Bende de yalanci sanci ya da kasilma vs hic olmadi. 38+5’teyim. Normal dogum icin bekliyoruz. Ama doktor bu uc gun izinli olacakmis o yuzden gelene kadar dogurmayim diye dua ediyorumEvet yapıyorum. Günlük yürüyüş 40-50 dk, pilates 30 dk, hurma ve ahududu yaprağı çayı çok düzenli olmasa da tüketiyorum. Bunları yapıyorum ama hiç sancım yok. İnternette araştırdım yalancı sancı illa ki olması gereken bir şey değilmiş. Direk doğum sancıları ile de başlayabilirmis doğumsen neler yapıyorsun?
Ben de aynı gundeyim canım beklenen doğum tarihimiz aynı seninle deBende de yalanci sanci ya da kasilma vs hic olmadi. 38+5’teyim. Normal dogum icin bekliyoruz. Ama doktor bu uc gun izinli olacakmis o yuzden gelene kadar dogurmayim diye dua ediyorumSen kacinci gundesin?
Kendimi hic zorlamiyorum bir kac gundur yuruyus bile yapmiyorum bisey olmasin diyeBen de aynı gundeyim canım beklenen doğum tarihimiz aynı seninle dedoktorunu bekler inşallah o zaman bebeğin, ben de istemem çünkü yeni bir doktor.
Bizim gibilerin sanırım aniden başlayacak doğumu
Doktor önemliKendimi hic zorlamiyorum bir kac gundur yuruyus bile yapmiyorum bisey olmasin diyedoktor bir dönsün hayirlisiyla o zaman ne varsa yapacagim gelsin diye senin ilk dogum mu olacak
Benim de ilk dogumum olacak insalhDoktor önemli
Evet ilk doğumum olacak inşallah. Ben hep 40 haftalık doğum yapan çoğunlukta olduğunu görüyorum etrafıma bakınca. O yüzden aslında sabırla beklemek lazım. Hiçbir şey için geç kalmadık henüz
Sen kacinci gunundesin? Benim doktor da az bir ihtimal de olsa temmuz basina da kalabilir demistiMerak etmeyin kızlar tarih olarak en son benim ve benim o kadar uğraşmama rağmen bebeğim gelmemekte çok ısrarcı eşimle konuşurken belki temmuzu bile görürüz diyip gülüştük bugün sonumuz hayr ola.
Öylemiymiş canım demekki senin evet bir anda başlıcak. Bende 30-40 dk yürüyüş , 70 adet squat, perine masajı yapıyorum. Onun dışında bişey yapmıyorum .Evet yapıyorum. Günlük yürüyüş 40-50 dk, pilates 30 dk, hurma ve ahududu yaprağı çayı çok düzenli olmasa da tüketiyorum. Bunları yapıyorum ama hiç sancım yok. İnternette araştırdım yalancı sancı illa ki olması gereken bir şey değilmiş. Direk doğum sancıları ile de başlayabilirmis doğumsen neler yapıyorsun?
70 adet squat mi masallahh tebrik ediyorumÖylemiymiş canım demekki senin evet bir anda başlıcak. Bende 30-40 dk yürüyüş , 70 adet squat, perine masajı yapıyorum. Onun dışında bişey yapmıyorum .
38 bitti bugün. cuma kontrolüm var o gün bir süpriz çıkmazsa bende hiç doğuma dair bir şey yok. sancım oluyor ama hem yalancı hem düzensiz.Sen kacinci gunundesin? Benim doktor da az bir ihtimal de olsa temmuz basina da kalabilir demisti
Ya benim hiç yapasım gelmiyor yürüyüş,egzersiz falan,evde aktifim ya da bir yerlere gidiyoruz ama özellikle yürüyüş yapmıyorum,yapasım gelmiyor napcam ben böyleYürüyüş egzersiz yapıyor muydun canım aslında yalancı kasılmaların olması lazım .Herkeste farklıdır belki senin bir anda başlar sancılar .
