2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Antibiyotik enfeksiyon kapmamak için içmek gerekiyor ben 2dogumda da kullandım ekstra kan ilacı da kullanıyorum .
Bir de hamileyken içtiğim vitamini devam ediyorum arada unutsam da

Cok guzel bir sekilde kavusmussun canim yavruma. Bin masallah. Allah anali babali büyütsün insallah❤

Yarımsaattir sağdım elimle ölçemiyorum ne kadar çıktığını ama verdim hepsini üstüne biraz da mama verdik 10cc anca içti. Şekeri düşmesin en azından diye uğraşıyorum bende cnm azcık gözünü açtı yine bayıldı bakalım ne zaman kalkar. Yoksa yine ağzına dökeceğiz sadece. Su torbası daha bi yararlı oldu sanki kolay sağabildim bu sefer elle. İnş kendine gelene kadar sağabilirim böyle

Bizde yarın götürcez benim kızda rengi sarı ama boyle degışık sanki yanmş gıbı . sadece yuzu oyle ama inş bi sorun cıkmax sanada çok gecmiş olsun canım
İnş sorun çıkmaz cnm olsada bırak hastanede kalsın. Bizi neden çıkardı anlamadım zaten böyle olacağını bilsem çıkmak istemezdim

Canim surekli sağ pompan varsa. Benim de goguslerim taş gibi olmuştu acısından uyuyamiyordum sonra eşim masaj yaptı avuç içleriyle göğüs ucuna doğru. aynı anda bende sagdim o şekilde açtık
Pompa hiç çıkartamadı cnm elektrikli de vae o da aynı. Elle sıcak masajla çıkardım şimdi az da olsa kolay çıktı en azından acısı azaldı. Bende dipten uca doğru ve yumrukla bastırarak çıkartıyorum

Ilık duş aldın mı canım. Duşta masajda çok rahatlatıyor. Benim bı göğsünü almadı sertleşti. Acımaya başladı hemen duşa girdim masaj yaptım. Ters pozisyonda verdim. Sagdim. Öyle topladım ..

En kısa sürede hepsi geçer iyileşirsiniz inşallaah

Biz hastaneden çıktıktan 3 gün sorna sarılık için bir gece kalmıştık hastanede orda meme reddi olunca makineyi istemiştim sağdım verdim iki kere filan arkasına da mama verdim ışında durdu 20 saat filan bu şekilde bir günde 14 den 4 e düştü değerimiz.. Elektrikli makine ile sağmanı öneririm ben korkudan orda sipariş vermiştim kiwi marka 5 gün sonra geldi şimdi arada sağıyorum

Canım çok geçmiş olsun e-bebekten 250 liraya elektrikli pompa aldım ben çok kullanışlı yarın ondan al istersen markası Baby Plus ben memnun kaldım inşallah kısa zamanda iyileşir kızın

Canım hayırlı olsun çok sevindim doğumunun bu kadar kolay olmasına emeklerinin karşılığını almışsın allah oğluna uzun ömürler versin

Reactions: H E
Cnm pes etme senin kanallarin tam acilamamis. Elektrikli pompayla 2 saatte bi sag gelmesede sag uzerinede sicak havlu koy yavas yavas gelicek sut.. benimde oyle 5 ml geliyodu saga saga cogaldi iyce sukur. Ben hep 2-3 saatte bi sagip biberonla veriyorum.

Maşallah ne güzel olmuş doğumun sağlıkla büyüsün büyük oğlumun adaşı Hamza bey,

Kızlar bu arada sarılık yüzde alın burun kısmında beli oluyor kara sarı gibi oluyorlar, doktor da karnına bakıyor ordan da belli oluyormuş
Bugün bana da hemşire çok bisey yok biraz sarı görünüyo sadece dedi ama o kadar baktım anlayamadım normal görünüyordu sanki. 10 dk gösteriyolar zaten Yarın biraz daha inceleyeyim

Bugün bana da hemşire çok bisey yok biraz sarı görünüyo sadece dedi ama o kadar baktım anlayamadım normal görünüyordu sanki. 10 dk gösteriyolar zaten Yarın biraz daha inceleyeyim
Cnm uzulme insallah kavuscaksin bebegine dualarlm seninle inanki Hemsire degilde cocuk doktoru illaki muayene ediyordur ve suphelenirse gereken testi yaparlar .. burda hastaneden cikmadan bebegime test yaptilar ve biraz yuksek cikmisti sabahtan aksama kadar mavi isigin altinda kaldi sonrada duzeldi sukur.. insallah birdaha olmaz .. bunun icin bol bol sagip sut veriyorum yetmezse mama destegi yapiyordum ama sukur suan cogaldi iyce

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyütürsün ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…