 1895 gramdi
Senin çocuklar da seni çok seviyor heralde kız bir kere suni almışsın birde bunda alıcan galiba
Hayırlı gazların olsun cnmGünaydın ben sonunda gazimi çıkardım 35 saat sonu.Evime gecicem. Doğum belgesini duzeltecekler 1 gün geç doğum yapmışım gibi göstermişler.
Sezeryan olacaklara tavsiyem gazinizi çıkaracak şeyler yapın rahatlayın
Hayırlı olsun sanadaKızlar günaydın normalde bugün saat 8:00’de sezeryanm vardı ama dün akşam saat 8:00 gibi suyum geldi saat 11:00 gibi hastanedeydim hemen 1 saat içinde ameliyathaneye aldılar beni bebişin doğdu çok şükür 3350. Hemen sütümün gelmesi için de mememe masaj yaptım ve elle sağım yaptım geldiğini gördüm çok az sonra bebeğim emzirdim. Sonra sağdım . Bugün sezeryan olacak herkesi veya doğum yapacaklara şimdiden hayırlısı olsun inşallah en kolay şekilde atlatırsınız sağlıklı kucağınıza alırsınız
Maşallah ne güzel,gözün aydın.bende her gece tuhaf hissediyorum kendimi suyum falan patlayacak gibi hissediyorum,gündüzleri iyiyim.inşallah çarşambayı bulurum sağ salimKızlar günaydın normalde bugün saat 8:00’de sezeryanm vardı ama dün akşam saat 8:00 gibi suyum geldi saat 11:00 gibi hastanedeydim hemen 1 saat içinde ameliyathaneye aldılar beni bebişin doğdu çok şükür 3350. Hemen sütümün gelmesi için de mememe masaj yaptım ve elle sağım yaptım geldiğini gördüm çok az sonra bebeğim emzirdim. Sonra sağdım . Bugün sezeryan olacak herkesi veya doğum yapacaklara şimdiden hayırlısı olsun inşallah en kolay şekilde atlatırsınız sağlıklı kucağınıza alırsınız
Bende kendimde acayip gaz hissediyorum bu aralar,karpuz falan çok yedim ondan mı anlayamadım.kolay çıkaracağıma mı bebeğin çok gazlı olacağına mı delalet anlamadımHayırlı gazların olsun cnmben sürekli uyuyorum da ne fayda hala yorgun hissediyorum bakalım napacağızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?