2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bende de yalanci sanci ya da kasilma vs hic olmadi. 38+5’teyim. Normal dogum icin bekliyoruz. Ama doktor bu uc gun izinli olacakmis o yuzden gelene kadar dogurmayim diye dua ediyorum Sen kacinci gundesin?

Bende de yalanci sanci ya da kasilma vs hic olmadi. 38+5’teyim. Normal dogum icin bekliyoruz. Ama doktor bu uc gun izinli olacakmis o yuzden gelene kadar dogurmayim diye dua ediyorum Sen kacinci gundesin?
Ben de aynı gundeyim canım beklenen doğum tarihimiz aynı seninle de doktorunu bekler inşallah o zaman bebeğin, ben de istemem çünkü yeni bir doktor.
Bizim gibilerin sanırım aniden başlayacak doğumu

Ben de aynı gundeyim canım beklenen doğum tarihimiz aynı seninle de doktorunu bekler inşallah o zaman bebeğin, ben de istemem çünkü yeni bir doktor.
Bizim gibilerin sanırım aniden başlayacak doğumu
Kendimi hic zorlamiyorum bir kac gundur yuruyus bile yapmiyorum bisey olmasin diye doktor bir dönsün hayirlisiyla o zaman ne varsa yapacagim gelsin diye senin ilk dogum mu olacak

Kendimi hic zorlamiyorum bir kac gundur yuruyus bile yapmiyorum bisey olmasin diye doktor bir dönsün hayirlisiyla o zaman ne varsa yapacagim gelsin diye senin ilk dogum mu olacak
Doktor önemli
Evet ilk doğumum olacak inşallah. Ben hep 40 haftalık doğum yapan çoğunlukta olduğunu görüyorum etrafıma bakınca. O yüzden aslında sabırla beklemek lazım. Hiçbir şey için geç kalmadık henüz

Merak etmeyin kızlar tarih olarak en son benim ve benim o kadar uğraşmama rağmen bebeğim gelmemekte çok ısrarcı eşimle konuşurken belki temmuzu bile görürüz diyip gülüştük bugün sonumuz hayr ola.

Benim de ilk dogumum olacak insalh benim ablam da 40 haftada dogum yapmisti. Bir de erkek olunca daha gec geliyormus sanirim. Saglikla gelsinler insallah

Merak etmeyin kızlar tarih olarak en son benim ve benim o kadar uğraşmama rağmen bebeğim gelmemekte çok ısrarcı eşimle konuşurken belki temmuzu bile görürüz diyip gülüştük bugün sonumuz hayr ola.
Sen kacinci gunundesin? Benim doktor da az bir ihtimal de olsa temmuz basina da kalabilir demisti

Öylemiymiş canım demekki senin evet bir anda başlıcak. Bende 30-40 dk yürüyüş , 70 adet squat, perine masajı yapıyorum. Onun dışında bişey yapmıyorum .

Sen kacinci gunundesin? Benim doktor da az bir ihtimal de olsa temmuz basina da kalabilir demisti
38 bitti bugün. cuma kontrolüm var o gün bir süpriz çıkmazsa bende hiç doğuma dair bir şey yok. sancım oluyor ama hem yalancı hem düzensiz.

Yürüyüş egzersiz yapıyor muydun canım aslında yalancı kasılmaların olması lazım .Herkeste farklıdır belki senin bir anda başlar sancılar .
Ya benim hiç yapasım gelmiyor yürüyüş,egzersiz falan,evde aktifim ya da bir yerlere gidiyoruz ama özellikle yürüyüş yapmıyorum,yapasım gelmiyor napcam ben böyle Bebişin gelmesini istiyorum ama gram gayret yok bende ne kadar tembelim yaa kendime sinir oluyorum yapamadıkçaSanki bunları yapmadıkça zor doğurcakmışım gibi geliyor ama bunlara mı bağlı ki yaa illa kolay doğum

38 bitti bugün. cuma kontrolüm var o gün bir süpriz çıkmazsa bende hiç doğuma dair bir şey yok. sancım oluyor ama hem yalancı hem düzensiz.
Ben anlamiyorum sanci ya da baska bir sey. Yani arada boyle bir agri vs falan giriyor biseyler oluyor ama sanci mi kasilma mi yoksa sadece bebegin agirligi mi hic fikrim yok gecen regl agrisi gibi bir agrim vardi doktora gittim ona bile tam tarif edemedim ne hissettigimi. Umarim dogum sancilari gelince ne oldugunu anlarim

Alakası yok inan. Çabalarının karşılığını alması herkesin beklediği şey ama tamamen yapıyla bünyeyle alakalı doğum. Kiminin su gibi akıyor kiminin günler sürüyor. Rabbim o darda kimseyi bırakmasın inşallah. Güzeli düşün güzeli bekle.❤

Anlarsın anlar merak etme.

Amin inşallah canım ya❣aslında herşeyden önemlisi kafayı rahat bırakmak gerekiyormuş,böyle strese girince vücutta geriliyor doğumda gecikebiliyormuş,kendimizi beynimizi bir rahat bırakabilsek,şöyle gevşesek herşey gevşeyecekte,hayırlısı bakalım

Zor geciyor benim için. Kayınvalidem alt katimda. Çocuğu alıp götürüyor . O da ağlayıp geliyor. Hani dislansin istemiyorum. Elimden geldiğince ilgileniyorum kızımla. Ama illa ki herşeye yetemiyorum şuan.

En hayırlı zamanda gelecek inşallah Doğumdan önce iki gün bı gün 3 diğer gün 5 tane hurma yedim . Önceki gün sadece 10 squat yaptım. Oğlumu tuvalete oturtup kaldırmak ve markete yürüyüp gelmek dışında bişey yapmadım. 37+5de sabah suyum geldi hiç hazır degildim hiç dusunmedim stres yapmadım. Nedense bu gebeligimde kafam çok rahattı . Onun faydasını gördüm sanirim. Oğlumda çok yurumustum yarım kaldi . Nasip kısmet sanırım bazı şeyler elimizde değil ona inanıyorum

Günlerce sancı çekmektense su gibi kolay güzel bı doğum olur inşallah heyecanla beklemekteyim sizi . Ara ara girip okuyorum dua ediyorum size . Rabbim yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…