2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Teşekkür ederim canım sağol valla öbür dünyada iki elim yakalarında ömrüm boyunca unutmam bu yaşananları

Canim üzüldüm geçmiş olsun ben de sağlikçiyim ama böylelerini görünce inanamıyorum vicdan kalmamiş şikayetini yap en azından savunma alirlar bi an evvel unutursun inşallah yardımda alabilirsin.

Ay benim canım, nasıl okudum bilemezken sen bunları nasıl yaşadın Allah işini layığıyla yapamayanları bildiği gbi yapsın yaşattıkları ne varsa bir bir yaşatsın onlara, şuan sancı alıorm ağlanaktan helak oldm, inşallah oğlun da sen de çok çok çok iyi olursnz en kısa zmnda Çok dua etcem sizin için. Hangi şehirdesin bilmiorm ama Allah bi daha böle insanlar çıkarmasın karşınıza

Elim ayağım boşaldı okurken ağlıyorum şu an resmen. Allahım neler yaşamışsın. Şoktan şoka girdim her cümlende. Bir anneye bir gecede, doğumunda bu kadar şey aynı anda nasıl yaşatılır. Allah çocuğunu sana bağışlasın. Hiçbir şeyi yoktur Allahın izniyle unutacaksınız bugünleri. Bir an önce çıkar yoğunbakımdan umarım. Lohusalık zor bir süreç. Kendimi senin yerine koyuyorum. Bu kadar üzüntünün altından kolay kalkamazdım sanırım. Çok zor şeyler yaşamışsın. Allah bildiği gibi yapsın o iğrenç insanları da.
Herkesin başına doğumda sorunlar gelebilir beklenmeyen olaylar gelişebilir ama senin yaşadığın bambaşka

Geberirler inşallah dua etsinler oğlum sağ salim çıksın küvözden. Ben içerde bayıldığım sırada kocamla görümcem beni sormuşlar hastamız nerde neden çıkmadı diye burda beklemeyin gidin burdan diye güvenlikle yollamışlar hastanız bayıldı dememek için bi daha asla geçmemiş o hastanenin yakınından Allahın belaları

Canım benim çok sağol iyi dileklerin için allah kurtarsın seni de bir avazda inşallah kavuşuyosun sonunda bebişine

Şerefsizler inanamıyorum ya. Güvenlik ne alaka. Gebersinler gerçekten biliyorlar yedikleri boku ay inanamıyorum ya.

Tm cnm bnde oyle due düşünüyorum

Canım benim çok sağol iyi dileklerin için allah kurtarsın seni de bir avazda inşallah kavuşuyosun sonunda bebişine
Canımsın kelimeler kifayetsiz ne desem yetmez keşke zmnı geri alıp olanları deiştirebilsek öle içimde hissediorm seni ve oğlunu

Ağlayarak okudum ne yazacağımı bile bilmiyorum elim ayağım titriyor şu an, Allah bildiği gibi yapsın onları. İnşaAllah bebeğine sağ salim kavuşursun. Başka bir devlet hastanesinden kaburgan için vs rapor alıp şikayet edebilirsin ama raporu özelden alırsan kabul etmeyebilirler.Allah yanlarına bırakmasın

Teşekkür ederim canım sağol valla öbür dünyada iki elim yakalarında ömrüm boyunca unutmam bu yaşananları
Öncelikle geçmiş olsun canım. Ben sağlıkçıyım 112 de çalışıyorum . Devlette doğumhanede staj yaptım . Devletle özel arasında gerçekten çok fark var.O yüzden özelde doğum yapmak istedim. kimse hiçbir hastaya bu şekilde davranamaz bu şekilde alay edemez nasıl insanlar bunlar . O parayı alıyorlarsa görevlerini yapmak zorundalar . Kimseyle bu şekilde alay edemezler. Sinirden öldüm burada. Kesinlikle şikayet etmelisin.Asla peşini bırakma şikayet ediceğini bildikleri için birde doktora yalan atmışlar üstümüze yürüdüler diye. Doktorun ispat edemezsiniz gibi iması da siz şikayetten vazgeçin diyedir. Hiç ispat edemeyiz diye düşünme peşini bırakma kesinlikle.

Evet canım ebeler yaptı doktoru oğlum sıkışınca çağırdılar allahtan adam yan ameliyathanedeymişde koşa koşa geldi
Ya doktor mu yokmuş da hiç sadece ebeler vardı doğumda. Normal yapmadım bilmiyorum ama doktorsuz doğumuda ilk kez duydum

Valla akşam 5 buçukta oldu . Öğlen 12 den sonra yemedim ama çok gaz sorunu oldu.
İlk Sezeryan da sabah oldu akşam 12 den snra yemedim. İlk gezindikten sonra çıktı gazım sorun yaşamamıştım.
Tmm canım anlaşılan öncesinde biraz uzun açlık kolaylaştırıyor gaz işini,olmadı bende gece uyanıyorum falan o zaman yerim artık

Kızlar bebeğin kanala girip girmediğini anlamak mümkün mü acaba ?

Canım sen hangi hastanede doğum etti böyle yahu

Sükürler olsun 13:45 te prensesim ELa’mi kucagima aldim Epiduralsiz normal dogum yaptim evet bir an geliyor diyorsun dayanamiyorum bu sanciya ama sonrasi coooook guzell sukurler olsun ayaklandim kizim suan emiyor darisi sizlerin basina

Kızlar kusura bakmaykn ancak grebildim gözünüz aydın inşallah sizde prenseslerinizde iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…