2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım bu durum bende de vardı . kramp girip sonra damarım çekiliyodu . doğum yaptım sanki hala çekiliyobacagım . zaten doguma gırmeden olmuştu en son

Benim kız gunde bir kere yaptı dün sorun olur mu ki ?

Doğum yapan anneler size sorummolacak . doktor bana kan suşandırıcı iğne ,antıbıyotık , bi kaç daha ilaç vermiş siz kullandınız mı ben ilk çocukta hiç kullanmadm ılaç emin olamıyorm . antıbıyotıkte emzirmede kullanılmaz yazıyo bide

İlk doğumda bende kan sulandırıcı kullanmadım. Bunda bana da verdiler. Kan pıhtılaşması coktu. Ödemim de çok oldu. O yüzden veriyorlarmış kan sulandırıcı sanırım. Bana iğneyi vuran hemşire öyle dedi.
Antibiyotik iki doğumda da kullandım ben Sezeryan sonrası. Senin normal miydi ?

Yok sexeryan canım . o zaman kullanayım bende

Sarılık dan mı yatıyor bebeğiniz
Evet eve geldik şimdi ama geldiğimizden beri uyuyor kızım hiç gözünü bile açmadı bırak emmeyi vs falan. Göğsüm mastit olmak üzere sabaha kadar emmezse hastanelik olurum. Manuel pompa işe yaramıyor sıcak havlu ile masaj yaptım acısından duramadım bıraktım pek etki etmedi. Sanırım şu sarılığı tam atlatamadan kendine gelip ememeyeck de napcağımı bilmiyorum

Allah yardımcın olsun canım. çok ilerlemeden sağmaya çalış elle sağmayı falan dene olmadı acilden git orada sağsınlar allah korusun mastit çok zor.

Geçmiş olsun canım surekli ugras emmesi için bende ilk emziremdm sonra kendi istemeye basladı . bıde bu sarılığı nasıl anladınız . benim kızda çok uyuma yok ,emmesi fena degıl ama buyuk tuvaleti gunde iki kere yapıyo . cildi sarı gıbı gelıyo bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…