Ben anlamiyorum sanci ya da baska bir sey. Yani arada boyle bir agri vs falan giriyor biseyler oluyor ama sanci mi kasilma mi yoksa sadece bebegin agirligi mi hic fikrim yok38 bitti bugün. cuma kontrolüm var o gün bir süpriz çıkmazsa bende hiç doğuma dair bir şey yok. sancım oluyor ama hem yalancı hem düzensiz.
Alakası yok inan. Çabalarının karşılığını alması herkesin beklediği şey ama tamamen yapıyla bünyeyle alakalı doğum. Kiminin su gibi akıyor kiminin günler sürüyor. Rabbim o darda kimseyi bırakmasın inşallah. Güzeli düşün güzeli bekle.❤Ya benim hiç yapasım gelmiyor yürüyüş,egzersiz falan,evde aktifim ya da bir yerlere gidiyoruz ama özellikle yürüyüş yapmıyorum,yapasım gelmiyor napcam ben böyleBebişin gelmesini istiyorum ama gram gayret yok bende ne kadar tembelim yaa kendime sinir oluyorum yapamadıkça Sanki bunları yapmadıkça zor doğurcakmışım gibi geliyor ama bunlara mı bağlı ki yaa illa kolay doğum
Anlarsın anlar merak etme.Ben anlamiyorum sanci ya da baska bir sey. Yani arada boyle bir agri vs falan giriyor biseyler oluyor ama sanci mi kasilma mi yoksa sadece bebegin agirligi mi hic fikrim yokgecen regl agrisi gibi bir agrim vardi doktora gittim ona bile tam tarif edemedim ne hissettigimi. Umarim dogum sancilari gelince ne oldugunu anlarim
Amin inşallah canım ya❣aslında herşeyden önemlisi kafayı rahat bırakmak gerekiyormuş,böyle strese girince vücutta geriliyor doğumda gecikebiliyormuş,kendimizi beynimizi bir rahat bırakabilsek,şöyle gevşesek herşey gevşeyecekte,hayırlısı bakalımAlakası yok inan. Çabalarının karşılığını alması herkesin beklediği şey ama tamamen yapıyla bünyeyle alakalı doğum. Kiminin su gibi akıyor kiminin günler sürüyor. Rabbim o darda kimseyi bırakmasın inşallah. Güzeli düşün güzeli bekle.❤
Zor geciyor benim için. Kayınvalidem alt katimda. Çocuğu alıp götürüyor . O da ağlayıp geliyor. Hani dislansin istemiyorum. Elimden geldiğince ilgileniyorum kızımla. Ama illa ki herşeye yetemiyorum şuan.Aynı duyguları yasıyoruz bende baya üzülüyrm inan ki yatmaya vaktım yok . sürekli benden ilgi istıyo . tuvalete bıle gıtmıyo kımseyle ,altına yapıyo surekli bebek oldugundan berı . bugun ben goturmeye başladm tekrar
Sağol canım ben hamile kalmadan önce de yapıyordum o yüzden alışkınım. Yoksa diğer türlü bende zor yapardım canım hamilelikte gerçekten zor.70 adet squat mi masallahh tebrik ediyorumben popomu zor kaldiriyorum
En hayırlı zamanda gelecek inşallahYa benim hiç yapasım gelmiyor yürüyüş,egzersiz falan,evde aktifim ya da bir yerlere gidiyoruz ama özellikle yürüyüş yapmıyorum,yapasım gelmiyor napcam ben böyleBebişin gelmesini istiyorum ama gram gayret yok bende ne kadar tembelim yaa kendime sinir oluyorum yapamadıkça Sanki bunları yapmadıkça zor doğurcakmışım gibi geliyor ama bunlara mı bağlı ki yaa illa kolay doğum
Uygulama diyor ki son 8 kaldı ben üzerine 7 daha koydum 15 e kadar bekler bekleyeceğiBenim de kasılmalarım var canım ama ben inanıyorum az kaldı bizim :)
Günlerce sancı çekmektense su gibi kolay güzel bı doğum olur inşallah38 bitti bugün. cuma kontrolüm var o gün bir süpriz çıkmazsa bende hiç doğuma dair bir şey yok. sancım oluyor ama hem yalancı hem düzensiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?