2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar doğum edenler bebeği yeni doğan ünitesi yatanlar allah'im yar ve yardımcımiz olsun
Süt için ne yapıyorsun bol bol olsun diye
Sağolasın sanada cnm. Süt için bol sıvı şeyler içiyorum, fazla hareket etmediğim için kayısı kompostosuna devam ediyorum sütede yarıyor ve sık sık sağıyorum. Bebeğim hiç emmediği için kanallarım anca açıldı ama 2 3 saatte bir sağıyorum 30-40ml arası süt biriktiriyorum.
MrvCn canim Allah şifa versin morelini yüksek tutmaya çalış sütünü sakla bebişin eve gelince içer ona şifa olur. Duamdasın . Bir an önce çıkarsınız inşallah
Amin cnm bugünkü sütleri atıyorum buzluğa artık. Yarında kocaeli umuttepe hastanesinde yer açılacakmış galiba onu bekleyeceğiz. Şifa olur yavruma inş oradan eve geçebiliriz

Maşallah sütünüz mü çok yoksa normali mi bu benm maksimum 50 ml çıkıyor ama düzenli sağmıyorum o yüzden mi
Canım ben her emzirdikten sonra sütümü sağıyorum ilk günden beri 15 gündür süt sağıyorum yani. Bence ondan dolayı sütün fazla geliyor ve hastane tipi makine aldım onunla sağıyorum.

Banada öyle geliyorSuhuletli,güzel geçen doğumlarımız olsun inşYarın kontrolden çıkınca yazarsın bize
Selam,
Bugün gittim kontrole çatı muanesi yapıldı çok korkulacak bir şey olmamakla birlikte huylandırıcı biraz, çatım uygunmuş bebek için. Lekelenme olabilir dedi ama tabii ki hiç bişey yok:)) hiç bir doğum ibaresi yok bekliyoruz:) nst cok dalgalı cıktı kasılmalarım ama önemsizmiş haftaya çarşamba yine çağırdı 39+5 olacağım 40’a 2 kala:) daha da gelmezse uzatmalara geçiyoruz yani nerden baksanız 41 sonunu beklerse 16 gün var:/ inş gelir o sürelere kalmam gece uyku yok, ağırlaştım , kasılmalar gelip gidiyor canım acıyor resmen

İnşallah canım ben o kadar sık sagmiyorum acep bir sıkıntı olur mu

Aynen aynen canım valla zor geliyor artık herşey, hayırlısıyla uzatmalara kalmayız inş.

Canım ben her emzirdikten sonra sütümü sağıyorum ilk günden beri 15 gündür süt sağıyorum yani. Bence ondan dolayı sütün fazla geliyor ve hastane tipi makine aldım onunla sağıyorum.
Bn vakit bulamıyorum diye üşeniyorum malesef ama denicem

Hanimlar meme uçlarınız kaç günde iyilesti garmastan pomat kullaniyorum ama hemen hemen emzirdigim icin ilac kalmıyor

Kızlar ben bişey sorucam ama belki başına gelen olmuştur. Benim iç dikişlerimden birisi çok uzun bayağı böyle tampon ipi gibi dışarı sarkiyo ve pedime takıldığı için de canımı acıtıyo yarayı çekiştiriyo bunu kesip kısaltsam bişey olur mu acaba kapanmış dikişi de yanlışlıkla yırtıcam diye korkuyorum

Benim de kasılmalarım var canım ama ben inanıyorum az kaldı bizim :)

Herseyi oluruna bırak öle de bolede cıkacak de ben kendımi böle avutdum cunku asırı korktm sezeryandan kı tansiyon tavan yaptı ameliyathaneyi görünce zaten belden iğneyi vurunca hıcbır sey hissetmiyorsun belden iğne bıraz canımı acıttı bu kısıden kısıye değişir 6 7 saat aneztezının etkısı surdugü ıcın agrılarda o saatler hafıflıyormuş sondayı da yurumeden once cıkarıyolar az bırsey hissediyorsun sezeryan sonrası agrılarada gelınce duzenli ağrı kesici iğneler yapılıyor korkma. ilk ayaga kalkman yurumen bıraz zorluyor ne kadr cok yurursen o kadr cabuk toparlanırsın Bırde yanındakı yardımcın çok onemlı sana yardım edecek ihtiyacını gidereck ne kadr da olsa bi ameliyat. Sezeryan sonrası boydan lohusa elbisesini ve kilodunu öneririm dikişler için

Detaylı yazmışsın hakkını helal et çok teşekkür ederim
Peki süt meselesi nasıl oluyor bazıları sezaryende hemen süt gelmiyor demiş

Seninle de günlerimiz aynıymış canım benim de hiçbir belirtim yok beklemedeyim karın düşmesi, yalancı sancı hiçbiri yok bende. Ufaktan bir sancım olsa senin gibi ben de ümitlenicem biraz ama yok yarın benim de kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. İnşallah seninki en kısa sürede gelir

İnşallah canım ben o kadar sık sagmiyorum acep bir sıkıntı olur mu
Bende biraz uzatıcam arayı çok yorucu oluyor özellikle geceleri. Göğsün sızlamadıkça çok sorun olmaz ben anca boşaltabildim şişlikleri, daha yeni yumuşadı göğüslerim.

Yürüyüş egzersiz yapıyor muydun canım aslında yalancı kasılmaların olması lazım .Herkeste farklıdır belki senin bir anda başlar sancılar .
Evet yapıyorum. Günlük yürüyüş 40-50 dk, pilates 30 dk, hurma ve ahududu yaprağı çayı çok düzenli olmasa da tüketiyorum. Bunları yapıyorum ama hiç sancım yok. İnternette araştırdım yalancı sancı illa ki olması gereken bir şey değilmiş. Direk doğum sancıları ile de başlayabilirmis doğum sen neler yapıyorsun?

2.bebisi olanlar. İlk çocuğunuz nabiyor. Elimden geldiğince onunla ilgilenmek istiyorum. Saçı dagilsa ağlayacak gibi ölüyorum kızımı ihmal ediyorum diye . Normal mi bu psikoloji
Aynı duyguları yasıyoruz bende baya üzülüyrm inan ki yatmaya vaktım yok . sürekli benden ilgi istıyo . tuvalete bıle gıtmıyo kımseyle ,altına yapıyo surekli bebek oldugundan berı . bugun ben goturmeye başladm tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…