- 27 Ağustos 2019
- 856
- 1.251
- 33
Dogurabilirsem yaptırmayı düsünüyorumKızlar emziripte covid aşısı yaptıran var mı ? Ne düşünüyosunuz aşıyla ilgili?
Canim cok geçmiş olsun bir an önce toparlarsın inşallahSelam kızlar
Bütün doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Takip edemedim son zamanlarda
Doğumum güzel geçmişti ama sonrasında sol tarafında kaburga ağrısı oldu çok beni inanılmaz zorladı ameliyat ağrısı hafif kaldı yanında.Kontrole gittiğimde olabileceğini söyledi doktor doğum anında bebek çıkarken bastırdıkları için
O ağrı geçti, bir süre sonra hemoroid oldum hayatımda hiç böyle bir şey yaşadım ya
Sütüm çok geç geldi süt gelsin diye bir sürü şey yedim ve ishal oldum ishalden sonra hemoroid çıktı böyle bir ağrı yok canımdan bezdim ağladım sürekli genel cerraha gittim doktorda çok kötü olduğunu geçmezse ameliyat gerektiğini söyledi bir sürü ilaç krem verdi antibiyotikte dahil ama emzirenlerin kullanabileceğinden.
Bugün ilk defa biraz daha iyiyim ağrılardan yeni yeni kendime geliyorum
Uzun yazdım içimi döktüm kusura bakmayın psikolojik olarak kötü durumdayım bugün az da olsa bir nefes aldım inş en kısa zamanda normale dönerim
Çok geçmiş olsun canım ya inşAllah en kısa zamanda dönersin normaleSelam kızlar
Doğumum güzel geçmişti ama sonrasında sol tarafında kaburga ağrısı oldu çok beni inanılmaz zorladı ameliyat ağrısı hafif kaldı yanında.Kontrole gittiğimde olabileceğini söyledi doktor doğum anında bebek çıkarken bastırdıkları için
O ağrı geçti, bir süre sonra hemoroid oldum hayatımda hiç böyle bir şey yaşadım ya
Sütüm çok geç geldi süt gelsin diye bir sürü şey yedim ve ishal oldum ishalden sonra hemoroid çıktı böyle bir ağrı yok canımdan bezdim ağladım sürekli genel cerraha gittim doktorda çok kötü olduğunu geçmezse ameliyat gerektiğini söyledi bir sürü ilaç krem verdi antibiyotikte dahil ama emzirenlerin kullanabileceğinden.
Uzun yazdım içimi döktüm kusura bakmayın psikolojik olarak kötü durumdayım bugün az da olsa bir nefes aldım inş en kısa zamanda normale dönerim
Canim cok geçmiş olsun bir an önce toparlarsın inşallah
Teşekkür ederim kızlarÇok geçmiş olsun canım ya inşAllah en kısa zamanda dönersin normale
Bende olmak üzereydim ama elle sağmak en etkilisi gerçekten yoğun bakım hemşiresi 3 saatte bi sağ dedi iyice biriktirip iyi boşaltmak için yirmidk yarımsaat civarı sağıyorum şimdi. Şişi inmedi ama en azından ağrısı geçti. Çok kötü olmadan düzelirsin inş sendeKızlar mastit oldum geçmiyor sagiyorum emziriyorum hala göğüslerim sert doktora gittim antibiyotik verdi kullanıyorum neler duydum denedim hep yok olmuyor geçmiyor sütüm çok tazyikli geliyor napicam bilmiyorum çok zor durumdayım Allah yardımcımız olsun inşallah nerde varsa beterinden korusun
Benim de sanırım doğumdan önce başladı 2 gün öncesinde nstde hareketlerde azdı zaten doktor az kalsın yatış yapacaktı ama keşke o gün alınsaymış kuzum. Doğduğunda büyük ihtimal sarılıkla doğdu dedi bugün doktor. Kesin bilemedikleri için her türlü denemeyi yapacaklar şimdide. İnşaallah hepsi hemencik iyileşsin bize geri dönsünAa noldu hepimize ya nazar var bu grupta yemin ederim çok geçmiş olsun hemencik iyileşsin inşallah
Bende bebeğime rezene çayı veriyordum sizde için sütünüz den bebeğinize geçsin ki onu rahatlatır güzel de uyurKızlar ben fenalardayım geceden beri gaz sancımız bitmiyor. Dün çilek yedim sanırım o rahatsız etti ya. İnanılmaz uykusuzuz. Ayaklarını karnına çekiyor acı acı bağırıyor. Başka bir şey olamaz heralde dimi. Yatağına yatmıyor. Çok da yorgun şimdi omzumda uyuttum bırakamıyorum yatağına koyduğum an kalkacak dinlensin 1-2 saat inşallah kıpırdamadan durucam ben de böyle.
Annem rezene verdi bir çay kaşığı doğru mu bilmiyorum ama
Bir de ayaklarını sürekli bez değiştirir gibi kaldırıyoruz o zaman alttan gaz çıkarıyor ama daha var belli ki. Bunlar dışında öneriniz var mıdır?
