2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım geçmiş olsun , bana fito krem verdi doktor ama emzirmeden önce mutlaka yıka göğüsünü, birde bebek sık sık emsin göğüs ıslak kaldıkça yumuşayıp kuruyor en geç vir haftada acısı geçiyor
Ay tebrik ederim canım gözün aydın çok şükür sağ salim kavuştum bebeişine

Ya doktor mu yokmuş da hiç sadece ebeler vardı doğumda. Normal yapmadım bilmiyorum ama doktorsuz doğumuda ilk kez duydum
Doktor genelde 8 cm’de falan geliyor , onun öncesinde öyle uğrayıp nasılsın Dalan diye bakıyor

Çoğunlukla ebe ile başbaşa kalıyorsunuz .

Doktor genelde 8 cm’de falan geliyor , onun öncesinde öyle uğrayıp nasılsın Dalan diye bakıyor

Çoğunlukla ebe ile başbaşa kalıyorsunuz .
Yok o kadarı normalde doğum başlamış kafasını asılana kadar çağırılıyordur diye düşündüm ben. Yani sorun çıktı diye çağırmasalar onlar doğurtacak o zaman sadece.

Nasıl insanlar var yarabbim. Rabbim herkesi iyilerle karşılaştırsın çok çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun

Yok o kadarı normalde doğum başlamış kafasını asılana kadar çağırılıyordur diye düşündüm ben. Yani sorun çıktı diye çağırmasalar onlar doğurtacak o zaman sadece.
Devlette İnan bilmiyorum ne desem yalan olur ,
Ama kızımın doğumunda özelde oldu . Doktorum 8 cm ken geldi son 1 saatlik dilimde yanımda oldu yani , onun öncesi hep ebe açıklık kontrolü yaptı diğer işlemleri yaptı ,

Teşekkürler canım Allah razı olsun en başta sancı çekerken hepiniz aklımdaydınız bol bol dua ettim sizler için de ama sonra kendimden geçince aklım başımdan gitti
Canım çok geçmiş olsun benim de çok zor oldu ama seninkini ağlayarak okudum İnan çok üzüldüm Allah onların belasını versin şikayet et kuzum ya başkasının da başına gelmesin oğlun için de bol bol dua ediceğim Rabbim tez zamanda sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah kuvezde kalması çok zor gerçekten

Nasildi son kontrolde boyu kilosu? Ilki 4mus halletmissin bunu da halledersin kendi kendini korktma smdiden
Kuzum ultrasona güven olmuyor ya ilk oğlumda 3.456 52 cm demişlerdi 4 kilo 15 gram 56 cm çıktı bunda da 36+4’te 2.950 dediler ama ben emin olmadığım için pek takmadım hatta eşimin canı çok sıkıldı başta sonra aybarsı hatırlatınca rahatladı oda

Ay zor vallahi ya Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah

Tamam cnm değişiyordur herhalde. İlkinde bana hem doktor hem ebe açıklık için gelip bakıyodu ama doğum başlamadı sonra ebe görmedim bende.

Reactions: H E
Gözün aydin Allah anali babali büyütsün canim

Valla kızlar cidden devletle özel arasında çok fark var.
Ben de devlette doğum yaptım her şey iyi hoştu ama mesela karnıma cok bastirdilar benim de. Daha birkac saat olmuş ameliyat olalı inanılmaz da ağrım vardi ama pıhtı çıksın diye var gücüyle bastirdilar bende bağırdım tutamadım kendimi. Bunu yapmazsak kağıt imzalarsin izin vermedim diye dediler halbuki can havliyle bağırıyorum yani elimde değil. Kizim özelde doğdu hiç böyle olay yaşamadım.
2hafta geçti hala ameliyat yerim ağrıyor sırf bu bastirma yüzünden. Kizimda birkac güne ağrı falan kalmamıştı mesela. Bu sezaryenim çok zor geçti o yüzden hiç anlatmak istemedim bende yasadiklarimi

Son düzenleme:
Kızlar biz bugün işitme testine gittik kulağının birinde kan veya su var sanırım dedi ölçen kişi birdaha gelin ölçmedi dedi var mı başına böyle bişey gelen

Devlette benimde gözümü açar açmaz yapmışlardı o bastırma işini. Daha ne oluyoruz demeden kanı boşaltmam lazım diyerek abanmıştı resmen nasıl bağırmıştım. Belki o yüzden ayağa kalkmam zor olmuştu benimde. Bu sefer inş daha insaflı davranırlar diyorum

Canım bol bol kahve iç, bir an önce de ayaklnıp yürümeye çalış gazlar çıksın
Doğumdan çıktım çok şükür oğlumda bende çok iyiyiz 3 kg 50 cm darısı inşaallah hepinizin başına bol bol dua ettim size
Tebrikler canım
Yani şoktan ne diceğimi bilemiyorum gerçekten Allah belalarını versin. Sana da bebişine de çok geçmiş olsun kuzum allah kimseye böyle bir acı yaştmasın gözlerim doldu resmen . Hangi hastane bu ya ?! Şikayetçi ol mutlaka bir insanın canı bu kadarmı ucuz bu ne ya ?!

Kızlar selamlar nasılsınız, pek giremiyorum kuzucugum rota virüsü oldu ama çok şükür iyileşti..bol bol süt sağıp veriyorum bazen de mama takviyesi memeyi pek almak istemiyor bende hırpalamıyorum.sağlıklı olsun da tek istediğim o.

Reactions: H E
Ben de ağladım okurken gerçekten kim bilir siz neler yaşadınız çok geçmiş olsun kesinlikle şikayet edilmeliler umarım ettiklerini bulurlar bu kadar insansızlık olmaz. Önümde görsem tokatlarım şuan

Kızlar biz bugün işitme testine gittik kulağının birinde kan veya su var sanırım dedi ölçen kişi birdaha gelin ölçmedi dedi var mı başına böyle bişey gelen
İlk testinde kalmıştı benim oğlum da kulakta su kalabiliyor demişti doktor ve normal karşılamıştı. 3-5 gün sonra geçmişti testi. Doğumdan 3 gün sonra gitmiştik diye hatırlıyorum ama arkadaşım başka hastanede 2 hafta sonra çağırmışlardı. Böyle bi sıkıntı yaşamadı dolayısıyla.

Cok etkiliyor ayağa kalkmayı gerçekten. Ben cok rahat yürümüştüm başta. Sonra gelip karnıma bastirdilar iki büklüm oldum yürüyemedim . Hatta hemşireye dedimki ben çok iyiydim az önce karnima bastirdilar. tekrar ameliyat olmuş gibi kötüyüm suan kalkamıyorum dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…