- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
Benim geçti kaburga ağrısı artık canım ama hemoroidle uğraşıyorum o daha berbatmışKaburga agrisi bende de oldu cok zorladi beni. 18 gün oldu daha geçmedi
Dikişlerimin üzeride şiş agriyor hala. Seninde öyle mi canım. Şişlik normal mi bilemedim.psikolojik olarak bende yıprandım. Etrafata bir de bilip bilmeden konuşan insanlar iyice yıprattı beni
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım ya
Umarım biz anneler de bebekler de bir an evvel iyi olurlar
Doğadan ın rezenesi çok güzel. Bende hergün muhakkak 1-2 bardak içiyorum. Sende iç. Sütünden bebeğede geçer
Bende bebeğime rezene çayı veriyordum sizde için sütünüz den bebeğinize geçsin ki onu rahatlatır güzel de uyur
Benim doktor paranox fitil verdirirdi.
Hayırlı haberlerle dönersin insallah canimGünaydın kızlar
8.30’da yatışım yapılacak, az önce adet sancısı gibi bir sancım oldu sonrada lavaboya gittiğimde biraz kan gördüm. Bu normal bir şey mi, yoksa hastaneye erken gitmemi gerektirecek bir şey mi?
Kaburga ağrısı bende de var . Sol kaburgam. Yatamiyorum kalkamıyorum açısına.Benim geçti kaburga ağrısı artık canım ama hemoroidle uğraşıyorum o daha berbatmış
Dikişlerin için bir şey kullanıyor musun
Bana doktor antiseptik fıs fıs verdi günde 3 defa onu sıkıyoruz birde iz kalmasın diye madecasol krem kullanıyorum iyi durumda şimdi dikişler
Teşekkür ederim canım
Amin Allah herkese iyilik sağlık versin
Ağrılardan kızımı gözüm görmedi o derece
Eşim en büyük destekçim ev işi çocuk bakımı yemek hepsine koşturuyor en büyük şansımızda evden çalışması
Senin nasıl gidiyor 2 çocuklu hayat
Ben zorlanıyorum büyüğüne çok vakit kalmıyor üzülüyorum
Bir düzen oturtucaz ama bu dönem biraz sancılı geçicek gibi
Nişanmış canın kanlıda gelebiliyormuş teşekkür ederim cevap verdiğin içinArayabiliyorsan doktorunu ara cnm yoksa emin olmak için erkenden git derim kanama önemsiz olmayabilir. Sağlıkla doğur bebişini inşaallah
Amin İnşaAllahHayırlı haberlerle dönersin insallah canim
Az kaldı o zaman seninde geliyor beklenen günün:)Nişanmış canın kanlıda gelebiliyormuş teşekkür ederim cevap verdiğin için
Amin İnşaAllah
Hayırlı olsun canım çok geçmiş olsunKaburga ağrısı bende de var . Sol kaburgam. Yatamiyorum kalkamıyorum açısına.
Hayırlı olsun canımHanimlar günaydın sezeryan olan arkadaslar bana bir fikir verirmisiniz büyük tuvalete çıkmak ne yaptınız bu sabah katı gıdaya gectim gaz yapinca ama büyük wc cikmadim idrarimi yaparken nefesin kesiliyor Allah kisa zamnda şifa verir ins
Aminnnnn İnşallah. Çok teşekkür ederim.❤Allah sağlıkla versin kucağınıza inşaallah. Lohusalıkla beraber bu yıl bizlerin duygusallıklarla dolu yılı oluyorumarım huyu güzel bir bebeğiniz olur sizi hiç yormaz
İnşaAllahAz kaldı o zaman seninde geliyor beklenen günün:)
Hanimlar günaydın sezeryan olan arkadaslar bana bir fikir verirmisiniz büyük tuvalete çıkmak ne yaptınız bu sabah katı gıdaya gectim gaz yapinca ama büyük wc cikmadim idrarimi yaparken nefesin kesiliyor Allah kisa zamnda şifa verir ins
Hanimlar günaydın sezeryan olan arkadaslar bana bir fikir verirmisiniz büyük tuvalete çıkmak ne yaptınız bu sabah katı gıdaya gectim gaz yapinca ama büyük wc cikmadim idrarimi yaparken nefesin kesiliyor Allah kisa zamnda şifa verir ins
Şuan bende nstdeyim, inince doktor ne dicek bakalım çok heycanlıGunaydin guzel anneler.
