• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Kızlar genel olarak çok dikkat edin kendinize. Çok fazla salgın var çevremde de çok duyuyorum işgal ve bulantıyı yani sadece hamilelik kaynaklı olmayabilir. Üşüdüğümüzde bile hemen karnımız geriliyor artık havalar da soğudu her şey karnımızı etkiliyor. Bende çok fazla sindirim sıkıntısı var açım yiyemiyorum mide kapasitem yarıya düşmüş gibi sanki bebek baskısı da çok olmaya başladı mideye.

Gunaydin kizlar, meryem ana otunu duydunuz mu, dogumda acilmaya yardimci oluyormus suya koyuyorsun aciliyor. Ilk dogumumda arkadasim benim icin yapmisti simdi baktim instada anneler bile dogum cantasina koymus, alsam mi bende 🫠

Kızlar genel olarak çok dikkat edin kendinize. Çok fazla salgın var çevremde de çok duyuyorum işgal ve bulantıyı yani sadece hamilelik kaynaklı olmayabilir. Üşüdüğümüzde bile hemen karnımız geriliyor artık havalar da soğudu her şey karnımızı etkiliyor. Bende çok fazla sindirim sıkıntısı var açım yiyemiyorum mide kapasitem yarıya düşmüş gibi sanki bebek baskısı da çok olmaya başladı mideye.
Valla çok dikkat etmek lazım, mevsim geçişleri hep böyle oluyor. Grip nezle olmadan doğuralım hepimiz inşallah. Ben gece mide yanmasından kalkıp kustum ya bebek çok bastırıyor sanırım

Valla çok dikkat etmek lazım, mevsim geçişleri hep böyle oluyor. Grip nezle olmadan doğuralım hepimiz inşallah. Ben gece mide yanmasından kalkıp kustum ya bebek çok bastırıyor sanırım
Evet ya özellikle kusarken karnıma bi baskı oluyor korkuyorum bu seferde kendimi sıkıyorum galiba burnum kanamaya başlıyor valla çıkılmaz bir döngü oluyor. 3 hafta önce başıma geldi de çok zor. Şu an aşırı dikkat etmeye çalışıyorum. Eşim de hastalandı 3 gündür ayrı odalarda takılıyoruz korona dönemindeki gibi adamı odaya kapattım kapıdan veriyorum yemeğini suyunu 😂 onun bişe perti çıktı bana bulaşsa ilaç da alamıyorum yanarım valla

Kızlar ben iki günde bir mide koruyucu alıyorum. Mide sorunlarımı genelde rahatlatıyor. İçmediğim günün gecesinde de gaviscon şurup içiyorum. Gastroenterolog şurup çiğneme tabletinden daha iyi demişti. Hani yayılarak geçiyor ya yemek borusundan oradaki yanmaya falan iyi geliyor

İnşallah canım sütüm gelmedi ona biraz üzülüyorum yine de ısrarla emziriyorum ama mama içiyor sütüm olmadığı için İnşallah gelir sağım da yapıyorum uyarsın diye ama bakıcaz
Canım ilk başta gelmeyebilirmiş kafana takma çok sezeryanda olabilirmiş . Gelir inşallah sağlıklı olunda ikiniz gıdalarla vs artar sütün 😊

Evet ya özellikle kusarken karnıma bi baskı oluyor korkuyorum bu seferde kendimi sıkıyorum galiba burnum kanamaya başlıyor valla çıkılmaz bir döngü oluyor. 3 hafta önce başıma geldi de çok zor. Şu an aşırı dikkat etmeye çalışıyorum. Eşim de hastalandı 3 gündür ayrı odalarda takılıyoruz korona dönemindeki gibi adamı odaya kapattım kapıdan veriyorum yemeğini suyunu 😂 onun bişe perti çıktı bana bulaşsa ilaç da alamıyorum yanarım valla
Aynen ilaçsız da geçmiyor zaten. Benim eşim de geçen iki kere üst üste hapşırdı niye yanımda hapşırıyorsun diye kavga ettim fjjdks

Benim bir haftadır ishal ve kabızlık arasında giden saçma bir döngüm var. Karnım da nstye girmeden önce sertti. Nstde normalin altında sancım çıktı. Mesela geçen hafta 24-25 civarıydı ama dün 17-18 çıktı. Eğer bağırsak hareketi olduğundan eminsen çok dert etme bence
Normalin altı nasıl oluyor canım. Normal değerler kaç çıkmalı acaba

