2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim geçti kaburga ağrısı artık canım ama hemoroidle uğraşıyorum o daha berbatmış
Dikişlerin için bir şey kullanıyor musun
Bana doktor antiseptik fıs fıs verdi günde 3 defa onu sıkıyoruz birde iz kalmasın diye madecasol krem kullanıyorum iyi durumda şimdi dikişler
Geçmiş olsun canım ya
Umarım biz anneler de bebekler de bir an evvel iyi olurlar
Teşekkür ederim canım
Amin Allah herkese iyilik sağlık versin
Ağrılardan kızımı gözüm görmedi o derece
Eşim en büyük destekçim ev işi çocuk bakımı yemek hepsine koşturuyor en büyük şansımızda evden çalışması
Senin nasıl gidiyor 2 çocuklu hayat
Ben zorlanıyorum büyüğüne çok vakit kalmıyor üzülüyorum
Bir düzen oturtucaz ama bu dönem biraz sancılı geçicek gibi

severb hayırlı olsun ve çok geçmiş olsun canım zor şeyler yaşamışsın
Allah şifa versin en yakın zamanda bebişine kavuşursun inş

Doğadan ın rezenesi çok güzel. Bende hergün muhakkak 1-2 bardak içiyorum. Sende iç. Sütünden bebeğede geçer

Ben de liptonun almıştım toz halde satılıyor poşette değil kendim demliyorum hoşuma gitti.
İnternette kimyonlu rezene çayı buldum ondan siparş ettim onu içicem.
Bir de biogaia diye bir gaz damlası almış eşim eczaneden dün. Onu deneyeceğim bugün. Dün gece yine uyumadık

Bende bebeğime rezene çayı veriyordum sizde için sütünüz den bebeğinize geçsin ki onu rahatlatır güzel de uyur

Benim doktor paranox fitil verdirirdi.

Canım paranox fitil yasaklandı diye biliyorum ben ama. Dün öyle bir şeyler okudum.

Evet doğru hatırlamışım

Hayırlı haberlerle dönersin insallah canim

Kaburga ağrısı bende de var . Sol kaburgam. Yatamiyorum kalkamıyorum açısına.

Hanimlar günaydın sezeryan olan arkadaslar bana bir fikir verirmisiniz büyük tuvalete çıkmak ne yaptınız bu sabah katı gıdaya gectim gaz yapinca ama büyük wc cikmadim idrarimi yaparken nefesin kesiliyor Allah kisa zamnda şifa verir ins

Kaburga ağrısı bende de var . Sol kaburgam. Yatamiyorum kalkamıyorum açısına.
Hayırlı olsun canım çok geçmiş olsun
Berbat bir ağrı ben parolla idare etmeye çalıştım hep
Hayırlı olsun canım
Ben 4 gün sonra çıkabilmiştim
İlk zamanlar ağrı oluyor ama yakın zamanda geçer inş

Allah sağlıkla versin kucağınıza inşaallah. Lohusalıkla beraber bu yıl bizlerin duygusallıklarla dolu yılı oluyor umarım huyu güzel bir bebeğiniz olur sizi hiç yormaz
Aminnnnn İnşallah. Çok teşekkür ederim.❤

Kizlar hiç öyle şakir şakır süt gelmiyor üst islatacak kadar. İlla öyle göğüs pedlerin dolması mi lazım ?

Doktor gaspass diye ilaç vermişti o mu rahatlattı bilmiyorum hastanede gazım da çıktı hala wc ye de çıkabiliyorum ama gaz sancım çok oluyor.

Bol bol ılık su içtim ve kayısı kompostosu içtim canım bir hafta sonra cikabildim ben de anca

Şuan bende nstdeyim, inince doktor ne dicek bakalım çok heycanlıSende bebeğini sağlıcakla kucağına al inşallah canım

Duphalac gaz sancısına iyi geliyor, ayrıca daha rahat ve sık tuvalete çıkarsınız. Bu dönemde kullanımında da bir sakınca yok. İsterseniz doktorunuza danışın ve alın. Ben kullanıyorum, yoksa gaz sancısı ve tuvalet ihtiyacı başlı başına büyük bir sorun oluyor.

İlk oğlumda surp purgiç hastanesine götürmüştük rop muayenesine..
Benim şükür 5 6 gün sonunda ağrım pek kalmadı o da en çok ense üstü ağrısı zorlamıştı beni şimdide ara ara kalça bel ağrısı oluyor ve enteresan olanı hamileyken olduğu gibi bacak aram çatı bölgem ağrıyo bazen.. Yinede hamdolsun hamilelikte yaşadığım sıkıntılara göre iyiyim.. Büyük oğlum çok yaramaz oldu çok zorlanıyoruz zaten özel gereksinimli çocuk olması ayrı bir zorluk... Rabbim hepimize kolaylık versin canım benim alışacağız..
Kayısı kompostosu içtim posalı olarak, ben hatta ishal oldum hastanede
Kizlar hiç öyle şakir şakır süt gelmiyor üst islatacak kadar. İlla öyle göğüs pedlerin dolması mi lazım ?
Benim de öyle cnm
Şuan bende nstdeyim, inince doktor ne dicek bakalım çok heycanlıSende bebeğini sağlıcakla kucağına al inşallah canım
Hadi hayırlı haberler inşallah az kaldı mutlu sona...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…