- 27 Nisan 2014
- 766
- 1.538
- 313
Oyun grubu kreş gibi yarım gün akranlarıyla aktif olabileceği bı seçenek var mı canım sen de vicdanen rahat olursun o mutlu oldukça. Yetebilmek için süper kahraman olmak lazım . Bizde de düzen oturmadı ama olduğu kadar napalim . Bugünlerde geçecekZor geciyor benim için. Kayınvalidem alt katimda. Çocuğu alıp götürüyor . O da ağlayıp geliyor. Hani dislansin istemiyorum. Elimden geldiğince ilgileniyorum kızımla. Ama illa ki herşeye yetemiyorum şuan.
Ben 8. Ayda 10-15 dk yürüyordum canım benimde hiç içimden gelmiyordu. Egzersiz zaten yapmıyordum. Sonra yavaş yavaş arttırdım doktorum hatta bir buçuk saat yürü dedi her gün onu da ben yapamam yarım saat yeter diye düşünüyorum . Ama sende kendine kızma sonuçta herkes hamileyken kendini iyi hissetmeyebilir.evde aktifim diyorsun mesela çömelme hareketlerini ev işi yaparkende yapabilirsin.Ya da eşinle birlikte de yürüyebilirsin. Kimin kolay ,zor doğumu olacağı hiç belli olmaz canım. Bunları yapamasan bile kolay doğumun olucak belki üzme kendini.Ya benim hiç yapasım gelmiyor yürüyüş,egzersiz falan,evde aktifim ya da bir yerlere gidiyoruz ama özellikle yürüyüş yapmıyorum,yapasım gelmiyor napcam ben böyleBebişin gelmesini istiyorum ama gram gayret yok bende ne kadar tembelim yaa kendime sinir oluyorum yapamadıkça Sanki bunları yapmadıkça zor doğurcakmışım gibi geliyor ama bunlara mı bağlı ki yaa illa kolay doğum
Hayır olmasın öyle birşey inşallah beklemek bu kadar zorkenUygulama diyor ki son 8 kaldı ben üzerine 7 daha koydum 15 e kadar bekler bekleyeceği
Canım daha nolsun bir sürü şey yapıyormuşsun. Bende yarın squata kaldıgım yerden devam edeyim belki işe yararÖylemiymiş canım demekki senin evet bir anda başlıcak. Bende 30-40 dk yürüyüş , 70 adet squat, perine masajı yapıyorum. Onun dışında bişey yapmıyorum .
Ne zamandır hurma yemiyorum mesela ada çayı ya da dediğin çaydan içmiyorum sen iyi yapıyorsun bunları yaparak . Devam et bencede canım kaslara çok etkisi var doğumda da etkisi olur . :)Canım daha nolsun bir sürü şey yapıyormuşsun. Bende yarın squata kaldıgım yerden devam edeyim belki işe yarar
Memleketteyim şuan evime geçeyim ins arastiricam. Geçecek inşallahOyun grubu kreş gibi yarım gün akranlarıyla aktif olabileceği bı seçenek var mı canım sen de vicdanen rahat olursun o mutlu oldukça. Yetebilmek için süper kahraman olmak lazım . Bizde de düzen oturmadı ama olduğu kadar napalim . Bugünlerde geçecek
Evet çok doğru bunları duymak iyi geldiEn hayırlı zamanda gelecek inşallahDoğumdan önce iki gün bı gün 3 diğer gün 5 tane hurma yedim . Önceki gün sadece 10 squat yaptım. Oğlumu tuvalete oturtup kaldırmak ve markete yürüyüp gelmek dışında bişey yapmadım. 37+5de sabah suyum geldi hiç hazır degildim hiç dusunmedim stres yapmadım. Nedense bu gebeligimde kafam çok rahattı . Onun faydasını gördüm sanirim. Oğlumda çok yurumustum yarım kaldi . Nasip kısmet sanırım bazı şeyler elimizde değil ona inanıyorum
Çok sağol canım,artık elimden geldiği kadar yaparım bende napıyım,şu çömelme hareketlerine bir bakıyım internetten inşBen 8. Ayda 10-15 dk yürüyordum canım benimde hiç içimden gelmiyordu. Egzersiz zaten yapmıyordum. Sonra yavaş yavaş arttırdım doktorum hatta bir buçuk saat yürü dedi her gün onu da ben yapamam yarım saat yeter diye düşünüyorum . Ama sende kendine kızma sonuçta herkes hamileyken kendini iyi hissetmeyebilir.evde aktifim diyorsun mesela çömelme hareketlerini ev işi yaparkende yapabilirsin.Ya da eşinle birlikte de yürüyebilirsin. Kimin kolay ,zor doğumu olacağı hiç belli olmaz canım. Bunları yapamasan bile kolay doğumun olucak belki üzme kendini.