Kızlar ben iki günde bir mide koruyucu alıyorum. Mide sorunlarımı genelde rahatlatıyor. İçmediğim günün gecesinde de gaviscon şurup içiyorum. Gastroenterolog şurup çiğneme tabletinden daha iyi demişti. Hani yayılarak geçiyor ya yemek borusundan oradaki yanmaya falan iyi geliyor
Kuzum gavisconu kafama dikiyorum öyle bir müptezellik öyle bir tiryakilik 🤣 her gece bu son diye kaç kaşık alıyorum Allah bilir ya, karbonatlı su gaviscon falan hiç etki etmiyor bana. Zaten reflüm vardı iyice azdı benim yani 😔

Günaydın kızlar gece gaz sancısından çektim ben de karnımı falan ovaladım çıkartamadım kendi gazımı bebeninkini nasıl çıkarıcam ddjdj neyse sabaha geçmişti gece çıkmış çıkan heralde 😂😂

Kuzum gavisconu kafama dikiyorum öyle bir müptezellik öyle bir tiryakilik 🤣 her gece bu son diye kaç kaşık alıyorum Allah bilir ya, karbonatlı su gaviscon falan hiç etki etmiyor bana. Zaten reflüm vardı iyice azdı benim yani 😔
Bende ayni normalde de reflum var, o yuzden hamileleklerimde hepten aziyor.

Normalin altı nasıl oluyor canım. Normal değerler kaç çıkmalı acaba
Bana 20’yi 0 gibi düşün demişlerdi ama bir de çıkan kâğıtta düz gibi olması gerekiyor sanırım. Normal kişiden kişiye göre de değişebilir mi bilemiyorum açıkçası. Benim bazen 23-24-25 minvalinde gidiyor ve iyi diyorlar. Bazen 18-19 takılıyoruz ona da iyi diyorlar. YouTube da Nst nasıl yorumlanır diye nir iki video var sanırım

Ya bende de hep gastrit reflü ülser oluyor. İlk üç ay da çok zorlanmıştım bu aylarda da zorlanıyorum. Sindirim sistemim sürekli error veriyor 😂 ben reflüden dolayı su içemeyecek hale gelince mide koruyucuya başladım rahatladım olan reflü de idare edilemeyecek gibi değil

32.haftadan merhaba 🌸 ilk nstmede girdim, sanci falan yok cok sukur. 2 kiloya yakin 44cm olmus kizim, idrar tahlilide verdm enfeksiyon cikmaz insallah, bas gelis dedi yine dönmus cimcime 🥹
Fırdöndü bebiş, maşallah 🧿 ben daha hiç girmedim ilk 33+5 te olacak nst

Ya bende de hep gastrit reflü ülser oluyor. İlk üç ay da çok zorlanmıştım bu aylarda da zorlanıyorum. Sindirim sistemim sürekli error veriyor 😂 ben reflüden dolayı su içemeyecek hale gelince mide koruyucuya başladım rahatladım olan reflü de idare edilemeyecek gibi değil
Sen de gaviscon mu alıyorsun yoksa başka taktiğin var mı 🤣

Kızlar totomda bir şey atıyor sanki kalbim orda 🤣 bebeğin pozisyonu ile alakalı biliyorum ama nasıl duruyor ki acaba ya en son baş gelişti makat mı olmuş ne olmuş çok da hissedemiyorum hareketlerini zaten, ya da sırtını mı döndü acaba bilen var mı

Sen de gaviscon mu alıyorsun yoksa başka taktiğin var mı 🤣

İki günde bir sabahtan hap şeklinde mide koruyucu alıyorum. Genellikle almadığım günlerde biraz reflü oluyor. Ona da gaviscon şurup içiyorum double action. Bu şekilde son bir ayı tamamlayabileceğime inanıyorum 😅

Kızlar totomda bir şey atıyor sanki kalbim orda 🤣 bebeğin pozisyonu ile alakalı biliyorum ama nasıl duruyor ki acaba ya en son baş gelişti makat mı olmuş ne olmuş çok da hissedemiyorum hareketlerini zaten, ya da sırtını mı döndü acaba bilen var mı
Bana da oluyor. Kafası aşağıdayken hıçkırıyor bence 😂

Back
X