2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Oğlumu çıkarıp ilk müdahale eden doktor dün akşamüstü yanımıza geldiğinde allah razı olsun bizi siz kurtardınız dedim ama bizden önce davranıp ebeler gidip bizi şikayet etmişler üstümüze yürüdüler diye halbuki öyle bişey yok. Sadece hesap sorduk neden bunlar yaşandı diye her insanın yapacağı gibi. Annem doktora ebelerinizi şikayet edicez dedi adam da edin tabi ama orda yaşananları tek başınıza nasıl kanıtlarsınız bilemem dedi yani resmen bi bok yapamazsınız demeye getirdi

Annem gelip hemşireye bu kızın hali ne torunuma noldu dedi diye bi de gidp doktora şikayet etmişler üstümüze yürüdüler diye
Canim cok gecmis olsun çok acı şeyler yaşamışsın ama 4 kilo üstü bebeği normal doğurmak hiç kolay değil ki keşke sezaryen yapsalarmis seni. Bu kadar zorlanman çok normal. 4kilo üstünü sezaryende bile zor çıkarıyorlar.
Neyse gelmiş geçmiş olsun bundan sonrası iyi olsun insallah

O da ayrı bi olay zaten ultrasona bakıpta kilo tahmini bile yapmadılar, çatala aldıklarında bebek kaç kilo diye bana sordular, 20 gün önce 3200dü dedim ya allah diye bastırmaya başladılar zaten

Canım benim fazla yorum yapıp üzmek istemiyorum o mahluklar hakkında insan denemez gerçekten.. neyseki iyisiniz büyük geçmiş olsun Allah korusun yavrunu bundan sonra inş başka sorun yaşamazsınız sen yine şikayetini yap doktorlara birşey yapmasalarda o ebeler cezasız kalmaz merak etme enerjini moralini yüksek tut yavrun için sana ihtiyacı olacak annesi bundan sonrasını düşün sağsalim eve çıkınca zor günler bekliyor uyku, kaka, gaz kocaman bi sarıldık sana buradan yalnız hissetme

Teşekkürler canım Allah razı olsun en başta sancı çekerken hepiniz aklımdaydınız bol bol dua ettim sizler için de ama sonra kendimden geçince aklım başımdan gitti

O da ayrı bi olay zaten ultrasona bakıpta kilo tahmini bile yapmadılar, çatala aldıklarında bebek kaç kilo diye bana sordular, 20 gün önce 3200dü dedim ya allah diye bastırmaya başladılar zaten
Cok enteresan ama özellikle seninle dalga geçmeleri. Yaglarinla ödemlerinle vs hiç boyle bir şey duymadim. Ne tuhaf insanlar var. Orda bir tekme de onların ağzına atsaydın keske. Sen nerde doğum yaptin?

Teşekkürler canım Allah razı olsun en başta sancı çekerken hepiniz aklımdaydınız bol bol dua ettim sizler için de ama sonra kendimden geçince aklım başımdan gitti
Sen kendini toparlamaya çalış biran önce eşin vs şikayetle ilgilenirler biraz kafanı boşaltmaya çalış canım. Daha sütünde etkilenmesin sağlığında. Bebişin gelene kadar iyice dinlen

Cok enteresan ama özellikle seninle dalga geçmeleri. Yaglarinla ödemlerinle vs hiç boyle bir şey duymadim. Ne tuhaf insanlar var. Orda bir tekme de onların ağzına atsaydın keske. Sen nerde doğum yaptin?
Devlet hastanesi canım balikesirde, isim verip davalık olma yolunda ilerlemek istemiyorum ama mutlaka bi yerlere şikayet edicem ne olursa olsun

Doğumdan çıktım çok şükür oğlumda bende çok iyiyiz 3 kg 50 cm darısı inşaallah hepinizin başına bol bol dua ettim size
Canım sanada gözünaydın çok şükür iyisiniz güzel haberlerde almasak hamiş halimizle beklerken zaman geçmeyecek gerçekten Allah razı olsun hepimiz sağlıklı doğumlar yaparız inş bol bol sütün olsun sağlıkla evinize çıkın yavruşla inşaallah

canım resmen acı çekerek okudum. Öncelikle çok çok geçmiş olsun bebeğine ve sana acil şifalar diliyorum bir an önce toparlarsınız hepsi geride kalır inşallah. Beddua etmeyi hiç sevmem ama sana ve bebeğine bunları yaşatanların Allah cezasını versin. Nasıl bir vicdansızlık bu? Hepsini şikayet et asla peşini bırakma. Sana ve bebeğine bnları yaşatmaya hakları yok. İnsan dışı varlıklar ya.
işte devlet hastanesinden insanlar bu yüzden çekiniyor hayvan muamelesi ettikleri için. Keşke bi özele gitseydin kuzum bunları hiç yaşamasaydın. Ama yaşattıkları da yanlarına kar kalmasın dediğim gibi her yerden şikayet et peşini bırakma.

severb canım çookk çok üzüldüm şu an gözyaşlarımı tutamıyorum . Mesleğini sevmeyenler nden yaparlar bu işi anlamam. Allah saglıcakla kavuştursun ogluna inşAllah. Allah herkesi mermametli insanlarla karşılaştırsın..

Valla o can havliyle ben de ne yapardım bilmem zaten ayağının altındalar

Haha :) bende 40+4’te yaptım ilk oğlumu bakalım bu ne zaman gelicek inşallah bugünlerde gelir ya kilolu doğmasından çok tırsıyorum
Nasildi son kontrolde boyu kilosu? Ilki 4mus halletmissin bunu da halledersin kendi kendini korktma smdiden

Şikâyet et cnm gecmis olsun 4 kilo üstünü normal doğumla almak istemiyorlar. Ebeler mi dogumu gerceklestirdi cnm sonradan mi geldi doktor

Sondaj yapıp idrar kesemi boşalttılar ama büyük tuvaletim de var dedim bişey olmaz o ıkınman gerektiğinin göstergesi dediler

Bende hep lavman yapıldıgını duydum. Anne rahatca ıkınsın cekinmesin diye. Banada yapmıslardı. Istedigin gibi ıkın demislerdi sonrada.

severb Canım çok geçmiş olsun. Komplikasyonlar yaşanabilir biliyoruz her şey yolunda da gitse, herkes mükemmel de davransa özel hastane de olsa olabiliyor ama dalga geçmek ne demek, anlattıkların çok üzücü .. Sen orada ne kadar zor durumdasın, hiç mi Allah korkuları yok acaba? Bebek doğamıyorsa doktoru çağırmak çok mu zor? Belki hiç zorlamayacak ameliyata alacak... Ne diyelim bilemiyorum yani..Sende bebişin de en kısa zamanda toparlanırsınız inşallah, geçmiş gitmiş olsun.

Kaburgan icin sikayet etsen o işe yaramaz mı acaba?
Zor doğumlarda karna basıldığı için komplikasyon der geçerler. Bence burada sıkıntı anneye doğru dürüst destek olmamaları. Özeldeki ebeleri görüyoruz, ne hareketler ne masajlar ne ıkınma teknikleri.. Devlette yat çatala hadi doğur.. sistem baştan yanlış bir kere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…