3 gündür mavi ışık tutuyolar bizimkinin üstüne de dokfor ufak bi sarılık dedi ama 3 gündür geçmiyo üzmemeye çalışıyorum kendimi ama arada hüngür hüngür ağlıyorum göğsü göbeği falan hep isilik gibi kızarık kızarık olmuş inşallah yakın zamanda iyileşirlerBenim de sanırım doğumdan önce başladı 2 gün öncesinde nstde hareketlerde azdı zaten doktor az kalsın yatış yapacaktı ama keşke o gün alınsaymış kuzum. Doğduğunda büyük ihtimal sarılıkla doğdu dedi bugün doktor. Kesin bilemedikleri için her türlü denemeyi yapacaklar şimdide. İnşaallah hepsi hemencik iyileşsin bize geri dönsün
Benim doktor paranox fitil verdirirdi.Kızlar ben fenalardayım geceden beri gaz sancımız bitmiyor. Dün çilek yedim sanırım o rahatsız etti ya. İnanılmaz uykusuzuz. Ayaklarını karnına çekiyor acı acı bağırıyor. Başka bir şey olamaz heralde dimi. Yatağına yatmıyor. Çok da yorgun şimdi omzumda uyuttum bırakamıyorum yatağına koyduğum an kalkacak dinlensin 1-2 saat inşallah kıpırdamadan durucam ben de böyle.
Annem rezene verdi bir çay kaşığı doğru mu bilmiyorum ama
Bir de ayaklarını sürekli bez değiştirir gibi kaldırıyoruz o zaman alttan gaz çıkarıyor ama daha var belli ki. Bunlar dışında öneriniz var mıdır?
Kaburga agrisi bende de oldu cok zorladi beni. 18 gün oldu daha geçmediSelam kızlar
Yanlış hatırlamıyorsam bı kac gün önce paranox in toplatildigini okumuştum . Gerekçesini bilmiyorum ama.Benim doktor paranox fitil verdirirdi.
Geçmiş olsun canım yaSelam kızlar
Ins canim gecer biran once bebenle evinize donersiniz üzülme dua et güçlü bi annesin sen artık gececek bu günler sag salim ins iyileşecek korkma genelde her dogumda olur böle seyler bende sarilik dogmusum annem hep der zor gunler gecirmis ama atlatılıyo insan bu hayat bole isde aglama beben hissediyo seni Allah sizinle lohusasin dikkat et3 gündür mavi ışık tutuyolar bizimkinin üstüne de dokfor ufak bi sarılık dedi ama 3 gündür geçmiyo üzmemeye çalışıyorum kendimi ama arada hüngür hüngür ağlıyorum göğsü göbeği falan hep isilik gibi kızarık kızarık olmuş inşallah yakın zamanda iyileşirler
İnşallah canım çok teşekkürler desteğin içinIns canim gecer biran once bebenle evinize donersiniz üzülme dua et güçlü bi annesin sen artık gececek bu günler sag salim ins iyileşecek korkma genelde her dogumda olur böle seyler bende sarilik dogmusum annem hep der zor gunler gecirmis ama atlatılıyo insan bu hayat bole isde aglama beben hissediyo seni Allah sizinle lohusasin dikkat et
Moxa yöntemini duymadımda canım bebek son ana kadar dönebiliyormuş,çevrede o şekilde olan çok kişi var,birde niye direk sezeryan diyo acaba önce bir suni sancı denemek gerekmez mi sıkıntılı bir durum yoksa,bana da doktorum 40 a kadar bekleriz olmazsa 1 hafta daha bekleriz dedi tabi sonra suniyle ya da sezeryanla alırız diye birşey demedi, yarın kontrolüm var ne diyecek merak ediyorum..Kızlar benim bebek hala dönmedi yarın 38 haftalık olucaz bu moxa yöntemi diye bişey varmış duydunuz mu bilmiyorum onu denemek istiyorum bebeğin dönmesi için.birde doktor 39 a kadar bekleriz sonra sezeryan diyor neden 40 41 e kadar beklemiyorlar sonuçta ilk doğumum bi aksilik olmadığı sürece beklemek gerekmez mi
Canım hiç kendini sıkma bence son dönemler herkesin aklındaki tek soru “ne zaman doğuracağım” yani hem vücut ağırlaşması hem bilinmezlik ve günlerin geçiyor oluşu insanı tabiki tedirgin ediyor. Bende her gece yatıyorum bu aksam belki doğum olur kalkar gideriz diye ama sabahı hiç bişey yok:) eşime de kafama taktığımı çok çaktırmamaya çalışıyorum bi laftan bile etkilenecek durumdayım bu aralar, her gün ama içim içimi yiyor. Cuma 39 oluyorum 1 hafta daha var diye kendimi ikna ediyorum inş kendi sancımla gelir başından beri kafaca normal doğuma odaklandım inş allah sağlıkla gönlümüze göre nasip etsin.Gerçekten bende öyle düşünmeye başladım. 41 belki 42 bile görebiliriz.Kafama takmamak istiyorum çok fazla doğumu düşündüğümün farkındayım ama cidden halim iyi değil. Doğumdan sonra insan kuş gibi hafifliyor o rahatlığı bildiğim için sanırım biran önce doğurmak istiyorum. Demin eşimi aradım geliyormu diye ne oldu hayırdır bir şey mi var diyor hevesli hevesli. Sere serpe yatıyorum ağrılarım artığı için sıcak su torbasıyla battaniyeyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?