Allah razı olsun canım. Gönlüne göre versin seninde her şeyde. Biz sona kaldık ya birazda ondan bu telaş siz bebek konuşurken biz hala meçhul bir zamanı bekliyoruz. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat dört gözle bekleniyor.❤Günlerce sancı çekmektense su gibi kolay güzel bı doğum olur inşallahheyecanla beklemekteyim sizi . Ara ara girip okuyorum dua ediyorum size . Rabbim yardimciniz olsun
Benim de aynı günSeninle de günlerimiz aynıymış canım benim de hiçbir belirtim yok beklemedeyimkarın düşmesi, yalancı sancı hiçbiri yok bende. Ufaktan bir sancım olsa senin gibi ben de ümitlenicem biraz ama yok yarın benim de kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor. İnşallah seninki en kısa sürede gelir
Merhaba anneler ben dün sabah suni sancı icin hastaneye yattım. Önceki dogumum sıkıntılı oldugu icin cok korkuyordum. Ama hem doktor hem ebeler cok ilgililerdi çok sükür iyi bir dogum olacak derken bebegin kalp atısı yavasladı, düzelmedi. Acil sezeryana aldılar. 2700gr dogdu. Emmeyi pek beceremiyor uykudan uyanamiyor. Bende hem dogum sancisi hem sezeryan acisi cektigim icin tam toparlanamadim. Insallah eve gecince süt sagıp verecegim.
Gecmise tam bakamadım doguran varsa hayirli olsun. Hastanedeki bebislerde cabucak iyilesip cıksın insallah
Merhaba arkadaşlar ben de oğlumu dün öğle saatlerinde kucağıma aldım şükürEmme sezaryen süreci alışma evresindeyiz hepinize kolaylıklar
Merhaba anneler ben dün sabah suni sancı icin hastaneye yattım. Önceki dogumum sıkıntılı oldugu icin cok korkuyordum. Ama hem doktor hem ebeler cok ilgililerdi çok sükür iyi bir dogum olacak derken bebegin kalp atısı yavasladı, düzelmedi. Acil sezeryana aldılar. 2700gr dogdu. Emmeyi pek beceremiyor uykudan uyanamiyor. Bende hem dogum sancisi hem sezeryan acisi cektigim icin tam toparlanamadim. Insallah eve gecince süt sagıp verecegim.
Gecmise tam bakamadım doguran varsa hayirli olsun. Hastanedeki bebislerde cabucak iyilesip cıksın insallah
Gözünüz aydın geçmiş olsun kızlar sağlıkla çıkın evinize gidin inşallahMerhaba arkadaşlar ben de oğlumu dün öğle saatlerinde kucağıma aldım şükürEmme sezaryen süreci alışma evresindeyiz hepinize kolaylıklar
Geçip gidecek sen ve bebeğin iyi olacaksınız inşallah canım. ❤ gözün aydın sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah.Merhaba anneler ben dün sabah suni sancı icin hastaneye yattım. Önceki dogumum sıkıntılı oldugu icin cok korkuyordum. Ama hem doktor hem ebeler cok ilgililerdi çok sükür iyi bir dogum olacak derken bebegin kalp atısı yavasladı, düzelmedi. Acil sezeryana aldılar. 2700gr dogdu. Emmeyi pek beceremiyor uykudan uyanamiyor. Bende hem dogum sancisi hem sezeryan acisi cektigim icin tam toparlanamadim. Insallah eve gecince süt sagıp verecegim.
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah. ❤Merhaba arkadaşlar ben de oğlumu dün öğle saatlerinde kucağıma aldım şükürEmme sezaryen süreci alışma evresindeyiz hepinize kolaylıklar
Değerleri normalse merak etme uyuyor diye beslemeyi atlamayın yeter. Küçük doğanlar uykucu galiba hep sağlıkla çıkmak nasip olsun sizede cnm.Merhaba anneler ben dün sabah suni sancı icin hastaneye yattım. Önceki dogumum sıkıntılı oldugu icin cok korkuyordum. Ama hem doktor hem ebeler cok ilgililerdi çok sükür iyi bir dogum olacak derken bebegin kalp atısı yavasladı, düzelmedi. Acil sezeryana aldılar. 2700gr dogdu. Emmeyi pek beceremiyor uykudan uyanamiyor. Bende hem dogum sancisi hem sezeryan acisi cektigim icin tam toparlanamadim. Insallah eve gecince süt sagıp verecegim.
Gözünaydın cnm sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip olsun inş hepinizeMerhaba arkadaşlar ben de oğlumu dün öğle saatlerinde kucağıma aldım şükürEmme sezaryen süreci alışma evresindeyiz hepinize kolaylıklar
Bu dediğini bende yaşadım geçen hafta uykumdan uyandırdı ağladım bile kesin geliyor bebeğim derken birden kesildi ve geri uyuya kaldım. Sanırım yalancı sancı ondan sonra kontrole gittiğimde ne açılmam vardı ne bebek aşağı inmişti doktor artık yavaş yavaş hazırlanıyor demişti sadece.kızlar dün gece uykumdan uyandıran bir sancıyla geçti 3 den 7 ye kadar ara ara sancı çektim harbiden doğucam zannettim sonra çok yorulduğum için uyudum biden kesildi sancım şaka gibi. Yalancı sancılardan baya farklıydı ilk defa karnım taş kesilip bel ve kasıktan ağrı çektim ama demek ki gerçek sancı buda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?