2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İnnamıyorum çok çok kötü şeyler yaşamışsın . Nolur hepsinden şikayetçi ol
Allahım hiçbir kadına bunu yaşatmasın senin için çok büyük bir travma . Allah’ıma şükürler olsun evladın sağlıklı

bende normal doğurdum inanki bir kere bile yatmadım devlet hastanesi çok kötü allahım kimseyi düşürmesin

Allahım sana bu olanları unuttursun çok güzel günler göstersin. Ne kadar merhametsiz vicdansız insanlara denk gelmişsin. Aklım almıyor bunu nasıl yapabilmişler sana. İnşallah biran önce toparlarsınız.❤ Devlet hastanesimiydi.

Dus alirken yara kapalimiydi cnm bende almayi düşünüyorum sütun gelmesi icin

Valla akşam 5 buçukta oldu . Öğlen 12 den sonra yemedim ama çok gaz sorunu oldu.
İlk Sezeryan da sabah oldu akşam 12 den snra yemedim. İlk gezindikten sonra çıktı gazım sorun yaşamamıştım.

Gozyaslarimla okudum yasadiklarini. Hic vicdan yokmus dogumuna giren ebelerde. Cok üzüldüm.
Benegine insallah en kisa zamanda kavusursun canim. Lutfen güçlü ol, yasadiklarin cok agir seyler ama oglun icin esin icin mümkün olan en kisa sürede toparlan. Allah iyi insanlarla karsilastirsin sözü ne kadar önemliymiş.

Ben okuyucu olarak okudukça çıldırdım nasıl insalara denk gelmişsin şikayetçi olsaydın keşke bu nasıl vicsansizlık çok şükür ki Rabbim sizi korumuş ben 6 buçuk ay önce doğum yaptığım da çok şükür devlet hastanesi de olsa sezeryan doğumum çok iyi insanlarla iyi geçti Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın bebeğine tez zaman da kavuşursun inşallah

Çok üzüldüm resmen iskence etmisler sana allahlarından bulsunlar yazıklar olsun. Insallh bebisinde hemen düzelir çıkar hastaneden kavusur unutursunuz bu günleri.

Mama konusunda bende veriyorum. Emiyor az çok sütüm var ama ilk bı hafta sütüm cogalana kadar emzirme sonrası 30 CC lik mama yapıyorum azını içiyor .
Öncesinde ilaç vermemişler miydi ?
Verdiler ama normal ağrı kesici antibiyotik vs. Bu gaz için sanırım. İğneden sonra hemşire bu iğneden sonra çıktı mı gazın diye sordu. Demekki gazla alakalı.
İğnesi mi varmış bilmiyodum bende çıkaramazsam diyeyim o zaman. Kompostomu yaptım bugünden başlıcam yumuşasın bağırsaklar inş
Valla hastanede veriyorlar komposto ama sıfır şeker. Bilmym gaz için sanirm o iğne . Vurdular 1 saate çıktı.
Valla umarım rahat çıkarırsın canm

Gerçekten okuduğum halde sinir küpü oldum seni düşünemiyorum.geri zekalılar ordan dünya kadar nöbet parası alıyorlar gece olduğu için özellikle uykularından olmuşlar anlaşılan vicdansızlar.Allah razı olsun o çocuk doktorundan.durum normal ilerlemeyince neden orda halihazırda çocuk doktoru bulundurmuyorlar.ayrıca oran buranla yağınla dalga geçmek de nedir bunlar hiç mi psikoloji dersi görmemişler o mesleği olurken.kesinlikle arkasını bırakma canım birilerine daha benzer şeyleri yaşatmasınlar git hem içini dök gerekli mercilere.
İnşallah bir an önce problemsiz bir araya gelirsiniz bebeğinle de büyük geçmiş olsun

Ben sezaryenden çıkar çıkmaz gaspass diye hap verdiler günde 4 tane hala içiyorum. Birkaç saat sonra çıktı gazım. İlaç şart sanırım.

Annem gelip hemşireye bu kızın hali ne torunuma noldu dedi diye bi de gidp doktora şikayet etmişler üstümüze yürüdüler diye

Annem gelip hemşireye bu kızın hali ne torunuma noldu dedi diye bi de gidp doktora şikayet etmişler üstümüze yürüdüler diye
Terbiyesizler bi de üste cıkmıslar. Ayrıca sana lavman yapmaları gerekiyordu dogum öncesi, hem kendi islerini yapmamışlar hemde dalga geciyorlar

Teşekkürler canım sana da çok geçmiş olsun bebişin de sen de iyisinizdir umarım

Reactions: H E

Uzun zamandir grubu uzaktan takipteyim. İçim cız etti okurken, yaşadıkların için gerçekten çok üzgünüm. Allah cezasını versin o insan bozuntularının! Insallah sen ve bebeğin bir an önce toparlarsınız psikolojik ve fiziksel olarak Önce sağlık diliyorum ama lütfen şikayet edebiliyorsan et o insafsızları!
Senin gibi bir sürü masum hamileye aynı acıyı yaşatamasınlar

Terbiyesizler bi de üste cıkmıslar. Ayrıca sana lavman yapmaları gerekiyordu dogum öncesi, hem kendi islerini yapmamışlar hemde dalga geciyorlar
Bunu çoğu zaman yapmıyorlar banada yapmamışlardı sadece idrarı boşaltmışlardı , ama bu muamele çok kötü ben utanıyorum diye sürekli lütfen eğer varsa yap sorun değil çok normal demişlerdi hep .
Arkadaş çok zor şeyler yaşamış , ama asla peşini bırakmamalı

Teşekkür ederim canım oğlumu sağ salim kucağıma alayım kavuşayım da her şey geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…