Su anda nst teyim.
Insallah pazartesi dogumum
Galiba bu son nstem.
Cok heyecanli.
Hepimiz sağlıklakavusalim insallah evlatlarimiza.
Dogum yapan arkadaslar da insallah bol sütlü, gazsiz, stressiz bir sekilde büyütürler bebislerini
Duphalac gaz sancısına iyi geliyor, ayrıca daha rahat ve sık tuvalete çıkarsınız. Bu dönemde kullanımında da bir sakınca yok. İsterseniz doktorunuza danışın ve alın. Ben kullanıyorum, yoksa gaz sancısı ve tuvalet ihtiyacı başlı başına büyük bir sorun oluyor.Hanimlar günaydın sezeryan olan arkadaslar bana bir fikir verirmisiniz büyük tuvalete çıkmak ne yaptınız bu sabah katı gıdaya gectim gaz yapinca ama büyük wc cikmadim idrarimi yaparken nefesin kesiliyor Allah kisa zamnda şifa verir ins
İlk oğlumda surp purgiç hastanesine götürmüştük rop muayenesine..Bebisleri kuvozde kalan özellikle oksijen desteği alan anneler , rop muayenesini ihmal etmeyin. Her hastane yapmiyormus. Randevu ayarlamak zor olabiliyormuş. Ayrıca hastaneden epikriz dosyanızı da talep edin ki bundan sonraki takiplerde kuvoz geçmişiniz sorulacaktir elinizin altında bulunsun.
Benim şükür 5 6 gün sonunda ağrım pek kalmadı o da en çok ense üstü ağrısı zorlamıştı beni şimdide ara ara kalça bel ağrısı oluyor ve enteresan olanı hamileyken olduğu gibi bacak aram çatı bölgem ağrıyo bazen.. Yinede hamdolsun hamilelikte yaşadığım sıkıntılara göre iyiyim.. Büyük oğlum çok yaramaz oldu çok zorlanıyoruz zaten özel gereksinimli çocuk olması ayrı bir zorluk... Rabbim hepimize kolaylık versin canım benim alışacağız..Benim geçti kaburga ağrısı artık canım ama hemoroidle uğraşıyorum o daha berbatmış
Dikişlerin için bir şey kullanıyor musun
Bana doktor antiseptik fıs fıs verdi günde 3 defa onu sıkıyoruz birde iz kalmasın diye madecasol krem kullanıyorum iyi durumda şimdi dikişler
Teşekkür ederim canım
Amin Allah herkese iyilik sağlık versin
Ağrılardan kızımı gözüm görmedi o derece
Eşim en büyük destekçim ev işi çocuk bakımı yemek hepsine koşturuyor en büyük şansımızda evden çalışması
Senin nasıl gidiyor 2 çocuklu hayat
Ben zorlanıyorum büyüğüne çok vakit kalmıyor üzülüyorum
Bir düzen oturtucaz ama bu dönem biraz sancılı geçicek gibi
Kayısı kompostosu içtim posalı olarak, ben hatta ishal oldum hastanedeHanimlar günaydın sezeryan olan arkadaslar bana bir fikir verirmisiniz büyük tuvalete çıkmak ne yaptınız bu sabah katı gıdaya gectim gaz yapinca ama büyük wc cikmadim idrarimi yaparken nefesin kesiliyor Allah kisa zamnda şifa verir ins
Benim de öyle cnmKizlar hiç öyle şakir şakır süt gelmiyor üst islatacak kadar. İlla öyle göğüs pedlerin dolması mi lazım ?
Hadi hayırlı haberler inşallah az kaldı mutlu sona...Şuan bende nstdeyim, inince doktor ne dicek bakalım çok heycanlıSende bebeğini sağlıcakla kucağına al inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?